وقتی میگن جوجه تو دهن آب میشه یعنی این🤤
انقد نرم و لطیفه که از خوردنش سیر نمیشی🤗
.
سینه ی مرغ
نمک، فلفل سیاه
زعفرون دم کرده ۲ قاشق غ
ماست ۲ قاشق غ
خامه ۱ قاشق غ
سیر ۲ حبه
پیاز خلالی ۱ عدد کوچیک
روغن زیتون ۲ قاشق غ
پاپریکا نصف قاشق چ
.
سینه ی مرغ رو به مکعب های ۲در ۲ برش بزنید بعد تویه کاسه بریزین و زعفرون دم کرده رو اضافه کنید و هم بزنید ، ماست، خامه، نمک،فلفل،پاپریکا، سیر، پیاز و روغن زیتون رو اضافه و مخلوط کنید و به مدت نیم تا ۱ ساعت بذارین استراحت کنه.
بعد مرغ ها به سیخ بکشید و تو تابه ای که خیلی کم روغن داخلش هست بپزین، میتونین اصلا تابه رو روغن نزنید و گریلش کنید برای هر طرف ۵ تا ۶ دقیقه کافیه
من مابین جوجه ها از فلفل دلمه ای رنگی هم استفاده کردم که سلیقه ایه.
.
.
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#خورشت
#خورشت_ناز_خاتون
گوشت مغز ران یک کیلو
سبزی(نعناع و جعفری)نیم کیلو
بادمجان قلمی ریز ۶ عدد
آبغوره سه قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان کافی
گوشت مغز ران را قطعه قطعه میکنیم و میشوریم و با دو لیوان آب میگذاریم تا کاملا بپزد.
سبزی تمیز شده را میشوریم و بعد از گرفته شدن آب سبزی آن را ریز خرد میکنیم.
سپس سبزی خرد شده را با روغن سرخ کرده داخل گوشت میریزیم تا سبزی هم پخته شود.
آبغوره نمک و فلفل را به خورش اضافه میکنیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد.
بادمجان ها را پوست کنده و در آب نمک میگذاریم تا تلخی آن گرفته شود.
سپس با چاقو بر روی آن خراش میدهیم تا در زمان سرخ شدن روغن کمتری جذب کند و در روغن سرخ میکنیم.
بادمجان ها رو بعد از اینکه گوشت و سبزی خوب پخت روی آن چیده در قابلمه را میگذاریم تا جا بیافتد.
بعد از نیم ساعت آن را سرو میکنیم.
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#شربت
#شربت_نارنج
ابتدا باید نارنج ها را پوست بکنید و سپس از طول به برش های نازک نصف کنید و با شکر مخلوط کنید .سپس با گوشت کوب چوبی نارنج های مخلوط شده با شکر را له کنید.در حین له کردن نارنج ها آب سرد را کم کم به آن اضافه کنید.بعد از اینکه مطمئن شدید شکر حل شده به آن آب لیموی تازه اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید. مخلوط آماده شده را از صافی رد کنید و با فشار آب آن را در حد امکان بگیرد و در یک پارچ بریزید و سرو کنید.برای خوشمزه تر شدن این شربت بهتر است که نصف به نصف از پرتقال و نارنج استفاده کنید.
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#دونات فوری بدون خمیرمایه
آرد دو لیوان
ماست نصف لیوان
روغن مایع سه ق غ
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر دو ق چ سرپر
شکر یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
ابتدا ماست و بکینگ پودر رو مخلوط میکنیم بعد می زاریم پنج دقیقه بمونه و ماست خوبه کف کنه.
تخم مرغ و روغن و شکر و وانیل رو مخلوط خوب میزنیم یکدست بشه بعد ماست رو اضافه میکنیم در آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه .
روی خمیر رو بپوشانید و یک ربع تا نیم ساعت استراحت بدین.
بعد از خمیر گلوله هایی اندازه نارنگی بردارین کف ظرف آردپاشی شده بچینید و مثل عکس با پست ماسوره یا هر چیز گردی به در بطری قالب بزنید.
روغن رو بزارید یک ربع خوب داغ بشه شعله رو کم کنید و دونات ها رو داخلش بندازین شعله باید ملایم باشه یک طرف تغییر رنگ داد برگردانید ظرف دیگه خوب سرخ بشه خیلی نزارید تغییر رنگ بده چون خشکمیشه.
بعد از روغن خارج کنید یا داخل شکر بچرخانید یا با شکلات آب شده روش بریزید.
@ashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش ترش یا آش آلو
یه طعم متفاوت و به یاد موندنی که واسه دورهمی ها و مهمونی هاتون میتونه یه گزینه ی خیلی خوب و راحت باشه🥰😍😋
**ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم**👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a**ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم**👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیک😍😋
مواد لازم برای دو لیوان شیک:
توت فرنگی ۷-۸(اگه ترش دوس دارین بیشتر)
شیر نصف لیوان
بستنی:یک لیوان
شکر(به اندازه کافی)
طرز تهیهش هم که کاری نداره همشو شلپ میریزیم تو مخلوط کن قشنگ مخلوط میکنیم🤪
نکته۱.این شیک یه طعم ملسی داره مقدار هرکدوم از این مواد رو به دلخواه میتونین کم یا زیاد کنید.
نکته۲:اگر می خواهید این نوشیدنی را به صورت رژیمی هم درست کنید می توانید شکر را حذف کنید..
نکته۳:میتونید موقع سرو داخل اسموتی موز و توت فرنگی خرد شده بریزید.
نکته۴:اگه شیک غلیظ دوست دارین مقدار شیر رو کمتر و مقدار بستنی رو بیشتر کنید.
نکته۵:برای تهیه میلک شیک میتوان به جای میوه تازه از میوههای یخزده هم استفاده کرد.
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#نان_شیرمال_تابه_ای 🍞 😋
▫️تخم مرغ دو عدد
▫️شیرولرم یک لیوان
▫️بکینگ پودر یک ق م
▫️ارد به میزان لازم ...
▫️وانیل یک دوم ق چ
▫️نمک یک پنس
▫️شکر یک دوم لیوان
▫️کره سی گرم نرم شده
🔸حدود دو لیوان ارد رو با بکینگ پودر الک میکنیم
تابه مورد نظر را با مقداری کمی روغن چرب کرده و رو حرارت میزاریم تا کاملا داغ بشه
تخم مرغ و شیر و شکر و وانیل و کره رو با هم مخلوط با همزن مفتولی میزنیم تا یکدست بشه ارد الک شده رو به مایع اضافه میکنیم و خوب مخلوط و ورز میدیم اگه ارد نیاز داشت کم کم اضافه کرده و خوب ورز میدیم تا حدی که خمیر نرم و لطیف بشه و به دست نچسبه .داخل کیسه نایلون گذاشته یک ربع استراحت میدیم سپس چونه های کوچیک برمیداریم و رو سطح آرد پاشی شده با وردنه باز میکنیم و داخل تابه داغ پهن میکنیم در تابه رو سریع میزاریم تا خمیر پف کنه و پخته بشه وقتی سرخ شد برمیگردونیم سمت بعد سرخ شه
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
#بادمجان_پلو 🍛 😋
🔸بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم.سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم.میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.گوشت بزارید کامل بپزه
سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم.من ته_دیگ غذا ترجیح دادم برنج زعفرونی داشته باشم اگه این کار نکردید حتما یکم زعفران دم کرده بدید رو برنجتون.موقع سرو هم حتما یه ملاقه از اب گوشت بدید رو برنج تا طعم لذیذ تری پیدا کنه.
این دستور پخت مربوط به یک غذای محلی در روستا ی یرک اطراف قزوین است.
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز میخوایم به شما طرز تهیه این #خامه_های_فرم_گرفته خوشگل رو آموزش بدیم
شما نه به نشاسته احتیاج دارید نه به روغن وخیلی چیزای دیگه
تنها با دو تا مواد دردسترس میتونید سالمترین خامه فرم گرفته شده رو تهیه کنید
به ۱لیوان عسل احتیاج دارید
اون و داخل قابلمه بریزید،روی حرارت کم بذارید
اجازه بدید عسل به جوش بیاد و حالت رونی داشته باشه
۲تا سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی هم بزنید
درحین هم زدن قاشق قاشق عسل رو به آرومی به سفیده تخممرغ اضافه کنید
Digchehمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
حمص
این حمص یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها ست 😍
حتما درستش کنید
موادی که نیاز داریم
نخود پخته شده ۲ پیمانه
روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
نمک پاپریکا زیره هرکدام ۱ قاشق چای خوری
سیر ۲ حبه
یخ ۵ حبه
آرده ۴ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۲ قاشق غذاخوری
حتما نخود ها داغ باشند برای میکس شدن
آب هم لازم نیست اضافه کنید
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🥰
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کلم پلو شیرازی
این کلم پلو یکی از خوشمزه ترین هاست حتما درستش کنید 😍
موادی لازم داریم
کلم قمری ۳ عدد
برنج ۳ پیمانه
پیاز رنده سده و آب گرفته شده ۱ عدد متوسط
گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
نمک فلفل سیاه زردچوبه به مقدار لازم
کره ۷۰ گرم یا روغن زیتون
شوید ترخون جعفری ریحون ۱۵۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
کلم ها را پوست میگیریم و خلال میکنیم
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده آب گرفته شده و نمک و فلفل و زردچوبه ترکیب میکنیم و سر گنجشکی یا کله گنجشکی شکل میدیم
کلم خرد شده در روغن تفت میدیم به همرا آبلیمو با زردچوبه و سبزی های معطر
لابه لای برنج آبکش شده مواد را اضافه میکنیم در آخر هم روغن و زعفرون
برای ۴۰ دقیقه دم بکشه و غذا آماده بشه
نوش جونتون 🥰
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فوری فوتی درست میشه😍اینقد ترد و خوشمزه اس ک حد نداره😋حتما درستش کنید ...
موادلازم🌱
💕آرد یک لیوان
💕آب بمقدار لازم
💕نشاسته ذرت ۲ ق غ
💕ادویه شامل نمک فلفل زردچوبه پاپریکا پودر سیر 💕آویشن
💕پودر سوخاری(بهتره ک دانه درشت باشه)
💕قارچ بهتره کوچیک باشه حدود ۲۰ تا ۳۰ عدد
✅️با سس خردل و قرمز تند نوش جان کنید😁🤤
✅️روغن حتما داغ باشه
نوش جااااان 😋😍🥰**ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم**👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#دستپخت_من
کاری از کاربر خوبمون خانم #نوریه
#شیرینی_کنجدی
اول یه قاشق عسل رو داخل قابلمه میریزیم وقتی قشنگ اب شد نصف کره پنجاه گرمی که قبلا قشنگ اب شده داخل قابلمه و بعد یه لیوان شکر میزاریم قشنگ شکرش اب شه ودر اخرم اگه خواستین دو قاشق زعفرون دم کرده میریزیم و کنجدی که قبلا نفت دادیم تا بوی خامی نده یاهرمغزی دیگه ای بعد یه سینی چرب میکنیم با قاشق مواد داخل سینی مریزیم
#زولبیا
نشاسته یه لیوان سرش کمی خالی باشه با نصف لیوان ماست پرچرب رو قاطی میکنیم قشنگ هم میزنیم یه ق گلاب دو ق زعفرون دم کرده یه ق روغن دو ق ارد باهم زن قشنگ میزنیم اگر میخواین زولبیاتون پف بیشتری کن مخمر یه ق میریزیم در حین هم زدن یه ق چ بکینگ پودر میریزیم . مواد باید تا ۴ ساعت استراحت کن
شیره زولبیا
یه لیوان شکر نصف لیوان کمتر اب دو ق گلاب دو قاشق زعفرون نصف ق گلوکز و نصف ق چ ابلیمو تا شیرینیتون شکرک نزن و چدتا دونه هل . بزارید قشنگ شکر اب شه مواد زولبیا بعد چهار ساعت داخل ظرف سس میریزیم وقتی روغن داغ شد مواد زولبیارو داخل قابلمه میرزیم حالت پیچ پیچی بعدش که اماده شد داخل شهدش میزاریم .اینم بگم که شهد زولبیا باید داغ باشه برعکس شهد بامیه تمام 😊😊😊😊
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#کاپ_کیک_شکلاتی
#کاپ_کیک
پودر کاکائو 1 و نیم قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
شکر سفید یا قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چای خوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
شیر 3 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
مواد خشک رو الک کنید و مخلوط کنید بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و با همزن دستی یا چنگال خوب مواد رو مخلوط کنید. بعد مواد رو بریزید توی ماگ سرامیکی یا هر ظرف مقاوم به حرارت مخصوص مایکروفر که دوست دارید و 50 تا 60 ثانیه داخل مایکروفر با حداکثر قدرت قرار بدید. این کیک رو میتونید داخل فر 180 درجه به مدت 14 تا 15 دقیقه بپزید. مناسب زمانهایی که نیاز به کیک تک نفره دارید.
برای پخت روی گاز میتونید مواد کیک رو داخل دو یا سه فنجان کوچیک بریزید . توی قابلمه کمی آب بریزید و فنجونها رو توی قابلمه بزارید . در قابلمه دم کنی بزارید و به مدت 20دقیقه با حرارت کم بپزید. در آخر زیر قابلمه رو خاموش کنید و تا 10 دقیقه در قابلمه رو برندارید .
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#دسر
#پاناکوتا_ستاره_ای
ابتدا ژله ها ی بلوبری ، پرتقالی ، آلبالو رو در 1 لیوان آب جوش جداگانه به روش بن ماری حل کرده و حالا 2 لیوان شیر رو روی حرارت گذاشته و وقتی گرم شد از روی حرارت برداشته و 4 قاشق خامه و 4 قاشق شکر رو بهش اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم و سپس ژله هامون که خنک شد چند قاشق از شیر و خامه رو به هر کدام از ژله ها اضافه کرده و داخل قالب مون اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال تا بسته بشه و حالا لایه های بعدی پاناکوتا رو که مونده به قالب اضافه کرده و هر لایه رو بهش اضافه کرده داخل یخچال قرار بدید تا بسته بشه و بعد دوباره لایه بعدی رو میزاریم تا کاملا بسته بشه و برای خارج کردن ژله دور تا دور قالب مون رو با چاقو از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نطر برگردونید .
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a