برای پیشگیری از چسبیدن کیک به ته ظرف بهتر است2 قاشق شکر را ته ظرف بپاشید. شکر رطوبت ظرف را جذب می کند و مانع از چسبیدن کیک به ظرف می شود
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
مواد لازم شیرینی نعلی ، شیرینی عید خانگی و خوشمزه
آرد سفید: صد گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان)
کره : صد گرم
پودر قند :چهل گرم ( تقریبا ۴ ق غ)
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شیرینی عید نوروز / طرز تهیه شیرینی روی گاز
طرز تهیه شیرینی نعلی / شیرینی عید خانگی / شیرینی برای عید بدون فر
کره و تخم مرغ رو از قبل در محیط بیرون قرار می دهیم .
کره نرم شده را همراه با پودر قند با همزن یک دقیقه بزنید بیشتر نشه برای این شیرینی نباید کره زیاد پوک بشه .
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یک دقیقه با همزن بزنید
آرد رو الک کنید ..
به هیچ عنوان کل آرد رو اضافه نکنید اول یک لیوان آرد بزنید مخلوط کنید و کمی با نوک انگشت ورز بدین
اگر خمیر به دست نمیچسبید که دیگه نمیخواد ولی اگر به دست چسبید باقی آرد رو کم کم اضافه کنید
و با نوک انگشتان به آرومی ورز بدین اصلا کف دست با خمیر تماس پیدا نکنه
چون خمیر روغن می ندازه و شیرینی سفت و خراب میشه ..
اگه زیاد بریزین اون لطافت شیرینی رو با این کارتون از بین می برین و موقع نعلی کردن ممکنه خمیر از وسط پاره بشه..
شیرینی عید بدون فر / طرز تهیه شیرینی مخصوص عید بدون فر
حالا از خمیر هم میتونین برای اینکه یه اندازه بشه مثلا با یه قاشق مربا خوری بردارین همه یه اندازه بشه
استوانه ای و لوله ایش کنید مثل عکس بهتره روی سینی شیرینی رو بغلطونید که یکدست دربیاد و پاره نشه
و بعد بپیچونید و شکل نعل در بیاربن مثل عکس و توی سینی فر یا قالب بذارید .
چون کره داره دیگه نیاز به چرب کردن سینی هم نیستش (کاغذ روغنی هم نمی خواد)
روش پخت شیرینی روی گاز /شیرینی نعلی بدون فر
یک قابلمه بزرگتر از قالب رو داخلش پایه استیل یا کاسه استیل یا رینگ بذارید
و روی شعله پخش کنید روی شعله بزرگ با حرارت ملایم میذاریم بیست دقیقه داغ بشه
بعد قالب رو داخلش قرار میدیم و در و دم کنی میذاریم
مدت بیست دقیقه زمان میبره آماده بشه بعد این زمان اگر کف شیرینی ها طلایی شد آماده است
****************
طرز تهیه شیرینی عید خانگی
****************
روش پخت شیرنی خانگی داخل فر
فر رو که از یه ربع قبل روشن کرده ، سینی رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت یک ربع دقیقه قرار بدین
بعد از آماده شدن شیرینی ها اصلا دست بهش نزنید بذارین خنک بشه و بعد جدا کنین .
شکلات تخته ای رو هم روی بخار کتری آب کنبد . شیرینی ها رو سرشون رو به شکلات بزنید و بعد در هر نوع پودری که دوست دارین بغلتونین .
این شیرین خانگی بسیار پوک و خوشمزه بوده و به راحتی و بدون فر می توانید آن را تهیه کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند
#فریز_کردن_ماهی🦈🐠🐟
اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید این روش باعث میشه طعم ماهی نمکی بشه و موقعه ی سرخ کردن رنگش طلایی بشه👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_خاص
🌺🌺
ترفند قد کشیدن برنج
🔶هنگام پخت برنج زمانی که برنج در حال جوشیدن کامل است مقداری آب خنک به برنج اضافه کنید.
این کار باعث قد کشیدن برنج
می شود
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزی
👈برش دادن گوجهفرنگی گیلاسی 🍅
ترفند های جالب خانه داری که نمی دانستید!
گوجهفرنگیها را پشت یک بشقاب بگذارید. یک بشقاب دیگر روی آنها قرار دهید و با دست بشقاب را ثابت کنید. سپس با یک چاقوی بزرگ و تیز در یک حرکت همه آنها را ببرید👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کوکو پاغازه
این غذا از سبزی محلی که در اطراف کرمانشاه می روید، پخته می شود. گیاهی به نام پاغازه با خاصیت دارویی (برای ناراحتی های روده و معده مفید است)، ماده اولیه کوکو است. پاغازه از فصل بهار در اطراف شهر می روید. البته میدان میوه و تره بار کرمانشاه نیز این سبزی محلی را برای فروش دارد. در کنار این سبزی، تخم مرغ، پیاز و سیر نیز اضافه میکنند و به صورت سرخ شده میل می کنند.
#غذای_سنتی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
✅👆🏻با این ترفند به راحتی میتونید اندازه بگیرید که چقدر ماکارونی برای هر نفر مناسب است.
#ترفند_خانه_داری
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده تزیین کاپ کیک به شکل رز🌹
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍀فنجانت را بياور
🌸صبح بخيرهايم
🍀دم کرده اند
🌸ميخواهم سرگل آنها را
🍀برايت بريزم ،
🌸نوش جان کنی😊☕️
🌷سلام روزتون به زیبایی گل🌷
امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست
امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید
با ذکر #یارزاق✨✨
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
تقویم نجومی شیعه
✴️ یکشنبه 👈 27 بهمن 98
👈 21 جمادی الثانی 1441👈16 فوریه 2020
🏛 مناسبت های اسلامی و دینی.
🌙🌟 احکام اسلامی و دینی.
🌓امروز صبح ساعت 7:38 دقیقه قمر از برج عقرب خارج می شود ولی چون هنوز تا یک روز دیگر در صورت فلکی عقرب قرار دارد طبق فرموده علامه حسن زاده املی حفظه الله تا اخر روز احتیاطا از امور اساسی پرهیز کنید.
📛از امور ازدواجی پرهیز گردد.
✅برای قربانی کردن عقیقه کردن و خون ریختن خوب است.
👼خیلی مناسب زایمان نیست.
✈️ مسافرت مکروه است.
🔭احکام نجوم.
امروز برای امور زیر خوب است.
✳️کندن چاه و قنات.
✳️تحقیق و تفحص از امور.
✳️جراحی.
✳️استحمام.
✳️استعمال دارو.
✳️مرحم گذاشتن بر زخم.
✳️حمله به دشمن.
✳️و ختنه اطفال نیک است.
💑مباشرت و مجامعت.
امشب (شب دوشنبه) مباشرت خوب و فرزند حاصل از ان شهادت در راه خدا نصیبش می گردد..
⚫️ طبق روایات، #اصلاح_مو (سر و صورت) در این روز از ماه قمری،خوب و موجب دولت و ثروت گردد.
💉🌡حجامت خون دادن فصد و زالو انداختن
#خون_دادن یا #حجامت#فصد#زالو انداختن در این روز، از ماه قمری خوب و موجب روشنی دل است.
😴😴تعبیر خواب
خوابی که شب دوشنبه دیده شود طبق ایه 22 سوره مبارکه حج است.
کلما ارادوا ان یخرجوا منها من غم اعیدوا فیها و ذوقوا عذاب الحریق....
و چنین استفاده می شود که خواب بیننده را پیش امدی است که موجب ملال وی گردد صدقه بدهد.ان شاءالله. و به این صورت مطلب خود رو قیاس کنید......
💅 ناخن گرفتن
یکشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز مبارک و مناسبی نیست و طبق روایات ممکن است موجب بی برکتی در زندگی گردد.
👕👚 دوخت و دوز
یکشنبه برای بریدن و دوختن #لباس_نو روز مناسبی نیست . طبق روایات موجب غم واندوه و حزن شده و برای شخص، مبارک نخواهد بود.
✴️️ وقت #استخاره در روز یکشنبه: از طلوع آفتاب تا ساعت ۱۲ و بعداز ساعت ۱۶ عصر تا مغرب.
❇️️ ذکر روز یکشنبه : یا ذالجلال والاکرام ۱۰۰ مرتبه
✳️️ ذکر بعد از نماز صبح ۴۸۹ مرتبه #یافتاح که موجب فتح و نصرت یافتن میگردد .
💠 ️روز یکشنبه طبق روایات متعلق است به #حضرت_علی_علیه_السلام و #فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به پیشگاه مقدس ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#نون_شکم_پر_شکلات_گردو
مواد لازم✍
🏵تخم مرغ یک عدد
🏵شیر ولرم یک پیمانه
🏵شکر یک قاشق غذاخوری
🏵خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
🏵نمک یک قاشق چایخوری
🏵روغن مایع شش قاشق غذاخوری
🏵آرد تقریبا پانصد گرم یا چهار لیوان(یا تا جایی که به دست نچسپد)
🎀همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کرده و در آخر آرد رو اضاف کنید ورز دهید تا جایی که به دست نچسپد و خمیر لطیفی بدست آید روی خمیر رو بپوشونید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دوبرابر شود.
چونه های کوچیک از خمیرتون بگیرید و لاش
نوتلا یا هر شکلات صبحونه ای و گردو خورد
شده بزارید خمیر رو به هر شکلی دوست دارید
بپیچید روش کنجدبپاشید و زرده تخممرغ بمالید ودر فر بمدت(دمای فرها باهم فرق داره)
بیست دقیقه دمای 175
#صبحانه_را_جدی_بگیریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍁افرادی که صبح ها دیر از خواب بیدار می شوند؛دچار ریزش مو می شوند.
✍چراکه عموما این افراد صبحانه نخورده و یا دیر صبحانه میخورند که همین امر باعث کمبود ویتامین در بدن می شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
☀️🍃 معجون صبحگاهی
👌مواد لازم
👈 خرما : 6 عدد
👈 گردو : 6 عدد
✅➕خواص :
👈کم خونی
👈تقویت عمومی
👈تقویت حافظـه
👈 تقویت قوای جنسی
👌بعنوان یک وعده صبحانه میتوان میل کرد
#صبحانه_بخوریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
1.09M
#_لوبیا_پلو_شیرازی
مواد لازم :
▫️پیاز ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️برنج ۴ پیمانه
▫️لوبیا سبز ۳ پیمانه
▫️گوجه فرنگی ۲ عدد
▫️روغن مایع به اندازه کافی
▫️گوشت ۴۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
▫️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز وگوجه فرنگی ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وروی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم و روی شعله کم میگزاریم سپس پیاز وسیررا در تابه ریخته و تفت می دهیم ،بعد گوشت را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند بعد گوجه های خرد شده اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود.
آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم .
برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است و در کف قابلمه نان برای ته دیگ در روی روغن می گذاریم و کمی از برنج را می ریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا، همین طور ادامه می دهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود.
بعد در قابلمه را میگذاریم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد . در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
مرغ پرتقالی
در فصل پرتقال ، مرغ پرتقالی با این روش که براتون مینویسم بسیار خوشمزه و خوشگله و برای مهمونیا هم انتخاب خوبیه.😉👌
.
طرز تهیه:مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید
#مرغ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ته_چین_مرغ
🌷مواد لازم برای۳ نفر
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
برنج 1.5 پیمانه
خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم
خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم
🌷طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.
۳- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید
۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.
۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
#ته_چین
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#آش_دوغ
مواد لازم برای 10 نفر
▫️ دوغ2 لیتر
▫️ نخود پخته 1/5لیوان
▫️ سبزی (آش تره و گشنیز وبرگ سیرتازه) ۳۰۰ گرم
▫️ سیر تازه به مقدار لازم برنج ۱/۲ پیمانه
▫️ نمک و نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه:🍲
ابتدا برنج را با کمی دوغ مخلوط کنید تا کاملا حل شود.دوغ را داخل قابلمه بریزید و مخلوط برنج را به آن اضافه کنید. به طور مستمر ودر یک سمت هم می بزنید(با حرارت بالا )تا جائیکه دوغ جوش بیاید.سبزی و سیر و نخود پخته شده را نیز در همین مرحله به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه بسته بگذارید تا آش به اصطلاح جا بیفتد(با حرارت ملایم).وقتی برنج آش کاملا پخت و لعابدار شد یعنی از حالت آّبکی و شل خارج شد، آش آماده سرو است. برای تزئین می توان از نعنا داغ استفاده کرد.نوش جونتون.
#آش
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#كوكوي_لوبياسبز
حدود دوليوان لوبياي خورد شده و پخته چهار قاشق پياز سرخ شده ،سه قاشق غذا خوري آرد،يك قاشق چاي خوري بيكينگ پودر،كمي زعفران دم كشيده و نمك و فلفل و كمي دارچين و چهار عدد تخم مرغ رو مخلوط كردم و تو تابه ريختم تا سرخ بشه.
#کوکو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_لقمه_مخصوص_مدرسه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
# تزیین _کتلت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_گل_کلم😋😋😋😉🤔😳
تعجب نکنین. درست خوندین. ویدئو رو ببینین خودتون متوجه میشین.😉
#نکته❌
مصرف غذاهای پنیری محدود📛
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکوییتی
بيسکوئيت پتی بور کاکائویی 2 بسته.
بيسکوئيت پتی بور ساده 1 بسته.
شیر نصف لیوان فرانسوی.
خامه ی صبحانه 1بسته 200 گرمی.
پودر کاکائو 1قاشق غذا خوری.
شکلات تخته ایی حدودا 160 گرم.
برای مواد داخل رولت:
خامه ی قنادی 200 گرم.
پودر نارگیل 1 لیوان فرانسوی
ابتدا بيسکوئيت ها رو خرد میکنیم، سپس شیر و خامه ی صبحونه رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا گرم شود، بعد از روی حرارت برداشته شکلات های خرد شده و پودر کاکائو رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی کاملا مخلوط میکنیم و این سس رو روی بیسکویت ها میریزیم و دوباره مخلوط می کنیم. این مواد رو روی سلفون پهن میکنیم و با قاشق کاملا یکدست میکنیم، بعد یک سلفون دیگه روش میذاریم و با کمک وردنه صافش میکنیم، بعد سلفون رویی رو برداشته و خامه ی قنادی یا صبحونه رو با پودر نارگیل مخلوط میکنیم و روی بيسکوئيت ها به صورت یک لایه پهن میکنیم و با کمک سلفون رول میکنیم، دو ساعت داخل یخچال قرار داده بعد با شکلات آب شده و مغزیجات دلخواه تزیین میکنیم. و با کمک چاقوی تیز برش های یکسان می دهیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami