eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری یکسال خارج از یخچال همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند بالا موندن تخم شربتی همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
واسه مهمونی ها خیییلی قشنگه این شربت میگی نه؟امتحانش کن😉 @khanoomi_tarfand @khanoomi_tarfand شربت تخم شربتی _____ بچها شربت گل پنیرک که گفتم اول گل پنیرک ها رو داخل آب ولرم میریزیم و ده دقیقه صبر میکنیم تا رنگش باز بشه بهد بهش شکر اضافه میکنیم فقط یه نکته ای رو بگم گل پنیرک اگه چند ساعت داخل یخچال بمونه بد رنگ و کدر میشه اگه خواستین میل کنین همون موقع که رنگش باز شد بیارید واسه وهمون وگرنه داخل یخچال بمونه چند ساعت بد رنگ میشه منبع: @ashpazi_kowsar همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گز خونگی همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
گز خونگی رو فقط با چند قلم‌مواد در دسترس به راحتی‌درست کنید @ashpazi.ba.elisa20 @ashpazi.ba.elisa20 بدون آرد، توی دهان شما آب میشه😍 عناصر: 1/2 فنجان بادام (70 گرم) 1/2 فنجان پسته (75 گرم) 1/2 فنجان فندق برشته شده (65 گرم) 1/2 فنجان بادام زمینی برشته شده (65 گرم) 1 و 1/3 فنجان عسل (400 گرم) 1 فنجان + 3 قاشق غذاخوری شکر (250 گرم) 3 عدد سفیده تخم مرغ کمی نمک گلوکز یه قاشق می توانید اینا رو هم اضافه کنید که کاملا اختیاریه😍 1 قاشق چایخوری پوست لیمو یا یه قاشق چای خوری وانیل . شکر و عسل رو بزارید روی حرارت تا ذوب بشه و شفاف‌بشه گلوکز رو حالا اضافه کنید . زرده و سفیده تخم‌مرغ رو از هم‌جدا کنید و سفیده رو با بین دوانگشتتون نمک بزنید تا فرم بگیره سفیده و مغزها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید @pluss_food @ashpazi.ba.elisa20 . کف قالب رو سلفون‌بپیچید و مواد رو درونش بریزید و بزارید داخل یخال ۶ ساعت تا خودشو بگیره . عالیه طعمش همیشه اولین کار روزانه تون بار گذاشتن غذاتون باشه،غذایی که ریز جوش بپزه خوشمزه تر میشه وضو بگیرید نیت نذری کنید ،بگید این غذا این شربت این چایی نذر اهل بیت علیه سلام. اسماالهی رو به غذا بگید یا رزاق:گشایش مالی یاصبور:ارامش خانواده یاودود:ایجاد محبت در خانواده(خانم پرتواعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو گوشت با ماندگاری بالا در منزل بخش اول بخش دوم چند تا پست پایین زدم ورزش و پیاده روی بشدت برای نشاط و سلامتی خانوما لازمه ،اما لازم نیست حتما باشگاه برید در منزل روزی نیم ساعت پیاده روی کنید @menoeslami ╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو کردن گوشت پارت اخر پیرو مطلب (رابطه خوب زن و شوهر=با خوب شدن رابطه پدر با بچه ها) خانومی میگفت من رفتم کلاس مهارتهای همسرداری ،در کمال تعجب وقتی رابطه م با شوهرم خوب شد ،رابطه شوهرمم با پسر جوانمم که خیلی بد بود عالی شد، اصلا باورم نمیشد @menoeslami ╰سوالات و تجربیات اشپزی اینجاست😳👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام روز بخیر امروز میخوام به درخواست زیاد دوستان چند تا دستور سوسیس کالباس بزنم
44.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خونگی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
• . . سلام سلام😍 عزیزانم صبحتون بخیرو شادی😍😍😍 این شما و این جذابمون که خودم عاشق طعم و مزه ش شدم🙌🏻😋🤩 . زود تند سریع بریم سراغ مواد اولیه😍👇🏻 . ران مرغ بدون استخوان ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان ۱۵۰ گرم سیر ۴ الی ۵ حبه یخ ۶ الی ۸ حبه روغن ۱/۳ لیوان تخم مرغ ۱ عدد ادویه ها هر کدام ۱ قاشق چای خوری سرخالی( شامل پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،پاپریکا،فلفل قرمز،آویشن،زنجفیل،ادویه مرغ) نمک به مقدار لازم👈🏻 حدودا ۱ قاشق غذاخوری سر پر شیر خشک ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری کاور سوسیس ۶۰ سانت (لوازم قنادی ها دارن) . مراحل تو ویدئو کاملا مشخصه، بریم نکاتش رو با هم ببینیم🤌🏻😍 . ⭕️دلیل صورتی بودن سوسیس های کارخونه ای اینه که رنگ خوراکی میزنن که من ترجیح دادم رنگ خوراکی یا پودر لبو استفاده نکنم ولی اگر شما دوست داشتید میتونین به موادتون رنگ خوراکی بزنید ⭕️تو بعضی از دستورا پودر ژلاتین به سوسیس اضافه میکنن که اگر موادتون کاملا خمیری شه نیازی به پودر ژلاتین نیست ⭕️شیر خشک قابل حذفه ⭕️حتما ادویه هایی که نوشتم رو استفاده کنین که طعم سوسیس رو عالی میکنه ⭕️حتما تکه های مرغ رو چربی گیری کنین ⭕️گوشتهایی مثل سینه مرغ چون خشکه باعث خشک و سفت شدن سوسیس میشه، ولی گوشت ران یا بال و بازو چون چربتر و نرمتره باعث لذیذ تر شدن سوسیس میشه ⭕️مواد سوسیس باید کاملا خنک باشه تابعد از پخت ظاهرش شکیلتر باشه و چروک نخوره ⭕️اگر غذا ساز و یا وسایل مشابه ندارید گوشت رو دو بار با قسمت نخودی و سه بار با قسمت کبریتی چرخ کنید ⭕️خمیری بودن مواد سوسیس تو کیفیت نهاییش خیلی مهمه پس موادتون باید کاملا خمیری و یکدست بشه ⭕️حتما حتما وقتی سوسیس رو تو کاور ریختید هوا گیری کنید . امیدوارم درست کنید و نوش جون کنید🤤 ارسالی از هنرمند 👇 @parastoo.jabbari اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
کالباس خونگی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/36
. کالباس خونگی با این روش بدون کاور خیلی راحت درست میشه و طعمش هم بینظیره فقط کافیه یه بار امتحانش کنید 👌 @hanieh.kitchen مخلوط ران و سینه مرغ  ۷۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد ۳ ق غ شیرخشک قنادی ۳ ق غ سیر ۵ حبه تخم گشنیز ۱/۲ ق چ دارچین ۱/۲ ق چ پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ جوز هندی ۱/۴ ق چ اویشن ۱/۲ ق چ زنجبیل ۱/۴ ق چ فلفل سیاه ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید) فلفل قرمز ۱/۴ ق چ نمک ۱ ق غ سرخالی 💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید سس خردل ۱ ق غ سس کچاب ۱ ق غ روغن مایع ۳ ق غ یخ ۶ تکه طرز تهیه مرغ و سیر رو توی خردکن بریزید یا ۳ یار از چرخگوشت رد کنید تا کاملا له بشه بعد بهش زرده تخم مرغ، ادویه ها، شیرخشک، آرد، یخ، سس کچاب و سس خردل رو اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه در آخر روغن رو اضافه کنید. در آخر هم برای خوشکل شدن کالباس بهش هویج پخته شده، قارچ تفت داده شده و پسته و .... اضافه کنید. برای راحتی کار بجای کاور کالباس از قالب استفاده کردم هر قالبی که دارید با چند قطره روغن چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید حسابی فشرده کنید و بعد روش فویل بکشید. قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید و تا نصفش آب بریزید. در فر ۱۸۰ درجه یک و نیم تا ۲ ساعت بزارید بپزه. بعد از پخت فویل روشو بردارید و وقتی به دمای محیط رسید دوباره روش فویل بکشید و ۲۴ ساعت بزارید تو یخچال بمونه. کالباس خوشمزه مون آماده ست. به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید ازدوست هنرمندم @shadi_khaksar اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
روش پوره کردن یخ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
@ashpazkhone_sepid_ 🔸اونایی که سوسیس کالباس درست میکنن میدونن که پوره کردن یخ یه چالش میدونید که خرید دستگاه پوره کن یخ برای مصارف خونگی کارایی نداره و برای کارخونه ها استفاده میشه و قیمت خیلی بالایی داره که برای کار خونگی کارایی نداره 🤌🏻 حالا من برای راحتی شما چند روش راحت رو بهتون پیشنهاد دادم♥️ ۱.اگه یخچالتون پوره کن یخ داره از اون استفاده کنید ۲.میتونید آب و نمک دستورتونو با هم ترکیب کنید و اونا بزارید یخ بزنه که بهتون یه یخ نرم میده و وقتی یخ زد با قاشق پوره کنید و از اون استفاده کنید ❌نکته آخر و خیلی مهم اینه که هیچ وقت توی سوسیس و کالباساتون از آب سرد استفاده نکنید و پودر یخ بریزید اینجوری کنترل دما راحت تره محصول نهایتون با کیفیت تره اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی با بطری نوشابه😊 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. آشپزی با نکات اسلامی 👇 @menoeslami نقد تند و تیز بازیگران http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژامبون لیوانی راحت اگه بتونید اون فویل رو حذف کنید بهتره یا هیچ نذارید روش یا نعلبکی یا در بطری بذارید چون خود فویل هم ضرر داره اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کالباس خونگی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a