🌀يك غذاى نونى و خوشمزه☺️
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید .
بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
#نونی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکو_تره
مواد لازم
تره ... 500 گرم
تخم مرغ ... 3 عدد
آرد ... 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه ... به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا تره ها را خوب تمیز کنید، قسمت های اضافه را بگیرید و سپس تمام سبزی را چند مرتبه بشویید. حالا آن ها را روی یک پارچه تمیز یا در یک سبد بریزید تا آبشان گرفته شود.
2- تره ها را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید. هر چه برش ها ریزتر باشد کوکوی شما ظاهر بهتری خواهد داشت.
3- حالا تره های خرد شده را در کاسه مناسبی بریزید. آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید. هر ادویه دلخواه دیگری که دوست دارید هم میتوانید در این مرحله اضافه کنید.
4- در این مرحله از تهیه کوکو تره کوهی باید تخم مرغ ها را اضافه کرده و با مواد کوکو بهم بزنید. میتوانید برای اطمینان از سالم بودن تخم مرغ ها آن ها را در ظرف دیگری بشکنید و بعد به مواد کوکو اضافه کنید.
5- اگر احساس می کنید تخم مرغ آن کم است میتوانید یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.
6- یک ماهیتابه نچسب با اندازه مناسب را روی حرارت بگذارید. مایع کوکو را در ماهیتابه بریزید و آن را تخت کنید. طوری که تمام سطح ماهیتابه پوشانده شود.
7- حرارت گاز باید ملایم باشد تا کوکو به خوبی پخته شود. پس از چند دقیقه کوکو را برگردانید تا سمت دیگر آن هم سرخ شود.
8- کوکو تره فرنگی را به همراه کاهو، گوجه فرنگی، نان و سالاد نوش جان کنید.
نکته
🔶 در صورت تمایل میتوانید به این کوکوی خوشمزه مقداری زرشک و گردوی خرد شده هم اضافه کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
شورسبزیجات🍄
گل کلم . هویچ . خیار .کرفس . چند حبه سیر . .سبزی ها : مرزه . تلخون . جعفری . شوید . برگ کرفس بسته به ذائقتون از مواد بالا تهیه کنید معمولا گل کلم بیشتر طرفدار داره..کل مواد را شسته و درشت خرد کرده ( خیار ها درسته باشن بهتره چند تا دونه رو فقط قالب زدم ) و پهن میکنم روی پارچه ی تمیز شب تا صبح خشک بشه ظرف ها هم تمیز و خشک و بدون چربی باشه.آب و نمک را گذاشتم بجوشه و کاملا خنک بشه.برای هر دو لیتر آب چهار قاشق غذاخوری نمک زدم و سه چهارم لیوان سرکه تقریبا هر دو لیوان آب دو قاشق سر پر نمک میخواد کف ظرف و لابه لای مواد و بالای شیشه از سبزی ها کمی بزارید . فلفل تند هم توی شور بزارین . اصن خوشمزگی شور به تندیشه
و کمی هم گلپر لابه لای شور ریختم . اگر دوس داشتین رنگش زرد باشه کمی زردچوبه بزنید.نباید هوا داخلش بشه و در جای سرد و خنک بزارید.
حدود دو یا سه هفته زمان میبره که برسه .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
95.1K
طرز تهیه کوکوی نخود و هویج
مواد لازم:
هویج خرد کرده و پخته یک و نیم پیمانه
نخود فرنگی پخته 1 پیمانه
ذرت پخته یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
تخم مرغ همزده3-4 عدد
روغن سه چهارم پیمانه
طرز تهیه:
هویج، نخود، ذرت، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید. آن گاه تخم مرغ ها را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.
سپس روغن را در تابه بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود.
حالا مایه کوکو را در تابه بریزید، سطح آن را صاف کنید، در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو پخته و برشته شود. اینک طرف دیگر کوکو را برشته کنید.
#کوکو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#جوجه گریل شده
مواد لازم برای ۴ نفر:
.
650 گرم سینه های مرغ بدون پوست به قطعات 5سانتی کات شود
2قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
1 قاشق غذاخوری آویشن خشک
فلفل قرمز تند خرد شده (پودر چیلی)،نمک دریایی و فلفل سیاه از هر کدام 1/4 قاشق چای خوری
برای تهیه دیپ:
1 فنجان ماست ساده یونانی
1/2 فنجان خیار رنده شده
3 قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
3 حبه سیر تازه رنده کرده
نمک دریایی و فلفل
مخلفات :
برش لیمو ، گوجه فرنگی خرد شده یا گوجه فرنگی گیلاس ، خیار یا خیار شور خرد شده ، فلفل ، پیاز قرمز و غیره
.
طرز تهیه:
.
با درست دیپ شروع میکنیم تمام مواد را در یک کاسه ترکیب کنید ، تست طعم کنید و طبق ذائقه دلخواه تنظیم کنید ، سپس بزارید یخچال تا موقع سرو. در صورت استفاده از سیخ های چوبی ، به آنها اجازه دهید حداقل 20 دقیقه در آب بمونن تا موقع گریل کردند نسوزند چوبها، در مرحله بعد ،در یک کاسه قطعات مرغ خود را اضافه کرده و با پونه کوهی ، آویشن،فلفل چیلی ، نمک دریایی و فلفل سیاه بپاشید ، سپس با روغن آنرا مخلوط کنید و خوب هم بزنید همانطور که نشان داده شده است ، 3-4 قطعه مرغ را بر روی هر یک از سیخ ها با کمی فاصله بذارید در ماهیتابه گریل کنید حدود10تا 15 دقیقه تا مرغ پخته شود ، و در طول زمان پخت آنها را چند بار بچرخانید. با سس و مخلفات سرو کنید🤗😍
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
اصول مهم در تزکیه نفس و سیر الی الله
اصل نهم :
"غذای حلال"
یکی از مواردی نقش ایجاد زمینه برای کسب توفیقات را دارد، دوری از لقمه حرام و استفاده از غذای پاک و حلال است. زیرا انرژی که از طریق غذای حرام ایجاد میشود قابلیت استفاده در مسیر الهی را نخواهد داشت و باعث قساوت قلب گردیده و حتی فرد را به جایی خواهد رساند که حرف حق دیگر در وجودش اثری نخواهد داشت. همانطور که در واقعه کربلا حضرت اباعبدالله (ع) خطاب به لشگر کوفه فرمودند: «فَقَدْ مُلِئَتْ بُطُونُکمْ مِنَ الْحَرَامِ وَطُبِعَ عَلَی قُلُوبِکمْ؛(بحار الانوار، ج 45، ص 8) ترجمه: به تحقیق که شکمهای شما از حرام پر شده و به قلبهای شما مُهر [قساوت] زده شده است.عبادت ده جزء است که 9 جزء آن کسب حلال است. لقمه حرام زباله است و جای زباله در زباله دان؛ سعی کنید شما زباله دان نباشید.
همانگونه که انسان سعی دارد غذایش از هر نوع آلودگی ظاهری به دور باشد، به همین خاطر غذاها را در ظرفهای سرپوشیده و دور از دستهای آلوده و گرد و غبار نگهداری میکند، باید تلاش نماید غذای خود و خانوادهاش را از هر نوع آلودگی به حرام نیز حفظ نماید.
مرحوم آیت الله بهجت (ره) میفرمایند: خوردن غذای شبهه ناک و نیز غذای کسی که از حرام پرهیز ندارد، هرچند جایز است، ولی انسان را مریض و از عبادات محروم میکند و یا سبب سلب توفیق میشود.(در محضر آیت الله بهجت، ج 2، ص 246)
مرحوم ملأ حسینقلی همدانی (ره) میفرمایند: البته البته از غذای حرام فرار کن. مخور مگر حلال. غذا را کم بخور و زیاد مخور. یعنی زیاده بر حاجت بنیه مخور. نه چندان بخور که تو را سنگین کند و از عمل باز دارد، و نه چندان کم بخور که ضعف بیاورد و به سبب ضعف از عبادت مانع شود. و هر قدر بتوانی روزه بگیر به شرطی که شب، جای روز را پر نکنی. الحاصل غذا به قدر حاجت بدن، ممدوح و زیاده و کم، هر دو مذموم. (تذکره المتقین، ص 211)
آیت الله کوهستانی(ره): زهر، کشنده و مهلک انسان است، ولی غذای حرام دودمان را به هلاکت میرساند.(بر قله پارسایی)
مرحوم شیخ حسنعلی نخودکی اصفهانی (ره) نیز میفرمایند: عمده نظر در دو مطلب است: یکی غذای حلال و دوم توجه در نماز و اصلاح آن. اگر این دو درست باشد، باقی درست است. (نشان از بی نشانها، ص 126 و 127)
آثاری از قبیل عدم قبولی نماز، قساوت قلب، کاهلی و عدم رغبت به عبادت، لذت نبردن از مناجات با خدا، روی گردان بودن از سخن حق و ... از آثار وضعی غذای حرام میباشند.
#آداب_غذا
#اصول_مهم_در_تزکیه_وسلوک_نهم
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#ترفند
راههای جلوگیری از سر رفتن شیر در زمان جوش :
👈بهترین راه جلوگیری از سر رفتن شیر ،استفاده از شعله ی کم میباشد .به هیچ وجه شعله ی زیر شیر را زیاد نکنید .
👈 ظرفی که انتخاب میکنید حجمش سه برابرحجم شیر باشد .
👈میتوانید یک نعلبکی یا یک بشقاب چینی را به صورت وارونه در کف قابلمه ی شیر بگذارید
👈 لبه ظرف را با کره یا روغن چرب کنید.
👈یک قاشق چوبی روی لبه ظرف قرار دهید یا قاشق چوبی و ملاقه را داخل شیر قرار دهید ،دسته ی قاشق یا ملاقه باید از ظرف شیر بیرون باشد .
👈یک قاشق شکر به شیر روی گاز اضافه کنید
💥روشها را باید با دقت امتحان کنید ممکن است براساس میزان شیر واندازه ی شعله یکی از روشها جواب ندهد وگاز شما کثیف شود .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکوی شکم پر
✔این کوکو با سبزیجات پر شده ،ولی شما میتونید طبق ذائقه تون توی مواد میانی از گوشت چرخ شده و یا هر چیزی دیگه که دوست دارید هم استفاده کنید
.
مواد لازم:
1 کیلو سیب زمینی 1/2 لیوان آرد
1/3 لیوان آرد ذرت
نمک ، فلفل ، و هر ادویه مخلوطی که استفاده میکنید .
مواد میانی:
250 گرم قارچ ، خرد شده (حدود 3 لیوان)
1/2 لیوان کدو سبز خرد شده
1 پیاز خرد شده
1 عدد فلفل دلمه ای
2 حبه سیر رنده کرده
نمک و فلفل و ادویه مخلوط به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق غذاخوری زیره (اختیاری)
3 تا 4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1 تا 2 لیوان پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا رنده شده
.
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها آبپز شده را پوست بگیرید بگذارید سیب زمینی ها خنک شود تا موقع پوره کردن چسبنده نشود و با گوشکوب کامل بکوبید و نمک،فلفل را اضافه کنید،سپس آرد و آرد ذرت را اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق یا با دستان خود مخلوط کنید سپس سبزیجات را خرد کنید ، پیاز را در ظرف با کمی روغن تفت دهید به مدت حدود 3-4 دقیقه ، قارچ ، سیر و همچنین فلفل دلمه ای، کدو سبز و جعفری را اضافه کنید. برای چند دقیقه همه چیز را کامل هم بزنید و تفت دهید و نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید،خمیر را به 8 تا 10 قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را گرد کنید و وسط آنرا باز کنید و با حدود 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری از مواد سبزیجات پر کنید و یه مقدار هم پنیر بذارید و سپس کامل کوکو را ببندید و آن را کمی فشار دهید تا به شکل پنکیک ضخیم به نظر برسد. تقریباً 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و کوکو های سیب زمینی را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف قهوه ای و طلایی شود و قسمت بیرونی آنها ترد باشد،
.
✔دوستان اگه خمیر سیب زمینی تون خشک شد میتونید یک قاشق روغن زیتون یا نهایتا یک تخم مرغ کوچک اضافه کنید
✔میتونیذ قبل از پخت سیب زمینی آنها رو پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و در آب جوش و مقداری نمک بجوشانید به مدت 20 دقیقه اینجوری دیگه امکان خشک شدن خمیر خیلی کم هست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سالاد بادمجان کبابی ترکی
مواد لازم
بادمجان ... 4 عدد
پیاز ... 1 عدد
ذرت ... 1 قوطی
جعفری ... به مقدار مورد نیاز
فلفل قرمز (فلفل ترکیه ای) ... 3-4 عدد
سیر درشت ... 1 حبه
روغن زیتون ... 3-4 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز پرک شده ... به مقدار مورد نیاز
سس انار (رب انار) ... 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو ... 1/2 لیمو متوسط
طرز تهیه
1- بادمجان و فلفل را روی اجاق کبابی کنید و پوستشان را جدا کنید و ریز ریز خرد کنید.
2- پیاز را خلالی خرد کنید ، سیر و جعفری را خرد کنید.
3- مواد خرد شده را همراه بقیه مواد داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس داخل ظرف سرو بریزید.
4- در انتها می توانید با نعناع تازه سرو کنید.
نکات
👈 برخی فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را همراه بادمجان کباب کرده و ساطوری می کنند.
👈 می توانید تخم مرغ پخته خرد شده هم به سالاد بادمجان کبابی اضافه کنید.
👈 در صورت تمایل ترکیب گشنیز و جعفری خرد شده در سالاد بریزید.
👈 می توانید به جای رب انار و آبلیمو از سس زیر استفاده کنید:
3 قاشق ماست، یک حبه سیر رنده شده ، یک قاشق چایخوری نعنا خشک ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون و کمی فلفل و نمک را باهم مخلوط کرده و با سالاد میل نمایید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#سالاد کلم و هویج
مواد لازم
کلم سفید ... 1 عدد
هویج بزرگ ... 3 عدد
کشمش (اختیاری) ... 2 ق غذاخوری
سس مایونز ... 1 ق سوپخوری
ماست غلیظ ... 1 ق سوپخوری
سرکه سیب ... 2 ق غذاخوری
شکر ... 1 ق غذاخوری
فلفل و نمک ... به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا کلم را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و بعد رنده کرده و یا خیلی نازک و رشتهای برش بزنید.
2- هویجها را نیز شسته و رنده درشت بزنید.
3- کلم و هویج را با هم مخلوط کنید.
4- حالا سراغ درستکردن سس سالاد بروید و برای این کار ماست غلیظ، سس مایونز ،سرکه سیب، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
5- سس سالاد را روی ترکیب هویج و کلم ریخته و خوب مخلوط کنید.
6- سالاد کلم و هویج شما آماده است.
نکات
🔶 میتوانید مقداری کشمش نیز به مواد این سالاد اضافه کنید که طعم شیرین دلچسبی به سالاد شما میدهد.
🔹 همینطور میتوانید سرکه سیب را با آبلیمو جایگزین نمایید.
🔶 طعم اصلی این سالاد باید شیرین باشد پس اگر از کشمش استفاده نمیکنید، مقدار شکر سس سالاد را بیشتر کنید.
🔹 اضافهکردن مقداری گردو خردشده به این سالاد، طعم آن را بینظیر خواهد کرد.
🔶 میتوانید 1 ق غذاخوری شوید خشک نیز به سس سالاد اضافه کنید که رنگ زیبایی به سالاد شما میدهد.
🔹 برخی افراد برای تهیه سالاد کلم و هویج از ذرت، خیارشور، فلفل دلمه و یا ژامبون نیز استفاده میکنند که این مورد سلیقهای است و همانطور که گفته شد داخل هر سالادی میتوان انواع سبزیجات و یا مواد پروتئینی مختلف اضافه کرد و یک سالاد جدید خلق کرد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سالاد سیب زمینی قالبی
مواد لازم :
سیب زمینی 4-5 عدد
هویج متوسط 1 عدد
جعفری 1/2 بسته (حدود 15 ساقه)
شوید 1/2 بسته
پیازچه در صورت دلخواه1/2 بسته
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری
زیره1 قاشق چایخوری
نمک2 قاشق چایخوری
آب لیمو1/2 لیمو
روغن زیتون1/2 استکان کمرباریک
* تعداد سیب زمینی را با توجه به تعداد افراد می توانید بیشتر کنید.
طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را آب کنید و با چنگال له کنید داخل یک ظرف بریزید هویج را رنده کنید و داخل ماهیتابه کمی تفت بدهید و به سیب زمینی ها اضافه کنید. سپس جعفری، شوید و پیازچه را ریز خرد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید داخل یک استکان آب لیمو و ادویه ها را بریزید و با هم مخلوط کنید و این سس را به مواد اضافه کنید و هم بزنید داخل قالب سیلیکونی را چرب کنید و با مواد پر کنید و تا زمانیکه سرو می کنید در یخچال نگه دارید.
زمان سرو داخل ظرف سرو برگردانید و وسط سیب زمینی از مخلوط گارنیتور و ماست بریزید و به دلخواه تزیین کنید.
نکته برای سالاد سیب زمینی قالبی :
گارنیتور شامل نخودفرنگی آبپز شده و سیب زمینی و هویج مربع خرد شده و آب پز شده است.
#سالاد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزى👨🍳👩🍳
#رب_گوجه_در_غذا🥘
🔸هیچ وقت رب گوجه را مستقیم به آب خورشت یا هر غذای دیگر اضافه نکنید. ابتدا آن را داخل روغن و ادویه تفت دهید، بعد به غذا اضافه کنید. چراکه رب گوجه خام، طعم و بو خوب غذا را می گیرد و طعم خوبی ندارد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 👌
▫️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
▫️پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
▫️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
▫️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی!
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
لبخند بزن
به شقایق ها
به نیلوفرهای آبی و نرگس ها
لبخند بزن
به همه گلهای عالم،
که از زمینی سخت میرویند
و جهان را زیبا میسازند
لبخند بزن
🌺🌼🌺
سلام صبحتون سرشار از مهر
🌸❤️🌸
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
📖 تقویم نجومی شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
میلادی: Saturday - 15 February 2020
قمری: السبت، 20 جماد ثاني 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، سال پنجم بعثت
📆 روزشمار:
▪️9 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️10 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️12 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️19 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️22 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
🕌 مناسبت های اسلامی و دینی.
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
❤️میلاد باسعادت حضرت صدیقه کبرا فاطمه زهرا سلام الله علیها (5 بعثت) و روز زن
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
📛 قمر در برج عقرب است.
✅امور ازدواجی اقدام نگردد.
👶نوزاد امروز فاضل و دانشمند و صبور و عمرش طولانی خواهد بود.ان شاءالله.
🤕بیمار امروز شفا یابد ان شاءالله.
🚖 مسافرت مکروه است حتما با صدقه همراه باشد.
🔭 🌗احکام و اختیارات نجومی.
✳️حمام رفتن.
✳️امور کشاورزی و بذر افشانی.
✳️کندن چاه و قنات.
✳️از شیر گرفتن کودک.
✳️جراحی و مداوای چشم.
✳️حمله به دشمن.
✳️استعمال دارو.
✳️معجون و مرحم گذاشتن بر زخم و دمل.
💑 مباشرت و انعقاد نطفه
امشب دلیلی وارد نشده است.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری خوب و سبب ایمنی از بلا است.
💉💉 حجامت خون دادن فصد زالو انداختن خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری، خوب و سبب صحت بدن است.
😴😴 تعبیر خواب امشب.
خوابی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه 21 سوره مبارکه انبیاء علیهم السلام.
ام اتخذوا الهه من الارض هم ینشرون.
و از معنی ان چنین استفاده می شود که اگر کسی با خواب بیننده در خشم و غضب بوده خشم او برطرف گردد ان شاءالله. و شما مطلب خود را بر ان قیاس کنید .
💅 ناخن گرفتن
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز.
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.
🙏🏻 وقت #استخاره در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
📿ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد .
💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزی
⭕️👈با دو قاشق شیر املتتان را خوش طعم تر کنید.
🍳اگرمیخواهید املت شمانرم واسفنجی ترشود،دوتاسه قاشق شیربه مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ومخلوط راخوب هم بزنید
#صبحانه_را_جدی_بگیریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش باقالی پلو با مرغ🍓
#گیف_آموزش_باقالی_پلو_با_مرغ😍
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
749.6K
#خوراک_بادمجان
طرز تهیه:
1ـ بادمجان
2ـ سیب زمینی خرد شده
3ـ فلفل دلمه ای رنگی
4ـ فلفل سبز تند
5ـ گوجه نصف شده
6ـ پودر زنجبیل و نمک و زرچوبه
7ـ پیاز نگینی خرد شده
8ـ1 ق غ رب گوجه فرنگی
بادمجان و سیب زمینی را جدا جدا سرخ کنید، بعد پیاز را سرخ کنید و گوجه و ادویه ها را اضافه کنید .
فلفل دلمه ای و فلفل سبز را بریزید و کمی تفت بدهید و بادمجان را اضافه کنید.
سیب زمینی را برای تزئین کنار بگذارید، اجازه بدهید با آب گوجه فرنگی حدود 40 دقیقه با حرارت کم جا بیفتد،
#خوراک
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورشت_گوجه_سبز🌿🌹
مواد لازم :
گوشت خورشتی : 400 گرم
گوجه سبز : 500 گرم
نعنا و جعفری : 500 گرم
روغن : به میزان لازم
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد پیاز رو ریز کرده و با گوشت خورشتی تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و بعد سه لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته تا گوشت مون پخته بشه بعد نعنا و جعفری رو پاک کرده شسته و خرد میکنیم و در روغن تفت داده و نمک رو بهش هم اضافه میکنیم و حالا نعنا و جعفری تفت داده شده رو به خورشت اضافه میکنیم و حالا گوجه سبز رو شسته و درشت ها رو برش زده یعنی به دو قاچ میکنیم و گوجه سبزهای ریز رو همینطوری داخل خورشت مون میریزیم و با حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا خورشت مون جا بیفته
نکته :(گوجه های سبز رو در آخر خورشت اضافه میکنیم چون اگر زودتر بریزیم خیلی زود به میشن حدودا 10 دقیقه ای با حرارت ملایم کافی است که خورشت جا بیفته )
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
خورشت هویج
مواد لازم(برای3 نفر)
گوشت ... 250 گرم
هویج ... 3 عدد
پیاز ... 1 عدد
رب گوجه فرنگی ... 2 قاشق غذاخوری
آلو بخارا ... به میزان دلخواه
زعفران دم کرده ... به میزان لازم
نمک و فلفل ... به میزان لازم
زردچوبه ... به میزان لازم
آبلیمو یا آبغوره ... 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1- آلوها را در یک کاسه آب خیس دهید. سپس پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با مقداری روغن یا کره سرخ کنید.
2- وقتی پیازها سبک شدند، تکه های گوشت را در قابلمه بریزید. پس از تغییر رنگ گوشت ها، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، فلفل و ادویه های دلخواه را اضافه کنید و با هم تفت دهید.
3- حالا مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت ها را بگیرد. حدودا سه ساعت زمان دهید تا گوشت کاملا پخته شود.
4- هویج ها را خلالی برش بزنید یا رنده درشت کنید. در ماهیتابه دیگر هویج ها را با مقداری روغن تفت دهید. در این مرحله از تهیه خورش هویج در صورت تمایل میتوانید کمی زعفران دم کرده به هویج ها اضافه کنید.
5- وقتی گوشت خورشت هویج پخته شد، میتوانید هویج ها را به قابلمه خورشت اضافه کنید. سپس آلوهای خیس شده، نمک و زعفران دم کرده را در قابلمه بریزید. اجازه دهید خورشت حدودا نیم ساعت دیگر بپزد.
6- در 5 دقیقه ی آخر پخت خورشت باید آبلیمو را اضافه کنید. میتوانید به جای آبلیمو از آبغوره استفاده کنید. سپس خورشت هویج را در ظرف سرو بکشید و با پلو، انواع سالاد و ترشی نوش جان کنید.
نکات
⬅️ در صورت تمایل میتوانید به خورش آلو و هویج مقدار کمی دارچین، یک حبه سیر یا پودر سیر، پودر کاری و … هم اضافه کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoesla
#_قورمه_سبزی_گیلانی
مواد لازم :
سبزی قورمه 500 گرم
لوبیا قرمز 1 لیوان
گوشت گوساله 400-600 گرم
آبغوره 1/2 لیوان
فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
بادمجان قلمی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن کنجد به میران لازم
لیمو عمانی 2 عدد ( در صورت تمایل)
طرز تهیه :
ابتدا لوبیا قرمز را از شب گذشته خیس می کنیم .اگر سبزی را در همان روز سرخ می کنید با یک پیاز متوسط رنده شده مخلوط کنید و سرخش کنید؛ در نظر داشته باشید که رنگ سبزی بعد از سرخ شدن باید سبز تیره باشد. لوبیای خیس خورده را کمی در آب جوش گذاشته و بعد داخل صافی ریخته و روی آن آب گرم می ریزیم؛ تا رنگ قرمز و احیانا سیاه لوبیا کاملا تمام شود. در این مرحله روغن کنجد را داخل قابلمه ریخته و بعد سبزی سرخ شده و گوشت را با هم تفت می دهیم؛ که رنگ گوشت عوض شود.
اکنون فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و یک تفت کوچک می دهیم. حال لوبیا ها را اضافه کرده و مقدار قابل توجهی آب می ریزیم. شعله را کم می کنیم تا خورشت بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت خورشت آبغوره و نمک را اضافه می کنیم. اکنون بادمجان ها را که تلخیش را از قبل گرفته بودیم داخل روغن کنجد سرخ می کنیم؛ و در 10 دقیقه ی آخر به قورمه سبزی اضافه کرده تا چند قل کوچک در قرمه سبزی بزند. همچنین گوجه ها را در روغن کنجد سرخ می کنیم و موقع سرو کردن خورشت روی آن قرار می دهیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورش_ماست_اصفهانی
مواد لازم :
ماست چکیده :2.5 کیلوگرم
شکر :1 پیمانه
زرده تخم مرغ : 2 عدد
آب : 3 پیمانه
پیاز :1 عدد
گلاب ، زردچوبه و نمک : به میزان کافی
زعفران ساییده : به میزان کافی
خلال پسته ، بادام و زرشک :برای تزیین
گوشت گردن بدون استخوان یا سینه مرغ :350 گرم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت گردن یا سینه مرغ را داخل قابلمه پر از آب می ریزیم و آنرا به همراه پیاز ، زردچوبه و نمک آبپز می کنیم تا بوی نامطبوعش از بین برود.
اگر گوشت گردن استخوان داشت ، ابتدا استخوان ها را با دقت جدا می کنیم سپس گوشت را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف مسی یا تفلون خوب می کوبیم ، در حین کوبیدن کمی از آب گوشت را به گوشت اضافه می کنیم تا یکدست شود و رنگش کمی سفید شود.
ماست ، شکر و زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم . مواد را تا زمان جوش آمدن به هم میزنیم .
بعد از جوش آمدن مواد داخل ظرف ، گوشت کوبیده شده را در داخل تابه ای بزرگ می ریزیم و مخلوط ماست ، شکر و زرد تخم مرغ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مواد خورش ماست را مخلوط می کنیم.
اگر مراحل کار را به درستی انجام داده باشید باید خورشت ماست ما به خوبی کش بیاید. در این مرحله زعفران آب کرده و در صورتی که مایل باشیم گلاب را به خورش اضافه می کنیم.
حال می توانیم خورش ماست مان را با زرشک ، مغز پسته و خلال بادام تزیین کنیم و داخل یخچال قرار دهیم تا زمانی که می خواهیم خورش ماست را سرو کنیم.
برای داشتن خورشتی بهتر از 24 قبل از مهمانی خورش را درست می کنیم و داخل یخچال قرارمی دهیم.
این خورش به طور معمول مانند خورش فسنجان و خورش قورمه سبزی داغ سرو نمی شود . توجه داشته باشید از ظرفی با جنس روی برای کوبیدن گوشت خورش ماست استفاده نکنید ، در غیر اینصورت رنگ غذا تیره می شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami