eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 125 گرم کره 1/2 پیمانه ارد سبوس(برای ویتامین) 1/2پیمانه روغن مایع 1/2پیمانه ماست نصف پاکت پکینگ پودر 1ق چ وانیل مقدار لازم ارد شربت 3لیوان اب 3لیوان شکر 1.2قطره اب لیمو (برای جلو گیری از شکرک زدن... شربت: ابتدا شربت را اماده کرده اب و شکر را داخل ظرفی بر روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا شکر ذوب شود . سپس بعد از جوش امدن به مدت 15 دقیقه جوش امده و از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود شیرینی: کره حتما باید به دمای محیط برسد. تمامی مواد را با هم ، همزده تا به شکل خمیر در اید. و 15 دقیقه صبر کنید. سپس با وردنه خمیر را یک دست کرده و به شکل های (تصویر) ادامه میدهمیم. وسط خمیر های برش داده شده(و به دلخواه میتونین فندق بزارین.) وقتی گل ها درست شد در ظرف پیرکس مورد نظر از قسمت وسط چیده و ظرف را پر میکنیم. با دمای 170_180 تا زمانی که طلایی یا صورتی شود داخل فر قرار میدهیم. وقتی از فر خارج کردیم به مدت 2_3 دقیقه صبر کرده و شربت خنک شده را میریزیم . اگه خواستین همشو . اگه نه هم با توجه به میزان شیرینی که میخواین. بعد از 3_4 ساعت امادست چون شربت باید کاملا جذب بشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دو لیوان شیر.شکر نصف لیوان.دو قاشق غذاخوری ارد گندم.یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت_نصف قاشق چایخوری وانیل.زرده تخم مرغ یک عدد.خامه صبحانه صد گرم.پودر قند یک قاشق غذا خوری.بیسکوییت پودر شده.میوه . . طرز تهیه:اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای تهیه خورش خلال که متعلق به استان کرمانشاه هست،پیاز رو خرد کرده همراه زردچوبه و ادویه تفت دادم گوشت رو اضافه کردم وقتی تغییر رنگ داد رب گوجه زدم و بعد خلال و زعفران و آب اضافه کرده و با حرارت کم گذاشتم خورشت جا بیفته در صورت تمایل یک ربع آخر لیمو عمانی اضافه کنین و زرشک سیاه رو سرخ کرده در آخر داخل غذامون میریزیم. 👈از گوشت گوسفندی اسفاده کنین خورشت خیلی خوشمزه تر میشه خلال بادام رو قبل از پخت با یکی دو قاشق گلاب در آب خیس میکنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام خوب هستید الحمدالله بزرگوار بنده ذکر یا باسط رو چندروز به غذا میگم حس میکنم از حالت کسالت دارم درمیام 😍خیلی خوشحالم گفتم وظیفه مه بیام ازتون تشکر کنم ممنون که راههای خوب به ما میگید❤️❤️😘 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❣چه خوراکی‌هایی را نباید در یخچال نگهداری کرد؟ 🌱 ریحان؛ ریحان به سرعت در یخچال پلاسیده می‌شود و بوی تمام مواد غذاییِ موجود در یخچال را به خود جذب می‌کند. بهتر است ریحان را بیرون از یخچال بگذارید و مانند گل درون فنجان آب تازه قرار دهید. 🌰 سیر؛ در یخچال جوانه می‌زند و ممکن است حالت چروکیده و کهنه پیدا کند. باید سیر را در محیط خشک و خنک نگه دارید. 🍾 روغن زیتون را باید در جای خنک و تاریک غیر از یخچال قرار دهید. زیرا این روغن در محیط یخچال مثل کره متراکم و سخت می‌شود. ☕️ قهوه؛ اگر قهوه را در یخچال قرار دهید نه‌تنها طعمش را از دست می‌دهد، بلکه بوی سایر غذاها را به خود می‌گیرد. قهوه را در جای خنک و تاریک نگه‌ دارید تا طعم و تازگی آن باقی بماند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم 1 کاسه برنج آب پز شده(یا از شب مانده) 1قاشق چای خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری پول بیبر(فلفل پرک ترکی) 4 عدد پیازچه ربز خرد شده جعفری و نعنا ریز خرد شده 1عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری آرد نصف قاشق چای خوری جوش شیرین 👈طرز تهیه تمام مواد را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.با دست تکه هایی به بزرگی گردو بگیرید و در دست پهن کنید و روی حرارت متوسط در روغن داغ سرخ کنید .نوش جان http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
موادلازم لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده پیاز دو عدد متوسط سیب زمینی دو عدد خرد شده نمک.فلفل .زرد چوبه. کمی رب چند تا گوجه گیلاسی طرز تهیه: پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است .حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠یکی از غذاهای مورد تاکید فراوان ائمه غذای «شیرگوشت» است. 🔶🔹بعضی از روایات: 💠زِیَادِ بْنِ أَبِی الْحَلَّالِ قَالَ: تَعَشَّیْتُ مَعَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ بِلَحْمٍ مُلَبَّنٍ فَقَالَ هَذَا مَرَقُ الْأَنْبِیَاءِ زیاد بن ابی حلال گفت: با امام صادق علیه السلام شام را با گوشتِ آمیخته با شیر صرف کردم سپس فرمود: این خورشتِ گوشت پیامبران است. 📚بحارالانوار/جلد۶۳/ص۶۹ 💠أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ أَصَابَهُ ضَعْفٌ فِی قَلْبِهِ أَوْ بَدَنِهِ فَلْیَأْکُلْ لَحْمَ الضَّأْنِ بِاللَّبَنِ امام صادق علیه السلام فرمود: هرکس که او را ضعفی در قلبش یا بدنش اصابت کند، پس باید گوشت گوسفند با شیر بخورد. 📚همان 💠کَتَبَ إِلَیْهِ رَجُلٌ یَشْکُو ضَعْفَهُ فَکَتَبَ کُلِ اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ مردی به سوی امیرالمؤمنین علیه السلام نامه نوشت و از ضعفش شکایت کرد: سپس حضرت به او نوشت: «شیرگوشت بخور» 📚همان 💠عَلِیٍّ ع قَالَ: إِنَّ نَبِیّاً مِنَ الْأَنْبِیَاءِ شَکَا إِلَی اللَّهِ الضَّعْفَ فِی أُمَّتِهِ فَأَمَرَهُمْ أَنْ یَأْکُلُوا اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ فَفَعَلُوا فَاسْتَبَانَتِ الْقُوَّةُ فِی أَنْفُسِهِمْ امام علی علیه السلام فرمود: همانا پیامبری از پیامبران به سوی خدا از ضعف در امت خود شکایت کرد پس خدا آنهارا امر نمود که شیرگوشت بخورند سپس انجام دادند و قوت در جانهایشان آشکار شد. 📚همان/ص۶۸ 💠أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: اللَّحْمُ بِاللَّبَنِ مَرَقُ الْأَنْبِیَاءِ امام صادق علیه السلام فرمود: شیرگوشت، خورشتِ گوشت پیامبران است. ✍طرز تهیه شیرگوشت: 💠قَالَ الصَّادِقُ ع إِذَا دَخَلَ اللَّحْمُ مَنْزِلَ رَسُولِ اللَّهِ ص قَالَ صَغِّرُوا الْقِطَعَ وَ کَثِّرُوا الْمَرَقَ فَاقْسِمُوا فِی الْجِیرَانِ فَإِنَّهُ أَسْرَعُ لِإِنْضَاجِهِ وَ أَعْظَمُ لِبَرَکَتِهِ. امام صادق علیه السلام فرمود: هرگاه گوشت داخل خانه رسول خدا ص میشد میفرمود: تکه ها را ریز ریز کنید و آبِ خورشت را بیشتر کنید سپس در ظرف ها تقسیم کنید زیرا که همانا این کار برای پخته شدنش سریعتر و برای برکتش افزاینده تر است. 📚همان/ص۷۵ مواد لازم: 🥛شیر: ۱ لیتر ☁️سرشیر: دو قاشق غذاخوری 🥩گوشت گوسفند: نیم کیلو 🧂نمک دریا: به مقدار لازم ✳️شیر و سرشیر را از لبنیاتی ها بخرید و باهم قاطی کنید و گوشت (ترجیحا سر دست) را خوب شسته، ریز ریز کنید و داخل دیگ سنگی بریزید. سپس نیم لیتر شیر فقط به مقداری که کمی روی گوشت را بگیرد داخل دیگ بریزید. و شعله را روشن کنید. اندازه شعله بسیار کم باشد. حتما از شعله پخش کن استفاده کنید. در دیگ را گذاشته و پس از دو ساعت مجددا نصف شیر باقی مانده را اضافه کنید و باز در دیگ را بگذارید و پس از دو ساعتِ دیگر، باقی مانده‌ی شیر را هم داخل دیگ بریزید و نمک دریا هم در همین وقت اضافه کنید و پس از یک ساعتِ دیگر، شعله را خاموش کنید. یعنی مجموعا پس از پنج ساعت غذایتان آماده است نوش جان😋 ✳️اگر بوی این غذا برایتان نامطبوع است پیاز داخل غذا بریزید. ✳️بهترین حالت این است که شیر را به صورت محلی از گاوهای ایرانی بدوشید ولی اگر دسترسی ندارید از لبنیاتی ها شیر و سرشیر تهیه کنید و باهم قاطی کنید. دقت شود شیر بدون سرشیر اثر مورد انتظار را ندارد ✳️برای خوردن باید داخل غذا نان سالم ریز ریز کرده و «ترید» درست کنید یعنی مقدار نان به اندازه ای باشد که پس از هم زدن، قوام غذا مانند برنج کته بشود به نحوی که بتوان آن را با دست خورد. ✳️بهتر است از نانی که در تنور خشک‌ شده استفاده کنید. ✳️این غذا را باید هفته‌ای دو یا سه بار به عنوان شام میل کنید. البته صبحانه هم میتوانید از آن بخورید ولی ناهار هرگز! با مصرف این غذا اثر فوق العاده‌ای در درمان ضعف، ام اس، کم خونی، اعصاب، لاغری و تمام مشکلات قلبی و ضعف عضلانی خواهید دید. ⚠️مواظب باشید داخل این غذا سرکه نریزید و پس از آن نیز سرکه نخورید! http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند کاربردی و عالی نظم دهی به وسایل آشپزخونه نظم و انضباط برای ارامش و دوری از استرس کدبانوی خونه لازمه پس برای حفظ آرامش خودمون منظم باشیم😉 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨😳قلیان مفید برای آسم و تنگی نفس 😋قلیان را از عرق نعناع پرکرده بدون ذغال بکشید ❓خواص قلیان نعناع رفع آسم آرام بخش تمیز کردن ریه رفع حساسیت تنفسی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
⁨بوی سیر و بوی نم بارون که توی خونه می پیچه، آدم رو یاد شمال میندازه،  اسم این غذا رو. گذاشتم 😂 ترکیبی از  و  ای 😜😜 البته میرزاقاسمی بدون تخم مرغ😌😌 ینی اگه یه بار بخورید مشتری پر و پاقرصش میشید شدیدا👌 . . واسه کباب که اول پیاز رو. رنده کردم آبش رو. گرفتم ریختم روی گوشت با نمک و زردچوبه خوب ورز دادم بعد زدم سر سبخ های کوچیک و. توی ماهی تابه با کمی زعفرون گذاشتم بپزه و سرخ بشه. واسه میرزاقاسمی هم که بادمجون کبابی داشتم تو. فریزر و گوجه رو کبابی کردم، چند حبه سیر رنده کردم ریختم توی ماهی تابه، کمی زرچوبه زدم و فلفل قرمز کمی طلایی که شد بادمجون رو اضافه کردم و خوب که سرخ شد، گوجه کبابی رو که ساطوری کرده بودم ، ریختم روش و کذاشتم یکم جا بیفته بعد که جا افتاد ریختم تو ظرف و کباب ها رو چیدم. دوست داشتین میتونین کمی کره آب شده داغ رو بریزید روشون ولی من نریختم دیگه خیلی چرب میشدـ⁩ ⁨ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
یکی از خوش خوراکترین دلمه هاست. طرزتهیه اول دلمه های خوشگل و ترو تازه رو بشورید و سر دلمه هارو با دقت برش بزنید.دوستان گلم سعی کنید دلمه هایی رو بگیرید که ته ش سه پایه داشته باشه چون اونایی که چهار پایه دارن کمی تلخ هستن . برنج ایرانی رو بشورید وبا کمی زعفران و نمک نیم پز کنید .من دو پیمانه برنج گذاشتم و نیم کیلو گوشت چرخ کرده (هر چه گوشتش بیشتر باشه خوشمزه تره )شما میتونید ربع کیلو بزارید.گوشت رو با پیاز ریز فراوون سرخ کنید ادویه و زردچوبه بزنید کمی هم دارچبن.و به برنج نیم پز اضافه کنید. سبزی دلمه نیم کیلو خرد شده(شامل شوید، مرزه،ترخون،نعنا ) به موادمون اضافه میکنیم و لپه یک فنجون پخته شده بازم هم با مواد مخلوط میشه و فلفل هارو پر کنید. یک قابلمه مناسب فلفلهارو پیاز داغ درست کنید ادویه و زروچوبه بزنید چهار ،پنج قاشق رب گوجه رو باهاش تفت بدید و اگه آب مرغ داشتید که چه بهتر به رب اضافه میکنیم اگه هم نداشتید سه لیوان آب بهش بزنید و بزارید چند قل بخوره و آروم دلمه هارو بچینید و درب ظرف رو ببنیدید و با شعله کم بزارید سه ،چهار ساعت بپزه و مرتب چک کنید.تا دلمه ها پخته بشه.نوش جان.من به مواد کشمش هم میزنم چون ما خیلی دوست داریم😉 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @menoeslami
طرز تهیه پياز وخلال كردم تفت دادم وگوشت چرخ كرده را باهاش سرخ كردم زردجوبه فلفل قرمز وسياه ادويه كاري وپودر دونه گشنيز اضافه كردم تفت دادم وبعد مقداري جعفري وگشنيز ريز شده اضافه كردم ومخلوط ويه تفت كوچولو دادم ٤تا سيب زميني متوسط آبپز شده وله شده را به آن اضافه كردم ومخلوط كردم توي اين مرحله احتياج به تفت زياد نداره وميتوانيد فقط مخلوط بشه وبعد طبق فيلمي كه گذاشتم ميتونيد سمبوسه ها رو بپيچونيد. سس سمبوسه تمرهندي را با آب جوش خيس كردم وبعد آنراصاف وشيره اش را گرفتم روي حرارت گذاشتم جوش كه آمد كمي رب گوجه فرنگي وفلفل قرمز(فراوان) ريختم و وقتي كم آب شد از حرارت برداشتم وسس آماده شد مقدار فلفل به خودتون بستگي داره من كه خيلي تند دوست دارم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @menoeslami
این غذای خوشمزه را می‌توانید برای مهمان‌های عزیز خود تهیه کنید. زمان تهیه آن کمی طولانی است اما برای پخت زمان کمی می‌خواهد و بسیار هم دکور زیبایی دارد. مواد لازم برای 6 نفر: 225 گرم سیب‌زمینی شیرین نگینی خرد شده ¼ قاشق چایخوری نمک نصف پیمانه هویج خرد شده 600 گرم سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده دو قاشق چایخوری روغن زیتون نصف پیمانه پیاز خرد شده نصف پیمانه کرفس خرد شده 225 گرم قارچ خرد شده 2/3 پیمانه سس باربیکیو 400 گرم خمیر آماده پای یک عدد تخم‌مرغ یک قاشق غذاخوری آب طرز تهیه: فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک قابلمه متوسط سیب‌زمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آنها بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند. در 4 دقیقه آخر هویج‌ها را به سیب ‌زمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید. در یک تابه بزرگ، مرغ‌ها را درون روغن داغ  به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. پیاز، کرفس و قارچ‌ها را درون تابه بریزید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغ‌ها را به تابه بازگردانید. سس باربیکیو، سیب‌زمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسه‌های سفالی بریزید و کنار بگذارید. خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوارهای باریک برش دهید. نوارها را با فاصله روی کاسه‌ها بگذارید. در یک پیاله،  تخم‌مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلم‌مو روی خمیرها بمالید. کاسه‌ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @menoeslami
تخم مرغ 3 عدد - خامه فرم گرفته 300 گرم - پسته و گردو و زعفران دم کرده به میزان دلخواه زرده و سفیده را جدا کرده زرده را با وانیل میزنیم و سفیده را هم جداگانه میزنیم تا پف کند خامه فرم گرفته را به سفیده اضافه کرده بعد زرده را هم میریزیم و در آخر خلال پسته و گردو و محلول زعفران را اضافه میکنیم. با قاشق داخل قالب سیلیکونی ریخته و داخل فریزر می‌گذاریم تا ببندد. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @menoeslami
  ابتدا یک لیوان خامه فرم گرفته رو با یک سوم لیوان آب آناناس و یه دونه بستنی وانیلی لیوانی با هم زن میزنیم بعد جام ها رو به مدت دو سه دقیقه داخل فریزر میزاریم تا سرد بشن بعد شکلات تخته ای تلخ رو بن‌ماری میکنیم و به دیواره های جام میریزیم بعد موز حلقه شده کف جام ها میریزیم بعد کمی از مواد بعد تکه های نگینی شده آناناس بعد گردو وکمی پودر پسته وباز مواد و حلقه های موز و تکه های شکلات و در آخر با خامه تزیین میکنیم نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم : 2 قاشق سوپ خوری قهوه یک چهارم فنجان شکر یک پر نمک یک تخته کوچک شکلات نیمه تلخ یک فنجان آب سه فنجان شیرخامه طرز تهیه : همه موار را بجز شیر و خامه در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکلات ، آب شود . به مدت 4 دقیقه آن را بجوشانید ، به تدریج شیر را به آن بیفزایید وقتی شروع به قل قل کرد ، آن را از روی شعله برداشته و با هم زن کاملا هم بزنید تا مخلوط کف دار شود . سپس آن را در فنجان ها ریخته و روی هر فنجان خامه بریزید . 6 فنجان سرو کنید . 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @menoeslami
موادلازم: 1-آب گوشت 5 پیمانه 2-سس سفید غلیظ 2 پیمانه 3-هویج رنده شده 2 تا 3 عدد 4-کرفس یا جعفری خرد کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری 5-نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه سوپ سفید: سس سفید و آب گوشت را مخلوط می کنیم و بعد کرفس خرد شده و هویج رنده شده را در آن می ریزیمو می گذاریم چند جوش بزند و سبزیها که پخته شد کمی نمک و فلفل می زنیم ، سوپ را در سوپخوری می ریزیم و کمی جعفری خرد شده روی آن می پاشیم. ( طرز تهیه سس سفید : مقدار کمی کره را روی حرارت متوسط آب کنید . به اندازه مناسب آرد, نمک و فلفل را اضافه کنید . کمی از شیر را هم اضافه کنید تا مواد مورد نظر حبابی شود . ) 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨✅داستان زیبا ✍امام رضا (ع) به ساده برگزار کردن مهمانی تاکید داشتند؛برای همین، روزی به یاران خود روایتی گفتند: روزی مردی،امام علی (ع) را به خانه‌اش دعوت کرد؛ امام (ع) فرمودند: اگر سه چیز را به من قول بدهی، دعوتت را می‌پذیرم گفت: چه چیز آقاجان؟ امیرالمومنین (ع) فرمودند:‌ برای من چیزی از بیرون خانه تهیه نکنی همانی را بیاوری که در خانه داری خانواده‌ات را هم به زحمت نیندازی! مرد، شرط‌ها رو قبول کرد، امام (ع) دعوتش را پذیرفت 📚بحارالانوار. ج ۷۲. ص ۴۵۱ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
گوشت چرخ شده نیم کیلو لپه 1پیمانه پیاز 2عدد بزرگ سیبزمینی1عدد تخم مرغ 2عدد نمک وفلفل زردچوبه (من زعفران هم ریختم) من اول لپه رو پختم وآبکش کردم وگذاشتم تا سرد بشه بعد داخل غذاسازمیکس کردم وروی گوشت ریختم پیاز وسیب زمینی رو هم میکس کردم میتونین اگه غذاساز ندارین چرخ کنین بعد آبشونو گرفتم اونهارو هم روی گوشت ریختم تخم مرغ ونمک وفلفل وزردچوبه یا زعفران رو هم ریختم وخوب ورز دادم به اندازه ی نارنگی برداشتم وگرد کردم وبعد باکف دستم صاف کردم وخوب سرخ کردم . خیلی پوک وخوشمزه بود😋😋 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 @menoeslami
من کشک بادمجونو اینطوری درست میکنم👇 اول بادمجونهارو شسته بعد پوست میگیرم و حلقه حلقه برش میزنم و داخل یه ظرف آب و نمک قرار میدم تا تلخیش گرفته شه(بادمجون دلمه ای به نظر من بهتره) بعد آبکشی میکنم و وقتی آبش کاملا گرفته شد سرخشون میکنم و روی دستمال حوله ای یه بار مصرف میذارم تا روغن اضافش گرفته شه ،وقتی همه ی بادمجونا سرخ شد با گوشتکوب کاملا میکوبم تا بافتشون از هم جدا شه ،نمک و فلفلو هم تو این مرحله اضافه میکنم.داخل ماهیتابه نصف قاشق غذاخوری روغن میریزم و یه قاشق چایخوری زردچوبه رو کمی تفت میدم و بعد بادمجونهارو اضافه میکنم و خوب مخلوط میکنم،نیمی از کشک و نعنا داغ و سیر داغ رو هم اضافه میکنم و کاملا هم میزنم تا مواد به خورد بادمجونا بره،داخل ظرف سرو میریزم و با کشک و نعنا داغ و سیر داغ و گردو تزیین میکنم. برای نعنا داغ روغن رو میذاریم داغ که شد نعنا رو اضافه میکنیم و سریع از روی حرارت برمیداریم تا سیاه نشه. 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 @menoeslami
اگر مشگل اقتصادی داری اگر دستت تنگه اگر مشگل مالی داری حین غذاپختن زیاد بگو 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مامانا:برای اینکه خوردن میوه هاتوی مدرسه واسه بچه ها راحت باشه 🤔 اوناروازقبل توی خونه برش بزنید وبااین ترفند دیگه نگران سیاه وخراب شدنشون نباشید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami