#ترفند_آشپزى👨🍳👩🍳
#رب_گوجه_در_غذا🥘
🔸هیچ وقت رب گوجه را مستقیم به آب خورشت یا هر غذای دیگر اضافه نکنید. ابتدا آن را داخل روغن و ادویه تفت دهید، بعد به غذا اضافه کنید. چراکه رب گوجه خام، طعم و بو خوب غذا را می گیرد و طعم خوبی ندارد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند
بوی سوختگی برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید 👌
▫️چند حبه قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
▫️پنبــــه ای را آغشته به آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
▫️موقعی که دمکش روی قابلمه است، یک تکه نان روی برنج بذارید، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
▫️یک پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی!
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
لبخند بزن
به شقایق ها
به نیلوفرهای آبی و نرگس ها
لبخند بزن
به همه گلهای عالم،
که از زمینی سخت میرویند
و جهان را زیبا میسازند
لبخند بزن
🌺🌼🌺
سلام صبحتون سرشار از مهر
🌸❤️🌸
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
📖 تقویم نجومی شیعه
☀️ امروز:
شمسی: شنبه - ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
میلادی: Saturday - 15 February 2020
قمری: السبت، 20 جماد ثاني 1441
🌹 امروز متعلق است به:
🔸پبامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله وسلّم
💠 اذکار روز:
- یا رَبَّ الْعالَمین (100 مرتبه)
- یا حی یا قیوم (1000 مرتبه)
- يا غني (1060 مرتبه) برای غنی گردیدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها، سال پنجم بعثت
📆 روزشمار:
▪️9 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️10 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
▪️12 روز تا شهادت امام هادی علیه السلام
▪️19 روز تا ولادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما اسلام
▪️22 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
🕌 مناسبت های اسلامی و دینی.
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
❤️میلاد باسعادت حضرت صدیقه کبرا فاطمه زهرا سلام الله علیها (5 بعثت) و روز زن
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
📛 قمر در برج عقرب است.
✅امور ازدواجی اقدام نگردد.
👶نوزاد امروز فاضل و دانشمند و صبور و عمرش طولانی خواهد بود.ان شاءالله.
🤕بیمار امروز شفا یابد ان شاءالله.
🚖 مسافرت مکروه است حتما با صدقه همراه باشد.
🔭 🌗احکام و اختیارات نجومی.
✳️حمام رفتن.
✳️امور کشاورزی و بذر افشانی.
✳️کندن چاه و قنات.
✳️از شیر گرفتن کودک.
✳️جراحی و مداوای چشم.
✳️حمله به دشمن.
✳️استعمال دارو.
✳️معجون و مرحم گذاشتن بر زخم و دمل.
💑 مباشرت و انعقاد نطفه
امشب دلیلی وارد نشده است.
💇💇♂ اصلاح سر و صورت
طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری خوب و سبب ایمنی از بلا است.
💉💉 حجامت خون دادن فصد زالو انداختن خون_دادن یا #حجامت در این روز از ماه قمری، خوب و سبب صحت بدن است.
😴😴 تعبیر خواب امشب.
خوابی که شب یکشنبه دیده شود تعبیرش از ایه 21 سوره مبارکه انبیاء علیهم السلام.
ام اتخذوا الهه من الارض هم ینشرون.
و از معنی ان چنین استفاده می شود که اگر کسی با خواب بیننده در خشم و غضب بوده خشم او برطرف گردد ان شاءالله. و شما مطلب خود را بر ان قیاس کنید .
💅 ناخن گرفتن
شنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بیماری در انگشتان دست گردد.
👚👕دوخت و دوز.
شنبه برای بریدن و دوختن،#لباس_نو روز مناسبی نیست آن لباس تا زمانی که بر تن آن شخص باشد موجب مریضی و بیماری اوست.
🙏🏻 وقت #استخاره در روز شنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۰ و بعداز اذان ظهر تا ساعت ۱۶ عصر.
📿ذکر روز شنبه : یارب العالمین ۱۰۰ مرتبه
📿 ذکر بعد از نماز صبح ۱۰۶۰ مرتبه #یاغنی که موجب غنی و بی نیاز شدن میگردد .
💠 ️روز شنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_رسول_اکرم_(ص). سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزی
⭕️👈با دو قاشق شیر املتتان را خوش طعم تر کنید.
🍳اگرمیخواهید املت شمانرم واسفنجی ترشود،دوتاسه قاشق شیربه مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ومخلوط راخوب هم بزنید
#صبحانه_را_جدی_بگیریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش باقالی پلو با مرغ🍓
#گیف_آموزش_باقالی_پلو_با_مرغ😍
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
749.6K
#خوراک_بادمجان
طرز تهیه:
1ـ بادمجان
2ـ سیب زمینی خرد شده
3ـ فلفل دلمه ای رنگی
4ـ فلفل سبز تند
5ـ گوجه نصف شده
6ـ پودر زنجبیل و نمک و زرچوبه
7ـ پیاز نگینی خرد شده
8ـ1 ق غ رب گوجه فرنگی
بادمجان و سیب زمینی را جدا جدا سرخ کنید، بعد پیاز را سرخ کنید و گوجه و ادویه ها را اضافه کنید .
فلفل دلمه ای و فلفل سبز را بریزید و کمی تفت بدهید و بادمجان را اضافه کنید.
سیب زمینی را برای تزئین کنار بگذارید، اجازه بدهید با آب گوجه فرنگی حدود 40 دقیقه با حرارت کم جا بیفتد،
#خوراک
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورشت_گوجه_سبز🌿🌹
مواد لازم :
گوشت خورشتی : 400 گرم
گوجه سبز : 500 گرم
نعنا و جعفری : 500 گرم
روغن : به میزان لازم
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد پیاز رو ریز کرده و با گوشت خورشتی تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و بعد سه لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته تا گوشت مون پخته بشه بعد نعنا و جعفری رو پاک کرده شسته و خرد میکنیم و در روغن تفت داده و نمک رو بهش هم اضافه میکنیم و حالا نعنا و جعفری تفت داده شده رو به خورشت اضافه میکنیم و حالا گوجه سبز رو شسته و درشت ها رو برش زده یعنی به دو قاچ میکنیم و گوجه سبزهای ریز رو همینطوری داخل خورشت مون میریزیم و با حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا خورشت مون جا بیفته
نکته :(گوجه های سبز رو در آخر خورشت اضافه میکنیم چون اگر زودتر بریزیم خیلی زود به میشن حدودا 10 دقیقه ای با حرارت ملایم کافی است که خورشت جا بیفته )
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
خورشت هویج
مواد لازم(برای3 نفر)
گوشت ... 250 گرم
هویج ... 3 عدد
پیاز ... 1 عدد
رب گوجه فرنگی ... 2 قاشق غذاخوری
آلو بخارا ... به میزان دلخواه
زعفران دم کرده ... به میزان لازم
نمک و فلفل ... به میزان لازم
زردچوبه ... به میزان لازم
آبلیمو یا آبغوره ... 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1- آلوها را در یک کاسه آب خیس دهید. سپس پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با مقداری روغن یا کره سرخ کنید.
2- وقتی پیازها سبک شدند، تکه های گوشت را در قابلمه بریزید. پس از تغییر رنگ گوشت ها، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، فلفل و ادویه های دلخواه را اضافه کنید و با هم تفت دهید.
3- حالا مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت ها را بگیرد. حدودا سه ساعت زمان دهید تا گوشت کاملا پخته شود.
4- هویج ها را خلالی برش بزنید یا رنده درشت کنید. در ماهیتابه دیگر هویج ها را با مقداری روغن تفت دهید. در این مرحله از تهیه خورش هویج در صورت تمایل میتوانید کمی زعفران دم کرده به هویج ها اضافه کنید.
5- وقتی گوشت خورشت هویج پخته شد، میتوانید هویج ها را به قابلمه خورشت اضافه کنید. سپس آلوهای خیس شده، نمک و زعفران دم کرده را در قابلمه بریزید. اجازه دهید خورشت حدودا نیم ساعت دیگر بپزد.
6- در 5 دقیقه ی آخر پخت خورشت باید آبلیمو را اضافه کنید. میتوانید به جای آبلیمو از آبغوره استفاده کنید. سپس خورشت هویج را در ظرف سرو بکشید و با پلو، انواع سالاد و ترشی نوش جان کنید.
نکات
⬅️ در صورت تمایل میتوانید به خورش آلو و هویج مقدار کمی دارچین، یک حبه سیر یا پودر سیر، پودر کاری و … هم اضافه کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoesla
#_قورمه_سبزی_گیلانی
مواد لازم :
سبزی قورمه 500 گرم
لوبیا قرمز 1 لیوان
گوشت گوساله 400-600 گرم
آبغوره 1/2 لیوان
فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذا خوری
بادمجان قلمی 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن کنجد به میران لازم
لیمو عمانی 2 عدد ( در صورت تمایل)
طرز تهیه :
ابتدا لوبیا قرمز را از شب گذشته خیس می کنیم .اگر سبزی را در همان روز سرخ می کنید با یک پیاز متوسط رنده شده مخلوط کنید و سرخش کنید؛ در نظر داشته باشید که رنگ سبزی بعد از سرخ شدن باید سبز تیره باشد. لوبیای خیس خورده را کمی در آب جوش گذاشته و بعد داخل صافی ریخته و روی آن آب گرم می ریزیم؛ تا رنگ قرمز و احیانا سیاه لوبیا کاملا تمام شود. در این مرحله روغن کنجد را داخل قابلمه ریخته و بعد سبزی سرخ شده و گوشت را با هم تفت می دهیم؛ که رنگ گوشت عوض شود.
اکنون فلفل و زرد چوبه را اضافه می کنیم و یک تفت کوچک می دهیم. حال لوبیا ها را اضافه کرده و مقدار قابل توجهی آب می ریزیم. شعله را کم می کنیم تا خورشت بپزد و جا بیفتد. در اواخر پخت خورشت آبغوره و نمک را اضافه می کنیم. اکنون بادمجان ها را که تلخیش را از قبل گرفته بودیم داخل روغن کنجد سرخ می کنیم؛ و در 10 دقیقه ی آخر به قورمه سبزی اضافه کرده تا چند قل کوچک در قرمه سبزی بزند. همچنین گوجه ها را در روغن کنجد سرخ می کنیم و موقع سرو کردن خورشت روی آن قرار می دهیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورش_ماست_اصفهانی
مواد لازم :
ماست چکیده :2.5 کیلوگرم
شکر :1 پیمانه
زرده تخم مرغ : 2 عدد
آب : 3 پیمانه
پیاز :1 عدد
گلاب ، زردچوبه و نمک : به میزان کافی
زعفران ساییده : به میزان کافی
خلال پسته ، بادام و زرشک :برای تزیین
گوشت گردن بدون استخوان یا سینه مرغ :350 گرم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت گردن یا سینه مرغ را داخل قابلمه پر از آب می ریزیم و آنرا به همراه پیاز ، زردچوبه و نمک آبپز می کنیم تا بوی نامطبوعش از بین برود.
اگر گوشت گردن استخوان داشت ، ابتدا استخوان ها را با دقت جدا می کنیم سپس گوشت را داخل یک ظرف مناسب مثل ظرف مسی یا تفلون خوب می کوبیم ، در حین کوبیدن کمی از آب گوشت را به گوشت اضافه می کنیم تا یکدست شود و رنگش کمی سفید شود.
ماست ، شکر و زرده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه خوب مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم . مواد را تا زمان جوش آمدن به هم میزنیم .
بعد از جوش آمدن مواد داخل ظرف ، گوشت کوبیده شده را در داخل تابه ای بزرگ می ریزیم و مخلوط ماست ، شکر و زرد تخم مرغ را به ان اضافه می کنیم و به خوبی مواد خورش ماست را مخلوط می کنیم.
اگر مراحل کار را به درستی انجام داده باشید باید خورشت ماست ما به خوبی کش بیاید. در این مرحله زعفران آب کرده و در صورتی که مایل باشیم گلاب را به خورش اضافه می کنیم.
حال می توانیم خورش ماست مان را با زرشک ، مغز پسته و خلال بادام تزیین کنیم و داخل یخچال قرار دهیم تا زمانی که می خواهیم خورش ماست را سرو کنیم.
برای داشتن خورشتی بهتر از 24 قبل از مهمانی خورش را درست می کنیم و داخل یخچال قرارمی دهیم.
این خورش به طور معمول مانند خورش فسنجان و خورش قورمه سبزی داغ سرو نمی شود . توجه داشته باشید از ظرفی با جنس روی برای کوبیدن گوشت خورش ماست استفاده نکنید ، در غیر اینصورت رنگ غذا تیره می شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شامی_کباب_لپه
گوشت چرخ شده نیم کیلو
لپه 1پیمانه
پیاز 2عدد بزرگ
سیبزمینی1عدد
تخم مرغ 2عدد
نمک وفلفل زردچوبه (من زعفران هم ریختم)
من اول لپه رو پختم وآبکش کردم وگذاشتم تا سرد بشه بعد داخل غذاسازمیکس کردم وروی گوشت ریختم
پیاز وسیب زمینی رو هم میکس کردم میتونین اگه غذاساز ندارین چرخ کنین
بعد آبشونو گرفتم اونهارو هم روی گوشت ریختم تخم مرغ ونمک وفلفل وزردچوبه یا زعفران رو هم ریختم وخوب ورز دادم به اندازه ی نارنگی برداشتم وگرد کردم وبعد باکف دستم صاف کردم وخوب سرخ کردم .
خیلی پوک وخوشمزه بود😋😋
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#كوكو_عدس_كدو
موادلازم:
يك ليوان عدس پخته
يك كدوى درشت رنده شده
چند قاشق سبزى معطر( شنبلیله و جعفری هم اگه دوست داشتین اضافه کنین
پنير پيتزا رنده شده نصف ليوان
تخم مرغ چهار عدد
ارد دو قاشق غذا خورى
ادويه: نمك و فلفل و پودر زيره و پودر پاپريكا و پودر سير
فلفل سبز چيلى درصورت تمایل
♨️طرزتهیه:
همه مواد را با ادويه ها در ظرفى ريخته و بعد از اضافه كردن تخم مرغها حسابى به هم مى زنين.
در ماهى تابه نچسب روغن بريزين و مايع كوكو را بلافاصله توش بريزين و سرخ كنين.
🔸نكته
اگه میخواین کوکو خوشمزه تر بشه عدس ها را ميكس و يا له نكنید چون اینطوری اون ها هم توى كوكو سرخ میشن و مزه ته ديگ عدس پلو را پیدا میکنن
#کوکو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
از کلم قرمز رنگ خوراکی بسازید!
برای ساختن رنگ آبی روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید
#ظرافت_حانه_داری
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
5ac03dbe6ae1356366970b85_-1698508597862282315.mp3
1.97M
راه ازدیاد #رزق در زندگی🌸👌
خانم پرتواعلم
اینو حتما گوش کنید ....به هم دیگه هم هدیه کنید☺️🌺
#متفاوت
در آثار و برکات ذکر جواد الائمه از زبان خانوم دکتر پرتو اعلم ✅
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کوکوی شکم پر
✔این کوکو با سبزیجات پر شده ،ولی شما میتونید طبق ذائقه تون توی مواد میانی از گوشت چرخ شده و یا هر چیزی دیگه که دوست دارید هم استفاده کنید
.
مواد لازم:
1 کیلو سیب زمینی 1/2 لیوان آرد
1/3 لیوان آرد ذرت
نمک ، فلفل ، و هر ادویه مخلوطی که استفاده میکنید .
مواد میانی:
250 گرم قارچ ، خرد شده (حدود 3 لیوان)
1/2 لیوان کدو سبز خرد شده
1 پیاز خرد شده
1 عدد فلفل دلمه ای
2 حبه سیر رنده کرده
نمک و فلفل و ادویه مخلوط به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1/2 قاشق غذاخوری زیره (اختیاری)
3 تا 4 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
1 تا 2 لیوان پنیر پیتزا یا پنیر موزارلا رنده شده
.
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها آبپز شده را پوست بگیرید بگذارید سیب زمینی ها خنک شود تا موقع پوره کردن چسبنده نشود و با گوشکوب کامل بکوبید و نمک،فلفل را اضافه کنید،سپس آرد و آرد ذرت را اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق یا با دستان خود مخلوط کنید سپس سبزیجات را خرد کنید ، پیاز را در ظرف با کمی روغن تفت دهید به مدت حدود 3-4 دقیقه ، قارچ ، سیر و همچنین فلفل دلمه ای، کدو سبز و جعفری را اضافه کنید. برای چند دقیقه همه چیز را کامل هم بزنید و تفت دهید و نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید،خمیر را به 8 تا 10 قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را گرد کنید و وسط آنرا باز کنید و با حدود 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری از مواد سبزیجات پر کنید و یه مقدار هم پنیر بذارید و سپس کامل کوکو را ببندید و آن را کمی فشار دهید تا به شکل پنکیک ضخیم به نظر برسد. تقریباً 2 قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه گرم کنید و کوکو های سیب زمینی را با حرارت متوسط سرخ کنید تا هر دو طرف قهوه ای و طلایی شود و قسمت بیرونی آنها ترد باشد،
.
✔دوستان اگه خمیر سیب زمینی تون خشک شد میتونید یک قاشق روغن زیتون یا نهایتا یک تخم مرغ کوچک اضافه کنید
✔میتونیذ قبل از پخت سیب زمینی آنها رو پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و در آب جوش و مقداری نمک بجوشانید به مدت 20 دقیقه اینجوری دیگه امکان خشک شدن خمیر خیلی کم هست
#کوکو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کتلت عدس
مواد لازم برای۳ نفر:
عدس ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۱-۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه وپودر گشنیز و میخک به مقدار لازم
طرز تهیه:
عدس را برای یک تا دو ساعت خیس کنید و سپس به همراه سیب زمینی برای نیم ساعت بپزید تا نرم شوند.
سپس عدس و سیب زمینی و پیاز و سیر رنده شده را به همراه تخم مرغ و ادویه جات کاملا میکس کنید.
شما میتوانید از کمی بکینگ پودر داخل مواد استفاده کنید.اگر مواد شل بود کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود میتوانید تخم مرغ اضافه کنید.
بعدمواد را با قاشق یا به کمک قالب فلافل در تابه سرخ کنید. میتوانید با قالب فلافل قالب بزنید و در پودر سوخاری قرار دهید و سپس سرخ کنید.بعد از سرخ شدن دو طرف کوکو، آنرا به همراه سس دلخواه سرو کنید.
#کتلت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
دیگچه مشهدی
مواد لازم:
شیر: 3 لیتر
شکر: 500 گرم
برنج: 500 گرم
هل: 30گرم
گلاب : 2 پیمانه
کره : 100 گرم
زعفران : برای تزئین
پسته : برای تزئین
مراحل پخت:
برنج را شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.
برنج را بگذارید خوب بپزد .
می توانید از برنج خورد که مخصوص آش است استفاده کنید.
وقتی آب برنج تبخیر شد شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا شیر به خورد برنج برود.
به ترتیب شکر را اضافه کرده و هم بزنید
سپس هل را اضافه کنید .
باید آنقدر مواد بجوشد تا سفت شود .
در آخر گلاب و بعد از چند دقیقه کره را اضافه کنید.
دیگچه مشهدی آماده برای دم کردن است.
وقتی دسر دیگچه به این مرحله رسید زعفران دم کرده را در گوشه ای از قابلمه بریزید و هم بزنید تا نیمی از آن زرد رنگ شود.
دسر دیگچه را مثل برنج به مدت نیم ساعت دم کنید توجه داشته باشید که حرارت خیلی کم باشد.
بعد در قابلمه را برداشته بگذارید تا خوب خنک شود و در دیس ، دسر دیگچه مشهدی را بر گردانید و با خلال پسته و زعفران برای سرو تزیین نمائید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
968.5K
#قرابیه_کره_ای
موادلازم:
250گرم کره
1لیوان پودر شکر
1لیوان نشاسته سیب زمینی
2لیوان آرد
1پاکت وانیل (5گرم وانیل شکری)
1قاشق مرباخوری کاکائو
3قاشق غذاخوری پودر پسته
طرز تهیه:
کره و پودر شکر را با هم مخلوط کنید تا رنگ آن روشن شود سپس نشاسته سیب زمینی و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد بعد خمیر را به 3 چانه تقسیم کنید. در یک چانه پودر کاکائو بریزید و دوباره ورز بدید و در چانه دوم پودر پسته بریزید و ورز بدید و چانه سوم را ساده بزارید از خمیر ها تکه هایی به بزرگی گردو برداشته و گرد کنید و کمی فشار بدید و با چنگال شکل بدید و روی کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید بچینید و با دمای 150 درجه تا زمانی که رنگ آنها طلایی شود بپزید .
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
قرابیه گردویی کنجدی شکلاتی
مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
نصف استکان روغن مایع(حدود 50 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 لیوان پودرقند(حدود 100 گرم ، لیوان دسته دار فرانسه را حدود یک سانت سرخالی پر کنید)
1 استکان نشاسته(گندم یا ذرت ، 44 گرم)
3 قاشق مرباخوری نسکافه(فوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان کنجد بوداده
1 لیوان گردوی ریز خرد شده
4 الی 4.5 لیوان آرد ، لطفا با کنترل اضافه کنید
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای روی آن:
مخلوط 80 گرم شکلات شیری، 80 گرم شکلات تلخ آب شده به روش بنماری
طرز تهیه:
ابتدا کنجد را داخل ماهیتابه تفلون بریزید و روی اجاق با شعله کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی رنگش کمی تغییر کند بدون سوزاندن تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. کره ، روغن مایع ، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، نسکافه و وانیل را داخل ظرفی ریخته هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل اضافه کرده ورز بدید (آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد)سپس گردو ، کنجد و بکینگ پودر را اضافه کرده ورز بدید. تکه هایی از خمیر جدا کرده گرد کنید و شکل بیضی بدید و کمی فشار بدید پهن شود. با فاصله داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. به کمک چنگال در یک طرف آن خط بندازید. داخل فر 170درجه از قبل گرم شده(با کنترل) بپزید.(حدود 20_15 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد) قسمت بدون خط قرابیه سرد شده را به شکلات آب شده به روش بنماری آغشته کنید درآخر روی آن گردوی بو داده خرد شده بپاشید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami