eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر خوشمزه و مقوی انجیر و گردو مواد لازم: ۵۰۰ گرم انجیر خشک ۴/۵ فنجان آب ۳ فنجان شکر ۱/۲ آب یک عدد لیمو ۱ فنجان گردو ابتدا داخل قابلمه آب و شکر را می ریزیم و آن را کمی مخلوط می کنیم ( آب گرم استفاده کنید) و آنرا روی اجاق گاز میگذاریم لیمو ترش روی آن میریزیم و ۱۵ دقیقه می جوشانیم. بعد از مدتی کاملاً تیره شد -انجیرهای خرد شده را اضافه کرده و یکربع بگذارید روی حرارت رنگ آن تیره شود سپس گردوها را اضافه کنید. نوش جان عزیزان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کوفته شیرین کوفته‌ی شیرین یکی دیگر از طعم‌های متفاوت کرمانشاه است. این غذا که در ظاهر مانند کوفته معمولی است دارای طعم متفاوتی دارد. مواد اولیه این غذا شامل گوشت چرخ کرده، شکر، نعنا خشک، پیاز، سرکه و تخم مرغ است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👨‍🍳👩‍🍳 موقع درست کردن کباب سیخی برای اینکه سیخ ها نسوزد سیخ هارو چندین ساعت داخل آب ولرم قرار بدید 🍢😉 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🍗 براى اينكه مرغ سوخارى حسابى ترد و برشته بشه ؛ روغن بايد حسابى داغ بشه!! وقتی روغن کاملا داغ باشه به داخل مرغ نفوذ نمیکنه و مرغها کاملا برشته میشن و اصلا چرب و روغنی نیستن بمدت ۸ دقیقه زمان لازمه تا مرغها توی روغن سرخ بشن. ❌ سرخ کردنی محدود✅ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شابلون رو هم می تونید از لوازم قنادیا بخریید هم خودتون با یه کاغذ یا تلق درست کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
داغ برای عصرانه زمستانی😍😍 موادلازم: شکر: 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو: 4 قاشق مرباخوری شیر: 1 پیمانه وانیل: کمی پودر دارچین: کمی طرزتهیه: شکر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کنید. شیر را داغ کنید و مراقب باشید تا نجوشد. سپس پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید. شیر را در همزن بریزید تا کف کند، سپس روی شیر کمی دارچین بریزید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥦🥦 مواد لازم کلم بروکلی ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد گردوی ریز شده ۳ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده بدون روغن ۳ قاشق غذاخوری پیاز رنده شده ۱ عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری روغن حیوانی یا روغن مخصوص سرخ ۱ قاشق مربا خوری طرز تهیه ۱- کلم بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر شود بعد کلم بروکلی را میکس و یا با گوشت کوب له کنید و به آن گردو ، آرد ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز رنده شده و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید چنانچه مایه سفت و یا شل بود میتوانید میزان تخم مرغ را زیاد و کم کنید. ۲- کف ماهیتابه رژیمی رابا کمی روغن چرب کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و درب ماهیتابه را بسته و حرارت را کم کرده و فرصت بدهید تا کوکو پخته شود و بعد طرف دیگر را برگردانید ۳- وقتی کوکو آماده شد برش زده و در دیس بچینید و تزیین کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⚠️؟!!!! 🚫🚫🚫 🔴کلیپی از و همه جانبه داعش و های از اصلاح طلبان بیا ببین اسم کیا رو میارن و علنی حمایت میکنن 📣نشر بدید همه بشناسن اینا رو.. http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
ابتدا مواد کتلت را آماده میکنیم. من سیب زمینی پختم و رنده کردم و وقتی سرد شد یدونه تخم مرغ و نمک و زردچوبه و نعنا خشک اضافه کردم و خوب ورز دادم. نان باگت هارو برش میزنیم،به هر اندازه که دوست داشتین و داخلشو با دست حفره ایجاد میکنیم و از مواد کتلت یک قاشق وسطش میریزیم و صاف میکنیم. اصلا نیاز نیست خمیر وسطشو در بیارین چون براحتی مواد داخلش قرار میگیره و در نهایت داخل روغن داغ دو طرفشو سرخ میکنیم. خیلی خوشمزه و راحته و سرد هم میتونین سرو کنین. ✔️ واسه اینکه نونتون خیلی روغن بخودش نگیره میتونین خمیر داخلشو خالی کنین و مواد کتلت بیشتر بریزید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🌀يك غذاى نونى و خوشمزه☺️ درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هم‌میتونید به موادتون اضافه کنید . بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یک‌عددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبک‌بشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون‌ خوب بپزه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم تره ... 500 گرم تخم مرغ ... 3 عدد آرد ... 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه ... به میزان لازم طرز تهیه 1- ابتدا تره ها را خوب تمیز کنید، قسمت های اضافه را بگیرید و سپس تمام سبزی را چند مرتبه بشویید. حالا آن ها را روی یک پارچه تمیز یا در یک سبد بریزید تا آبشان گرفته شود. 2- تره ها را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید. هر چه برش ها ریزتر باشد کوکوی شما ظاهر بهتری خواهد داشت. 3- حالا تره های خرد شده را در کاسه مناسبی بریزید. آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید هم میتوانید در این مرحله اضافه کنید. 4- در این مرحله از تهیه کوکو تره کوهی باید تخم مرغ ها را اضافه کرده و با مواد کوکو بهم بزنید. میتوانید برای اطمینان از سالم بودن تخم مرغ ها آن ها را در ظرف دیگری بشکنید و بعد به مواد کوکو اضافه کنید. 5- اگر احساس می کنید تخم مرغ آن کم است میتوانید یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید. 6- یک ماهیتابه نچسب با اندازه مناسب را روی حرارت بگذارید. مایع کوکو را در ماهیتابه بریزید و آن را تخت کنید. طوری که تمام سطح ماهیتابه پوشانده شود. 7- حرارت گاز باید ملایم باشد تا کوکو به خوبی پخته شود. پس از چند دقیقه کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود. 8- کوکو تره فرنگی را به همراه کاهو، گوجه فرنگی، نان و سالاد نوش جان کنید. نکته 🔶 در صورت تمایل میتوانید به این کوکوی خوشمزه مقداری زرشک و گردوی خرد شده هم اضافه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شورسبزیجات🍄 گل کلم . هویچ . خیار .کرفس . چند حبه سیر . .سبزی ها : مرزه . تلخون . جعفری . شوید . برگ کرفس بسته به ذائقتون از مواد بالا تهیه کنید معمولا گل کلم بیشتر طرفدار داره..کل مواد را شسته و درشت خرد کرده ( خیار ها درسته باشن بهتره چند تا دونه رو فقط قالب زدم ) و پهن میکنم روی پارچه ی تمیز شب تا صبح خشک بشه ظرف ها هم تمیز و خشک و بدون چربی باشه.آب و نمک را گذاشتم بجوشه و کاملا خنک بشه.برای هر دو لیتر آب چهار قاشق غذاخوری نمک زدم و سه چهارم لیوان سرکه تقریبا هر دو لیوان آب دو قاشق سر پر نمک میخواد کف ظرف و لابه لای مواد و بالای شیشه از سبزی ها کمی بزارید . فلفل تند هم توی شور بزارین . اصن خوشمزگی شور به تندیشه و کمی هم گلپر لابه لای شور ریختم . اگر دوس داشتین رنگش زرد باشه کمی زردچوبه بزنید.نباید هوا داخلش بشه و در جای سرد و خنک بزارید. حدود دو یا سه هفته زمان میبره که برسه . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
animation.gif
95.1K
طرز تهیه کوکوی نخود و هویج مواد لازم: هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه نخود فرنگی پخته 1 پیمانه ذرت پخته یک دوم پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم تخم مرغ همزده3-4 عدد روغن سه چهارم پیمانه طرز تهیه: هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغ ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
گریل شده مواد لازم برای ۴ نفر: . 650 گرم سینه های مرغ بدون پوست به قطعات 5سانتی کات شود 2قاشق غذاخوری روغن زیتون  1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک  1 قاشق غذاخوری آویشن خشک  فلفل قرمز تند خرد شده (پودر چیلی)،نمک دریایی و فلفل سیاه از هر کدام 1/4 قاشق چای خوری  برای تهیه دیپ: 1 فنجان ماست ساده یونانی 1/2 فنجان خیار رنده شده  3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه  3 حبه سیر تازه رنده کرده  نمک دریایی و فلفل مخلفات : برش لیمو ، گوجه فرنگی خرد شده یا گوجه فرنگی گیلاس ، خیار یا خیار شور خرد شده ، فلفل ، پیاز قرمز و غیره . طرز تهیه: . با درست دیپ شروع میکنیم تمام مواد را در یک کاسه ترکیب کنید ، تست طعم کنید و طبق ذائقه دلخواه تنظیم کنید ، سپس بزارید یخچال تا موقع سرو. در صورت استفاده از سیخ های چوبی ، به آنها اجازه دهید حداقل 20 دقیقه در آب بمونن تا موقع گریل کردند نسوزند چوبها، در مرحله بعد ،در یک کاسه قطعات مرغ خود را اضافه کرده و با پونه کوهی ، آویشن،فلفل چیلی ، نمک دریایی و فلفل سیاه بپاشید ، سپس با روغن آنرا مخلوط کنید و خوب هم بزنید همانطور که نشان داده شده است ، 3-4 قطعه مرغ را بر روی هر یک از سیخ ها با کمی فاصله بذارید در ماهیتابه گریل کنید حدود10تا 15 دقیقه تا مرغ پخته شود ، و در طول زمان پخت آنها را چند بار بچرخانید. با سس و مخلفات سرو کنید🤗😍 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اصول مهم در تزکیه نفس و سیر الی الله اصل نهم : "غذای حلال" یکی از مواردی نقش ایجاد زمینه برای کسب توفیقات را دارد، دوری از لقمه حرام و استفاده از غذای پاک و حلال است. زیرا انرژی که از طریق غذای حرام ایجاد می‌شود قابلیت استفاده در مسیر الهی را نخواهد داشت و باعث قساوت قلب گردیده و حتی فرد را به جایی خواهد رساند که حرف حق دیگر در وجودش اثری نخواهد داشت. همانطور که در واقعه کربلا حضرت اباعبدالله (ع) خطاب به لشگر کوفه فرمودند: «فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُکمْ مِنَ الْحَرَامِ وَطُبِعَ عَلَی قُلُوبِکمْ؛(بحار الانوار، ج 45، ص 8) ترجمه: به تحقیق که شکم‌های شما از حرام پر شده و به قلب‌های شما مُهر [قساوت] زده شده است.عبادت ده جزء است که 9 جزء آن کسب حلال است. لقمه حرام زباله است و جای زباله در زباله دان؛ سعی کنید شما زباله دان نباشید. همان‌گونه که انسان سعی دارد غذایش از هر نوع آلودگی ظاهری به دور باشد، به همین خاطر غذاها را در ظرف‌های سرپوشیده و دور از دستهای آلوده و گرد و غبار نگهداری می‌کند،‌ باید تلاش نماید غذای خود و خانواده‌اش را از هر نوع آلودگی به حرام نیز حفظ نماید. مرحوم آیت الله بهجت (ره) می‌فرمایند: خوردن غذای شبهه ناک و نیز غذای کسی که از حرام پرهیز ندارد، هرچند جایز است، ولی انسان را مریض و از عبادات محروم می‌کند و یا سبب سلب توفیق می‌شود.(در محضر آیت الله بهجت، ج 2، ص 246) مرحوم ملأ حسینقلی همدانی (ره) می‌فرمایند: البته البته از غذای حرام فرار کن. مخور مگر حلال. غذا را کم بخور و زیاد مخور. یعنی زیاده بر حاجت بنیه مخور. نه چندان بخور که تو را سنگین کند و از عمل باز دارد، و نه چندان کم بخور که ضعف بیاورد و به سبب ضعف از عبادت مانع شود. و هر قدر بتوانی روزه بگیر به شرطی که شب، جای روز را پر نکنی. الحاصل غذا به قدر حاجت بدن، ممدوح و زیاده و کم، هر دو مذموم. (تذکره المتقین، ص 211) آیت الله کوهستانی(ره): زهر، کشنده و مهلک انسان است، ولی غذای حرام دودمان را به هلاکت می‌رساند.(بر قله پارسایی) مرحوم شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی (ره) نیز می‌فرمایند: عمده نظر در دو مطلب است: یکی غذای حلال و دوم توجه در نماز و اصلاح آن. اگر این دو درست باشد، باقی درست است. (نشان از بی نشان‌ها، ص 126 و 127) آثاری از قبیل عدم قبولی نماز، قساوت قلب، کاهلی و عدم رغبت به عبادت، لذت نبردن از مناجات با خدا، روی گردان بودن از سخن حق و ... از آثار وضعی غذای حرام می‌باشند. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
راههای جلوگیری از سر رفتن شیر در زمان جوش : 👈بهترین راه جلوگیری از سر رفتن شیر ،استفاده از شعله ی کم میباشد .به هیچ وجه شعله ی زیر شیر را زیاد نکنید . 👈 ظرفی که انتخاب میکنید حجمش سه برابرحجم شیر باشد . 👈میتوانید یک نعلبکی یا یک بشقاب چینی را به صورت وارونه در کف قابلمه ی شیر بگذارید 👈 لبه ظرف را با کره یا روغن چرب کنید. 👈یک قاشق چوبی روی لبه ظرف قرار دهید یا قاشق چوبی و ملاقه را داخل شیر قرار دهید ،دسته ی قاشق یا ملاقه باید از ظرف شیر بیرون باشد . 👈یک قاشق شکر به شیر روی گاز اضافه کنید 💥روشها را باید با دقت امتحان کنید ممکن است براساس میزان شیر واندازه ی شعله یکی از روشها جواب ندهد وگاز شما کثیف شود . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شکم پر ✔این کوکو با سبزیجات پر شده ،ولی شما میتونید طبق ذائقه تون توی مواد میانی از گوشت چرخ شده و یا هر چیزی دیگه که دوست دارید هم استفاده کنید . مواد لازم: 1 کیلو سیب زمینی 1/2 لیوان آرد 1/3 لیوان آرد ذرت  نمک ، فلفل ، و هر ادویه مخلوطی که استفاده میکنید . مواد میانی: 250 گرم قارچ ، خرد شده (حدود 3 لیوان)  1/2 لیوان کدو سبز خرد شده  1 پیاز خرد شده  1 عدد فلفل دلمه ای  2 حبه سیر رنده کرده  نمک و فلفل و ادویه مخلوط به میزان لازم  1 قاشق غذاخوری پودر پیاز  1 قاشق چایخوری پودر سیر  1/2 قاشق غذاخوری زیره (اختیاری) 3 تا 4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده  1 تا 2 لیوان پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا رنده شده . طرز تهیه: ابتدا سیب زمینی ها آبپز شده را پوست بگیرید بگذارید سیب زمینی ها خنک شود تا موقع پوره کردن چسبنده نشود و با گوشکوب کامل بکوبید و نمک،فلفل را اضافه کنید،سپس آرد و آرد ذرت را اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق یا با دستان خود مخلوط کنید سپس سبزیجات را خرد کنید ، پیاز را در ظرف با کمی روغن تفت دهید به مدت حدود 3-4 دقیقه ، قارچ ، سیر و همچنین فلفل دلمه ای، کدو سبز و جعفری را اضافه کنید. برای چند دقیقه همه چیز را کامل هم بزنید و تفت دهید و نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید،خمیر را به 8 تا 10 قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را گرد کنید و وسط آنرا باز کنید و با حدود 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری از مواد سبزیجات پر کنید و یه مقدار هم پنیر بذارید و سپس کامل کوکو را ببندید و آن را کمی فشار دهید تا به شکل پنکیک ضخیم به نظر برسد. تقریباً 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و کوکو های سیب زمینی را با حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا هر دو طرف قهوه ای و طلایی شود و قسمت بیرونی آنها ترد باشد، . ✔دوستان اگه خمیر سیب زمینی تون خشک شد میتونید یک قاشق روغن زیتون یا نهایتا یک تخم مرغ کوچک اضافه کنید ✔میتونیذ قبل از پخت سیب زمینی آنها رو پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و در آب جوش و مقداری نمک بجوشانید به مدت 20 دقیقه اینجوری دیگه امکان خشک شدن خمیر خیلی کم هست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بادمجان کبابی ترکی مواد لازم بادمجان ... 4 عدد پیاز ... 1 عدد ذرت ... 1 قوطی جعفری ... به مقدار مورد نیاز فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) ... 3-4 عدد سیر درشت ... 1 حبه روغن زیتون ... 3-4 قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز پرک شده ... به مقدار مورد نیاز سس انار (رب انار) ... 1 قاشق غذا خوری آب لیمو ... 1/2 لیمو متوسط طرز تهیه 1- بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید. 2- پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید. 3- مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس داخل ظرف سرو بریزید. 4- در انتها می توانید با نعناع تازه سرو کنید. نکات 👈 برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند. 👈 می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید. 👈 در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید. 👈 می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید: 3 قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری نعنا خشک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
کلم و هویج مواد لازم کلم سفید ... 1 عدد هویج بزرگ ... 3 عدد کشمش (اختیاری) ... 2 ق غذاخوری سس مایونز ... 1 ق سوپ‌خوری ماست غلیظ ... 1 ق سوپ‌خوری سرکه سیب ... 2 ق غذاخوری شکر ... 1 ق غذاخوری فلفل و نمک ... به میزان لازم طرز تهیه 1- ابتدا کلم را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد رنده کرده و یا خیلی نازک و رشته‌ای برش بزنید. 2- هویج‌ها را نیز شسته و رنده درشت بزنید. 3- کلم و هویج را با هم مخلوط کنید. 4- حالا سراغ درست‌کردن سس سالاد بروید و برای این کار ماست غلیظ، سس مایونز ،سرکه سیب، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. 5- سس سالاد را روی ترکیب هویج و کلم ریخته و خوب مخلوط کنید. 6- سالاد کلم و هویج شما آماده است. نکات 🔶 می‌توانید مقداری کشمش نیز به مواد این سالاد اضافه کنید که طعم شیرین دلچسبی به سالاد شما می‌دهد. 🔹 همین‌طور می‌توانید سرکه سیب را با آبلیمو جایگزین نمایید. 🔶 طعم اصلی این سالاد باید شیرین باشد پس اگر از کشمش استفاده نمی‌کنید، مقدار شکر سس سالاد را بیشتر کنید. 🔹 اضافه‌کردن مقداری گردو خردشده به این سالاد، طعم آن را بی‌نظیر خواهد کرد. 🔶 می‌توانید 1 ق غذاخوری شوید خشک نیز به سس سالاد اضافه کنید که رنگ زیبایی به سالاد شما می‌دهد. 🔹 برخی افراد برای تهیه سالاد کلم و هویج از ذرت، خیارشور، فلفل دلمه و یا ژامبون نیز استفاده می‌کنند که این مورد سلیقه‌ای است و همان‌طور که گفته شد داخل هر سالادی می‌توان انواع سبزیجات و یا مواد پروتئینی مختلف اضافه کرد و یک سالاد جدید خلق کرد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سالاد سیب زمینی قالبی مواد لازم : سیب زمینی 4-5 عدد هویج متوسط 1 عدد جعفری 1/2 بسته (حدود 15 ساقه) شوید 1/2 بسته پیازچه در صورت دلخواه1/2 بسته فلفل سیاه1 قاشق چایخوری زیره1 قاشق چایخوری نمک2 قاشق چایخوری آب لیمو1/2 لیمو روغن زیتون1/2 استکان کمرباریک * تعداد سیب زمینی را با توجه به تعداد افراد می توانید بیشتر کنید. طرز تهیه : ابتدا سیب زمینی ها را آب کنید و با چنگال له کنید داخل یک ظرف بریزید هویج را رنده کنید و داخل ماهیتابه کمی تفت بدهید و به سیب زمینی ها اضافه کنید. سپس جعفری، شوید و پیازچه را ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید داخل یک استکان آب لیمو و ادویه ها را بریزید و با هم مخلوط کنید و این سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید داخل قالب سیلیکونی را چرب کنید و با مواد پر کنید و تا زمانیکه سرو می کنید در یخچال نگه دارید. زمان سرو داخل ظرف سرو برگردانید و وسط سیب زمینی از مخلوط گارنیتور و ماست بریزید و به دلخواه تزیین کنید. نکته برای سالاد سیب زمینی قالبی : گارنیتور شامل نخودفرنگی آبپز شده و سیب زمینی و هویج مربع خرد شده و آب پز شده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
👨‍🍳👩‍🍳 🥘 🔸هیچ وقت رب گوجه را مستقیم به آب خورشت یا هر غذای دیگر اضافه نکنید. ابتدا آن را داخل روغن و ادویه تفت دهید، بعد به غذا اضافه کنید. چراکه رب گوجه خام، طعم و بو خوب غذا را می گیرد و طعم خوبی ندارد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 👌 ▫️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد. ▫️پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد. ▫️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید. ▫️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی! 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
لبخند بزن به شقایق ها به نیلوفرهای آبی و نرگس ها لبخند بزن به همه گلهای عالم، که از زمینی سخت میرویند و جهان را زیبا میسازند لبخند بزن 🌺🌼🌺 سلام صبحتون سرشار از مهر 🌸❤️🌸 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami