eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارکشون با قرائت سوره عصر جهت صبوری و سعه صدر ان شالله 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا س فراموش نشه❌😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
رشته های سوپ پیچ پیچیا(همون ورمیشل) 😎تقریبا 7عدد(فقط با این پیچ پیچا میشه،اصرار نکنید که با مدل دیگه ای درست کنید. یک عدد تخم مرغ نمک مواد داخل کبه،گوشت چرخی،پیاز داغ،گردو،زرشک،هل،نمک وفلفل مواد داخل کبه خیلی کم روغن باشه. طرز تهیه؛ ابتدا شعریه (ماکارونی پیچ پیچی)را بانمک در حد پنج دقیقه بجوشانید،بعد آب کش کنید وقتی سرد شد در ظرف ریخته ویک تخم مرغ اضافه کنید وکمی چنگ بزنید با دست خیس مواد برداشته مانند فیلم میپیچیم،فقط دقت کنید آرام بپیچید،بعد در روغن داغ وشناور سرخ شود. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
پیتزا خودم پز یا بعبارتی مدیر پز😂🤦‍♀ دستور پست بعد👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام من مدیر کانالم خیلی دوستان خواستن طرز تهیه پیتزا خودم مز رو بزنم چشم شما جون بخواهید رسپی پیتزا ک چیزی نیس😂 خانوما من یه شب که هوس پیتزا کرده بودم یه سر رفتم فروشگاه سر خیابون مواد لازم پیتزا خریدم اومد م خونه مثه👇 کالباس🙊 فلفل دلمه پنیز پیتزا خمیر پیتزا اماده قارچ سس قرمز بعد از اینکه فلفل و قارچو قشنگ شستم با رنده درشت رنده کردم کالباس رو هم رنده درشت کردم همه رو با هم مخلوط کردم قشنگ خمیر پیتزای اماده رو کف سینی گذاشتم کمی رو همه خمیرها سس قرمز مالیدم کمی خمیر پیتزا ریختم بعدم از مواد یه لایه ضخیم رو خمیرها پهن کردم بعد گذاشتم مایکروفر با دستور پخت پیتزا رو ۲۰ دقیقه تنظیم کردم ده دقیقه بدون پنیر گذاشتم ده دقیقه بعدم پیتزاهارو دراوردم کلی پنیر پیتزا ریختم رو خمیرها و هر کدوم از پیتزا ها رو ده دقیقه دیگه گذاشتم مایکروفر تا پنیرش اب شد و طلایی شد به همین سادگی و به همین خوشمزه گی😁😋😋 میتونید قشنگ با ماهی تابه هم بپزید این پیتزا رو نوش جونتون پیشاپیش☺️ آیا میدانید شورکردن دهان هنگام خواب و قبل و بعد غذا(همان غذا را با نمک شروع و تموم کنید) از تخمیر ان و فساد دندان جلوگیری میکند و حتی میکروب معده را هم از بین میبرد. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
فوری | حضور گاندوها در انفجار نطنز https://eitaa.com/joinchat/1150418947Cdb5d27e445 👆👆👆 کلیک کنید
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژامبون خونگی لیوانی ژامبون خونگی لیوانی خانگی بسیار آسون و کاربردی یادتون قبلا طرز تهیه مرسومه کالباس سوسیس زدیم عرض کردیم بخاطر اون کاور پلاستیکی مواد سرطانی میشه و گفتیم بگردید دنبال راهی که کاور نخواسته باشه حالا این راه کاور نمیخاد و خیلی اسون کالباس درست کنید😋 راهی بسیار اسون و کاربردی بدون کاور پلاستیکی کشیدن نکته✅ اون قسمت فویل رو هم میشه حذف کرد (چون احتمال داره فویل بر اثر داغی از خودش چیزی پس بده به مواد)رو لیوانها نعلبکی وارونه بذاریم سالم و راحت و بدون خرج فویل خریدن نظرتون چیه؟😅 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** تو لیوان آب نخورید تو کاسه آب بخورید . 😍 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال آشپزی
غذای_سریع ویژه شاغلین و دانشجویان عزیز🌹 سلام دوستان❤وقتتون بخیر خانم هایی که به دنبال یه غذای سریع هستین لطفا فیلم را تا پایان ببینید بریم سراغ کوکوی خوشمزه 😉 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه (حدود نیم ساعت)سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیرید تخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشو بگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهیتابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن(داغ شدن قالبها باعث میشه کوکو به راحتی از قالب جدا بشه) طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه 😊یک وعده غذایی ساده وخوشمزه با نون سنگک تازه ،کاهو وخیار شور وگوجه فرنگی چه شود😉نوش جان ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 سه رنگ سبزيجات ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
43.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍓 سه رنگ سبزيجات ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍐🍎🍏🍊 برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین امام سجاد (ع) امام محمد باقر(ع) امام جعفر صادق (ع) میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید  مادر ائمه را فراموش نکنین حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ علامه حسن زاده آملی: و اما در کیفیت غذا :گوشت زیاد نخورد،به این معنی که هم شب هم روز گوشت نخورد،هر هفته دوسه دفعه گوشت میل کند،و شب و روز باهم گوشت خوردن را ترک کند.....ادامه دارد مطلب ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
من همیشه برای از خمیر جادویی استفاده میکنم خمیرم که آماده شد کف سینی مورد نظرمو چرب میکنم البته اگر سینیم تفلن باشه چرب میکنم اگر گالوانیزه باشه اول کاغذ روغنی میزارم بعد چرب میکنم خمیر و رو تخته کار با وردنه پهن میکنم و بعد به سینی انتقال میدم و مرتبش میکنم خمیر و سعی کنید نازک بگیرید . بعد سس کچاب به خمیر میزنم و با فرچه خوب رمالش میکنم بعد روش پنیر پیتزا میریزم و پر میکنم بعد مواد گوشتی روش میریزم و پخش میکنم و یکم فشردش میکنم که جذب بشه بعد در مرحله آخر پنیر فراوون میریزم و میزارم تو فر یا توستر به مدت بیست دقیقه با دمای 180 درجه . بعد سینی و میارم بیرون یکم آب روش اسپری میکنم ( این کار باعث میشه پنیر کش بیاد ) و دوباره میزارم تو فر و چند دقیقه گریل و میزنم تا پنیر طلایی شه یک پیمانه شیر ولرم یک قاشق سوپ خوری خمیرمایه دو قاشق غذا خوری شکر در صورت تمایل کم یا زیاد نصف قاشق چایخوری نمک( اختیاری) شش قاشق سوپخوری روغن یک عدد تخم مرغ آرد تقریبا نیم کیلو ..... یک قاشق چایخوری شکر را با شیر مخلوط و خمیر مایه اضافه ده دقیقه کنار بگذاری تا خمیر به عمل بیاد بعد مابقی مواد را مخلوط و خمیر مایه را اضافه کرده و کم کم ارد اضافه کرده و ورز داده تا به دست نچسبد و خمیر لطیفی بدست اید و در اخر روی ان را پوشیده و به مدت یک ساعت استراحت دهید و به هر مدلی که خواستید استفاده کنید. و در اخر روی ان را با زرده یا شیر و زعفران و کنجد تزیین کرده به مدت یک ربع در دمای دویست درجه فر قرار داده. این خمیر برای انواع نان و پیراشکی گوشت و ... استفاده میشود ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# سوپ _کدوحلوایی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# سوپ_ سبزیجات فصلی ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
🍛 😋 🔸گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه. رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه. بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم. برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه. حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه. گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم. حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک اسفنجی موادلازم: 60 گرم کره آب شده 65 گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. 3 عدد زرده تخم مرغ شیر 45 گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. 50 گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود 3-4 دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک 4 قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای 150 درجه حدود 42-50 دقیقه بپزید. نوش جان😍😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه خورا دستا بالا 🙋🏼‍♀️ من ک عاشقشم 🤩 . 3 کیلوگرم گوشت گاو 3 پیاز بزرگ 300 گرم برنج 2 سیب زمینی متوسط رنده شده نمک ، فلفل را برای مزه دار کردن آب سرد . برگ کلما رو 5 دیقه توی مایکروفر قرار بدین تا به خوبی جدا بشن. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
😋 آب پرتقال ۳/۵ لیوان نشاسته ۳/۵ ق غ( گندم یا ذرت) شکر یک لیوان جهت قسمت سفید رنگ شیر یک لیتر آرد ۳ ق غ نشاسته ۲ ق غ شکر یک لیوان وانیل نوک قاشق 🔸اول از همه قالبتون رو خیس کنید،اگه خیس نکنید دسر جدا نمیشه،در ظرف مناسبی،آب پرتقال،نشاسته،شکر بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام سس پیدا کنه هم بزنید و بپزید،بعد داخل قالب خیس شده بریزید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.برای قسمت سفید رنگ،تمام مواد رو در ظرفی بریزید و تا زمانیکه بجوشه و قوام پیدا کنه هم بزنید و روی قسمت پرتقالی بریزید(بزارید یه کم قسمت پرتقالی هم دمای محیط شه)بعد روی دسر پودر نارگیل بریزید تا موقع بریدن دسر مشکل ساز نشه،و بزارید ۴-۵ ساعت داخل یخچال بمونه و بعد روی بشقاب مورد نظرتون برگردونید و به دلخواه تزیین کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی به سبک نذری و اسلامی یکی از ابزار مهم تربیتی است. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
🍜 😋 🔸حدودا 150_100 گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه ترکیب کردم و قلقلی های ریز درست کردم و به کمی آرد آغشته کردم ... قلقلی ها و با کمی کره سرخ کردم و از قابلمه درآوردم و یه پیاز درشت نگینی شده رو اضافه کردم وتفت دادم کمی که طلایی شد 6_5 سیر رنده شده و برگ سیر خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و دو سه لیوان آب اضافه کردم تا بجوشه . یه لیوان هم هویج نگینی شده اضافه کردم و در قابلمه رو گذاشتم تا هویج و قلقلی ها کاملا بپزن ... یه قاشق پودر نعنا و کمی فلفل سیاه ویه لیوان پاستای فرمی اضافه کردم و دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و منتظر شدم تا پاستا هم بپزه ( بهتره از پاستاهای طرح ریزتر استفاده کنین ) و نهایتا دو لیوان کشک اضافه کردم و سوپ و هم زدم تا کمی بجوشه .. در این موقع غلظت سوپ و چک کنین و اگه غلیظ بود آب اضافه کنین و همچنین نمکشو ... دو سه دقیقه که با کشک بجوشه آماده ست ... تا وقتی پاستا زیاد نرم نشده اجاق و خاموش کنین چون دمای سوپ کمی دیگه پاستا رو میپزه و نرم میکنه ... با نعنا داغ تزینش کنین و نوش جان 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی به سبک نذری و اسلامی یکی از ابزار مهم تربیتی است. ┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄ @menoslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپزی