#ساندویچ_مرغ_سوزان
#سالاد_مرغ_سوزان
سینه مرغ ۱ عدد کامل
قارچ ۳۰۰ گرم
ذرت پخته شده ۲ پیمانه
خیارشور نگینی ۶ تا ۸ قاشق غذاخوری
برگ سبز پیازچه ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
ترخون خشک ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)
سس مایونز به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
👈اندازه مواد رو بنا به سلیقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید
👈با این میزان مواد ۱۰ تا ۱۲ عدد مینی ساندویچ خواهید داشت😋
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
ته جین گردن😍 من خودم عاشقش شدم
#تهچین_ثمر
مواد لازم .
برنج 2 الی ۳ پیمانه
گردن گوساله نصف عدد
پیاز یک عدد
دارچین ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز ، ادویه کاری
برای مواد ته چین
تخم مرغ کامل ۱ عدد یا دو عدد زرده
ماست ۴ قاشق غ
روغن مایع ۳ قاشق غ(تو کلیپ
یادم رفت بگم)
زعفران دم کرده ۱ قاشق ع
گلاب ۲ قاشق غ
پودر هل، فلفل سیاه، نمک مقداری
گردن رو حدود ۴۵ دقیقه پختم اگه با قابلمه میپزین تایم پختش بیشتره ، ابی که توش گردنو پختم رو از صافی رد کردم بهش رب سرخشده و زعفرون زدم باهاش سرو کردم
برای دم کردنش حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کافیه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#تزیین_حلوا
#کرم_حلوا
آرد1 پیمانه، شکر 2 پیمانه، شیر 2 و نیم پیمانه، روغن، هل و گلاب درصورت تمایل (من نزدم)
⬅️نصف بیشتر شیر رو در مرحله اول، 2_3 بار به آرد اضافه میکنیم خوب که به خورد حلوا رفت و حلوا جمع شد باقیمونده شیر رو اضافه میکنیم و با حوصله هم میزنیم تا کرم یکدست بشه.
⬅️وقتی کرم اماده شد حتما روش نایلون بکشین تا روی کرم خشک نشه و خوب که داغیشو از دست داد دو سه ساعت بذارید یخچال استراحت کنه.
⬅️بعد از پایپ کردن گلهاتون رو بذارین فریزر بعد میتونین برای تزیین کیک و حلوا استفاده کنین.
⬅️کرم حلوا تقریبا مشابه حلوای شیر هست با این تفاوت که زعفرون رو حذف کردیم تا رنگی که دوست داریم بزنیم.
⬅️کرم حلوا رو تا حدود1 ماه توی یخچال و حدود 2 ماه توی فریزر میتونین نگهداری کنین.
⬅️برای رنگ کردن کرم از رنگ ژله ای استفاده کنین بهتره.
⬅️اگر کرم رو توی فریزر نگهداری کردین قبل از استفاده بذارین توی دمای محیط تا هم دمای محیط بشه بعد رنگ و استفاده کنین.
مرحله آخر رو یه پیمونه آب جوش بزنین و از مقدار شیر توی دستور 1 پیمونه کم کنین براقتر میشه
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کماج
نان کماج گیلان 🍞🥯😍( به سبک شکوفه بانو )
☘️☘️
@diizain.shik
🌸سلام به همه عزیزانم ممنونم از حمایت های همیشگی شما ، امیدوارم با دیدن این ویدیو حس خوب زندگی رو بهتون منتقل کرده باشم 🥰
.
😊 مواد لازم نان کماج :
دو کیلو ارد گندم ، یک قاشق غداخوری خمیرمایه ،دو قاشق غداخوری روغن ،چهارقاشق غداخوری شکر ،یک قاشق چایخوری نمک ،یک قاشق مرباخوری زردچوبه ،یک قاشق مرباخوری تخم شنبلیله (خلفه )،سه عددتخم مرغ ،یک لیترشیر ولرم
.
مواد رومال : زرده تخممرغ ، شیر ، زعفران
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
#نان
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو نخود فرنگی
دستور چند پست پایین تر👇
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سلیقه باش
#سرو_برنج
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل سیب زمینی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از سرلیست ها و شبانه ها
یکی از بهترین کانال های فروش #ادویه_جات و #عرقیجات ایتا👌👌
✅با پایین ترین قیمت ممکن👇💲
✅و بهترین کیفیت 👍
✅با بسته بندی زیبا ☺️
✅ ادویه های جدید و ناب ، که مطمئن هستم خیلی به کارتون میاد 👌
❇️ همراه ما باشید خبرهای خوبی در راه هست 😊😍....
❇️ https://eitaa.com/joinchat/4023320737C09cc578b55
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انگور رو اینجوری به خورد بچه ها بدید😁
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای دو رنگ
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل سیب زمینی
از سیب زمینی بیرگ همچی گلی بعیده😂
اینم از گل سیب زمینی که حسابی عاشقش شدین😍🌸
@diizain.shik
اگه نازک برش بدین ورقه های سیب زمینی رو،اصلا نیازی نیست که تو آب یخ یا آب نمک بذارید🌱
زعفرون رو برای خوشرنگ تر شدنش اضافه میکنم همیشه اما میشه از کمی پودر زردچوبه هم به جای زعفرون استفاده کرد🌱
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل خیاری
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل کالباسی😁
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
کنسرو نخود فرنگی دستور چند پست پایین تر👇 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
.
نخود فرنگیها رو دونه میکنیم خوب میشوریم و میریزیم تو قابلمه. داخل قابلمه رو با آب پر میکنیم؛ میزان آب بقدری باشه که روی نخودفرنگیها رو بپوشونه.
در قابلمه رو گذاشته روی حرارت کم قرار میدیم تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد، میزاریم نخودفرنگیها به مدت ۳۰الی ۶۰ دقیقه بجوشن تا کاملا بپزن (بعد از نیم ساعت امتحان کنید اگه پخته بود، حرارت رو خاموش کنید و اگه هنوز خام بود اجازه بدین مدت بیشتری بجوشن)
وقتی کاملا پخته شدن، حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم تا کمی از حرارت بیفته و بعد سرکه و نمک رو اضافه و خوب مخلوط کنید.
بعد از اضافه کردن نمک، آبشو بچشین! اگه شوری حس نمیشد، مقدار بیشتری نمک اضافه کنید (میزان نمک رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید، اگه کم نمک دوست دارید، نمک بیشتری اضافه نکنید)
@diizain.ahik
@diizain.shik
حالا نخودای پخته شده رو با همون آب داخل ظرف های شیشه ای با در فلزی میریزیم تا شیشه ها کاملا با نخودفرنگی و آب پر بشن(آب روی نخودفرنگی ها رو بگیره) بعد در شیشه ها رو کاملا محکم میبندیم و میچینیم تو قابلمه، قابلمه رو با آب پر کنید تا حدی که نصف شیشه ها داخل آب باشه
بعد قابلمه رو روی حرارت کم میزاریم تا آب بجوش بیاد( از زمانی جوشیدن تایم میگیریم و اجازه میدیم نیم ساعت شیشه ها داخل آب بجوشه)
@mahsa_kitchen
@mahsa_kitchen
بعد حرارت رو خاموش میکنیم، میزاریم شیشه ها داخل همون آب خنک بشن و بعد از ظرف خارج کرده، سر و ته میزاریم تا هوا نکشه.
کنسرو های نخودفرنگی ما آمادست و میتونیم داخل یخچال نگهداری کنیم🤗
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرق بندری با هندی رو میدونید
؟
میدونی فرق بندری با هندی چیه؟🌯🌶️
@diizain.shik
@diizain.shik
منبع
@navidghiassi
چیزایی که لازم دارین
۲.۳ تا دونه پیاز
نصف پیمونه اب
روغن
۱ ق.چ زردچوبه
۱/۲ ق.چ فلفل قرمز
نمک
۱ ق.غ رب گوجه فرنگی
نون بولکی یا باگت
گوجه و خیار شور
سس فلفل تندرافانو
پیاز وجعفری
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین هندوانه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از تولد ملکه کیک ها 🎂🍰
کانال شادی و نکات مومنانه
┄┅┅❅🟤🌼🟢🌸🔴🌺🟣❅┅┅┄
@khandehpak