آشپزی ونکات اسلامی
+آجی تازگیا نمایشگاه صنایع دستی رفتی؟🤔یا تور ایران گردی رفتی وبه من نگفتی😜 -نه،چطور؟😅 +آخه خونت پرشد
.
.
واقعا همه کاراشون قشنگ و هنرمندانه س
دیدن کاراشون پول نمیخواد👆😁
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حالتی که هزاران بار از عذاب دردناک تر است
▪️این قسمت: رنگی به قیمت عمر
▫️تجربه گر: خانم شفیعی ابنوی
#تجربه_مرگ_موقت
┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄
@khandehpak
🍐🍎🍏🍊
برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (پنج شنبه) که متعلق به امام حسن عسگری ع میباشد
میباشد تمام وعده ها را به نیت حضرت آشپزی کنید
مادر ائمه را فراموش نکنین
حضرات خشنود میشن یادی بشه از مادران بزرگوارشون
روز پنج شنبه مبادا خیرات اموات فراموش بشه😍☝️
خیرات اموات بینهایت در زندگی و رزق و روزی ما اثر داره چون اونها خوشحال میشن دعا میکنن برامون علاوه بر اجر معنوی که خدا براتون در نظر میگیره😍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_نارنگی
با صدا ببینید🔈
۱ کیلو گرم نارنگی
۳/۵ لیوان شکر
۱ لیوان آب نارنگی
آب نصف لیمو ترش تازه
۱ ق م کره (برای جلوگیری از شکرک و کپک زدن و براق شدن مربا)
نارنگی ها را پوست کنده و قسمت الیاف سفیدش را جدا کنید و دانه های نارنگی ها را از هم جدا کنید و داخل قابلمه بریزید و رویش شکر و آب نارنگی بریزید و روی حرارت بگذارید و با حرارت کم بپزید و وقتی شروع به جوشیدن کرد و سطحش کف تشکیل شد کف ها را با کفگیر یا قاشق جدا کنید و آب لیمو ترش و کره اضافه کنید و وقتی قوام گرفت مقدار کمی از شهد مربا را داخل ظرفی بریزید و اجازه دهید خنک شود تا قوانش را متوجه شوید و بعد از اینکه به قوام دلخواهتان رسید از روی حرارت بردارید و تا داغ است داخل شیشه بریزید و تا داغ است در شیشه را ببندید و شیشه را سر و ته کنید و کنار بگذارید تا خنک شود و درش وکیوم شود به این شکل مربا را میتوانید مدت طولانی تری نگهدارید و آماده مصرف است.
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کبه حلب🍓
#کلیپ_آموزش_کبه_حلب😋
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کشک کدو و بادمجان🍓
#گیف_آموزش_کشک_کدو_و_بادمجان😋
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
#ماني_پلو
غذايي فوق العاده خوشمزه و بينظير از شهر دامغان ، عااااااالي بود 👌🏻👌🏻
تركيبي از لپه پخته و رشته پلويي سرخ شده كه لاي برنج دم شده ، گوشت پخته شده با پيازداغ و زيره و ... ، كه با پيازداغ و زرشك و كشمش سرخ شده سرو ميشه ، حتما حتما امتحانش كنيد.
روش پخت:
رشته را توي مقداري روغن باحرارت ملايم بذارين سرخ بشه و بعد لپه پخته را اضافه كرده و لابلاي برنج آبكش شده دم كنين ، ميتونين قبل از آبكش كردن برنج رشته و لپه رو اضافه كنين تا كمي بجوشه و بعد آبكش كنين ، اما من بعدسرخ شدن مستقيم ميذارم لاي برنج آبكش شده ، سرخ كردن رشته هم سليقه ايه ، ميتونين بدون سرخ شدن قبل آبكش كردن به برنج اضافه كنيد.
حدود يك كفگير از برنج را با نصف پيمانه ماست غليظ و دوقاشق زعفرون دم شده غليظ هم ميزنيم و بعنوان تهديگ همراه باكمي روغن كف قابلمه پخش ميكنيم و بقيه پلو رو روش ريخته و ميذاريم دم بكشه.
يه پياز درشت را نازك خلالي كرده و توي روغن سرخ ميكنيم ، نصفشو از روغن جدا ميكنيم براي تزئين و به بقيه گوشت خردشده اضافه ميكنيم ، فلفل سياه تازه آسياب شده و گرد ليموعماني و زيره هم اضافه ميكنيم و باحرارت زياد تفت مديم تا گوشت سرخ بشه ، بعدش يه ليوان آب اضافه ميكنيم و وقتي جوشيد باحرارت ملايم و دربسته ميذاريم تا گوشت بپزه و آبش تبخير بشه ، اواخر پخت نمك و كمي هم زعفران دم شده اضافه ميكنيم. من ادويه ديگه اي نزدم ولي درست داشتين ميتونين موقع پخت چوب دارچين هم اضافه كنين.
موقع سرو ابتدا مقداري از برنج را توي ظرف كشيده و بقيه برنج را هم اه با زرك و كشمش سرخ شده و پياز داغ و گوشت روي برنج ميذاريم ،هرمدلي كه دوست دارين ، من همه مواد رو قاطي هم ريختم.
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش لبو🍓
#کلیپ_آموزش_لبو😋
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برگر_کاراملی
با صدا ببینید🔈
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم /فلفل سیاه نصف قاشق چی خوری /نمک ۱ نصف قاق چای خوری /سس مایودل دلوسه ۳ قاشق غذا خوری /پیاز ۲عدد / شکر قهوه ای ۲ قاشق غذا خوری / پنیر پارمزان ۴ ورقه /سس مایوفل دلوسه ۵ قاشق /خیار شور ۱ عدد /لیمو نصف / نان برگر ۴ عدد
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به به عجب شیرینی هایی
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت سوئیسی
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چ زیبا
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانومای خوشگل و فهیم با شوهرتون قهر نکنید قهر کردید حالا ،در اشپزخونه رو نبندید بگید کوفت بخوره 😐
حتی اون شوهرم حقش نیست کوفت بخوره
چه برسه بچه ها که باید تو دعوای شما کوفت بخورن😒
بانو کار به قهرت ندارم، جان عزیزت غذا بپز😢 بوی غذا باعث میشه به رابطه تون کمک کنه
اما سردی اشپزخونه قهرو شدید تر میکنه
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج نوع فینگر فود راحت
خانومای کدبانو وقتی شما از شوهرت دلخوری اما میخوای اشپزخونه رو تعطیل نکنی مبادا مبادا باغیظ و خشم براش اشپزی کنی
چون انرژی منفی خشمت به غذا منتقل میشه
عوارض داره
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خودکشی با روح آدم چه می کند؟
▪️این قسمت: رنگی به قیمت عمر
▫️تجربه گر: خانم شفیعی ابنوی
┄┅┅❅🔻◽️🔻🔵🔻◽️🔻❅┅┅┄
@khandehpak
برنامه هفتگی برای عزیزانی که درخواست داشتن یکجا ببینن روزهای هفته متعلق به کدام ائمه است
اینو بزنید رو در یخچالتون یا جایی که جلو چشمتون باشه هر چی خواستید بپزید به نیتشون بپزید و از انوار وجود با برکتتشون حظ ببرید ان شالله
طرح هفتگی اشپزخونه بهشتی✨✨
شنبه : به نیت حضرت رسول (ص)
یکشنبه: به نیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س)
دوشنبه : امام حسن و امام حسین (ع)
سه شنبه : امام سجاد و امام باقر و امام صادق
چهارشنبه : امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی
پنج شنبه : امام حسن عسگری
جمعه : امام مهدی ( عج) – صلوات
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ترش
مرغ : ۱ کیلوگرم
سبزی مرغ ترش : ۱۵۰ گرم
گردو چرخ شده : ۱۲۰ گرم
پیاز : ۲ عدد بزرگ
رب انار ملس: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی_آلو : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
نمک فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
ترکیب سبزی مرغ ترش:
سبزیجات_محلی ( زولنگ ، سرسم ، اناریجه ، اوجی ) همراه با کمی گشنیز ، جعفری و سبزی_سیر
در صورت دسترسی نداشتن به
سبزیجات محلی: جعفری، گشنیز، پونه، نعناع همراه با کمی سبزی سیر و پیازچه
ابتدا مرغ ها را با روغن مایع فراوان و شعله بالا کامل سرخ می کنیم.بعد از برداشتن مرغ ها پیاز رنده شده را اضافه تا کامل طلایی شود، سبزی مرغ ترش را اضافه و تفت می دهیم ، گردو را ریخته هم زده و مخلوط می کنیم، رب انار و ترشی آلو را اضافه و هم می زنیم در نهایت شکر، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و هم می زنیم.مرغ ها را با سه لیوان آب به ترکیب بالا اضافه کرده بعد جوش آمدن شعله را کم کرده و درب ماهیتابه را قرار می دهیم.بعد پخت مرغ ها و تمام شدن آب غذا و به روغن افتادن همانند خورشت ، غذای ما آماده هست.مقدار شکر در غذا به ذائقه شما بستگی دارد.در صورت نداشتن ترشی آلو، از رب انار ترش استفاده کنید
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فسنجون_مرغ
با صدا ببینید🔈
ران مرغ : ۲ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد
گردو : ۱۵۰ گرم (۱۰عدد)
رب انار : ۳ قغ سرپر
شکر : ۲ قغ
زعفران دم شده : ۴ قغ
ادویه : نمک ، فلفل ، زردچوبه
مرغ هارو با نمک ، فلفل ، آبلیمو و زعفران دم شده مزه دار کردم و دو طرفشون رو داخل روغن سرخ کردم و کنار گذاشتم داخل همون قابلمه پیاز رنده شده و همراه پودر گردو و زردچوبه تفت دادم وقتی خامی گردو از بین رفت رب انار رقیق شده و آبجوش ( تقریبا ۳ لیوان ) رو بهش اضافه کردم و مرغ ها رو بهش اضافه و حرارت رو کم کردم واجازه دادم خورشت کاملش جا بیوفته
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_قیسی
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۱ حبه
گوشت خورشتی (مورد علاقهخودتون): ۶۰ گرم
رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری
قیسی: ۵۰ گرم (که میشه نصف لیوان)
نمک (همیشه کم کم بزنید و بچشید)
زعفران (تُک قاشق چایخوری - دمی هم میشه)
آب جوش هم تا روی مواد بریزید.بعد از ریختن گوشت به سیر و پیاز ۷-۸ دقیقه سرخ کنید، کاری و رب رو که زدید دوباره ۷-۸ دقیقه سرخ کنید و بعد آب جوش بریزید.پخت اولیه به مدت ۲ ساعت (گوشت تقریبن بپزه - پخت ۹۰ درصدی)، پخت دوم (بعد از قیسی و نمک و زعفرون و یکم آب) ۲۰ دقیقه (روی حرارت ملایم رو به کم)به ازای هر پیمونه برنج، ۱/۵ پیمونه آب. نمک و روغن هم به اندازه خودتون. اول با حرارت زیاد، و بعد از اینکه آبش رفت، در قابلمه رو ببندید و حرارت رو کم کنید.این خورشت به صورت وحشتناکی خوشمزهس. تازه با مرغ یا بوقلمون هم میشه درست کنید
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عصاره_قلم
با صدا ببینید🔉
قلم گوسفند چند ساعت تو اب نمک گذاشتم، سپس شستم و داخل زودپز ریختم تا بالای قلم ها اب اضافه کردم.دوعدد پیاز بزرگ اضافه کردم.ادویه نریزید چون ادویه تو هر غذای متفاوته، وقتی پخته شده صاف کردم داخل ظرف اب جداگانه تو یخچال گذاشتم تو خودشو بگیره قلم ها دوبار داخلش اب ریختم یکساعت که جوشید ژله ها از قلم جدا کردم میکس کردم و گذاشتم یخچال خودشو که گرفت برش دادم و داخل فریز گذاشتم.عصاره اول واسه انواع خورشت ها
و عصاره دوم برای انواع پلوهای مخلوط مثل عدس پلو ماش پلو انواع دمپختک ها و حتی اش و سوپ
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش ساندویچ کلاب مرغ🍓
#کلیپ_آموزش_ساندویچ_کلاب_مرغ😋
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
علّامه طباطبایی (ره) :
یک صلوات تبدیل به چنان نوری در عالم برزخ
برای مردگان می شود که آنها را از گرفتاری های آن عالم نجات می دهد.
تا میتوانید برای اموات خود صلوات بفرستید
که چشم انتظارند.
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز