🍁افرادی که صبح ها دیر از خواب بیدار می شوند؛دچار ریزش مو می شوند.
✍چراکه عموما این افراد صبحانه نخورده و یا دیر صبحانه میخورند که همین امر باعث کمبود ویتامین در بدن می شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
☀️🍃 معجون صبحگاهی
👌مواد لازم
👈 خرما : 6 عدد
👈 گردو : 6 عدد
✅➕خواص :
👈کم خونی
👈تقویت عمومی
👈تقویت حافظـه
👈 تقویت قوای جنسی
👌بعنوان یک وعده صبحانه میتوان میل کرد
#صبحانه_بخوریم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
1.09M
#_لوبیا_پلو_شیرازی
مواد لازم :
▫️پیاز ۱ عدد
▫️سیر ۲ حبه
▫️برنج ۴ پیمانه
▫️لوبیا سبز ۳ پیمانه
▫️گوجه فرنگی ۲ عدد
▫️روغن مایع به اندازه کافی
▫️گوشت ۴۰۰ گرم
▫️نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
▫️رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز وگوجه فرنگی ،سیر را نیز پوست میگیریم و میشوییم وروی تخته نگینی خرد میکنیم.در داخل تابه مقداری روغن میریزیم و روی شعله کم میگزاریم سپس پیاز وسیررا در تابه ریخته و تفت می دهیم ،بعد گوشت را می افزاییم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند بعد گوجه های خرد شده اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو میکنیم و تفت می دهیم تا جایی که کاملا آب گوشت و گوجه تبخیر شود.
آن گاه لوبیا خرد شده را با رب گوجه فرنگی به مواد می افزاییم و تفت میدهیم تا کمی لوبیا ها نرم شود،پس از آن تابه را از روی شعله بر میداریم و به کناری میگذاریم .
برنج را داخل آب در حال جوش می ریزیم و صبر می کنیم تا برنج کمی نرم شود در حدی که زیر دندان کمی سفت باشد،آن وقت زمان آبکش کردن آن است و در کف قابلمه نان برای ته دیگ در روی روغن می گذاریم و کمی از برنج را می ریزیم و روی آن مقداری از مواد لوبیا، همین طور ادامه می دهیم تا مواد لوبیا پلو تمام شود.
بعد در قابلمه را میگذاریم تا خوب لوبیا پلو دم بکشد . در مرحله پایانی که غذا آماده شد لوبیا پلو را خوب زیر و رو کنید و کمی روغن به پلو بزنید و مخلوط کنید سپس در دیس بکشید و با مواد لوبیا پلو آن را تزئین کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
مرغ پرتقالی
در فصل پرتقال ، مرغ پرتقالی با این روش که براتون مینویسم بسیار خوشمزه و خوشگله و برای مهمونیا هم انتخاب خوبیه.😉👌
.
طرز تهیه:مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره) تا قهوه ای طلایی بشن.حالا آب دو تا پرتقال رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به همراه دو قاشق شکر قهوه ای ، دو قاشق سس سویا و یک تکه ی کوچک زنجبیل (به دلخواه) به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید( باید طعمی ملس داشته باشه ) و چند برش پرتقال و جعفری برای تزئین روش بریزید و نوش جان کنید.😋😍
نکته : می تونید به جای سس سویا و زنجبیل از زعفران استفاده کنید
#مرغ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ته_چین_مرغ
🌷مواد لازم برای۳ نفر
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
زعفران ساییده ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره آب شده ۱/۴ پیمانه
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
برنج 1.5 پیمانه
خلال پسته - برای تزئین به مقدار لازم
خلال بادام - برای تزئین به مقدار لازم
🌷طرز تهیه
۱- گوشت مرغ را با مقداری آب و نمک و ادویه بپزید. هنگامی که مرغ پخت و حدود یک استکان آب آن باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و پس از درآوردن استخوانهای آن، مرغ را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
۲- زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و آن را با یک زرده تخم مرغ، تمام ماست و مقدار کمی نمک و فلفل مخلوط کنید؛ مرغ پخته شده را حداقل به مدت سه تا چهار ساعت در مخلوط ماست داخل یخچال بگذارید.
۳- برنجی را که از قبل خیس کردهاید، بجوشانید و آبکش کنید
۴- یک عدد زرده تخم مرغ، 150 گرم روغن و نصف مخلوط ماستی را که مرغ را در آن خوابانده بودید، با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته دیگ یا قابلمه بریزید و با ته قاشق آن را صاف کنید.
۵- مقداری مرغ به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ بچینید و روی آن نیمی از پلو را بریزید. بقیه مرغ را روی برنج بچینید، بقیه برنج را نیز روی مرغ بریزید و سطح مرغ را با برنج بپوشانید.
۶- آب مرغ را با یک قاشق چایخوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید. سطح برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.
۷- باقیمانده مخلوط ماست را روی برنج بریزید. سه تا چهار قاشق غذا خوری روغن را ذوب کنید و روی برنج بریزید و آن را دم کنید.
#ته_چین
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#آش_دوغ
مواد لازم برای 10 نفر
▫️ دوغ2 لیتر
▫️ نخود پخته 1/5لیوان
▫️ سبزی (آش تره و گشنیز وبرگ سیرتازه) ۳۰۰ گرم
▫️ سیر تازه به مقدار لازم برنج ۱/۲ پیمانه
▫️ نمک و نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه:🍲
ابتدا برنج را با کمی دوغ مخلوط کنید تا کاملا حل شود.دوغ را داخل قابلمه بریزید و مخلوط برنج را به آن اضافه کنید. به طور مستمر ودر یک سمت هم می بزنید(با حرارت بالا )تا جائیکه دوغ جوش بیاید.سبزی و سیر و نخود پخته شده را نیز در همین مرحله به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه بسته بگذارید تا آش به اصطلاح جا بیفتد(با حرارت ملایم).وقتی برنج آش کاملا پخت و لعابدار شد یعنی از حالت آّبکی و شل خارج شد، آش آماده سرو است. برای تزئین می توان از نعنا داغ استفاده کرد.نوش جونتون.
#آش
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#كوكوي_لوبياسبز
حدود دوليوان لوبياي خورد شده و پخته چهار قاشق پياز سرخ شده ،سه قاشق غذا خوري آرد،يك قاشق چاي خوري بيكينگ پودر،كمي زعفران دم كشيده و نمك و فلفل و كمي دارچين و چهار عدد تخم مرغ رو مخلوط كردم و تو تابه ريختم تا سرخ بشه.
#کوکو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_لقمه_مخصوص_مدرسه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
# تزیین _کتلت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_گل_کلم😋😋😋😉🤔😳
تعجب نکنین. درست خوندین. ویدئو رو ببینین خودتون متوجه میشین.😉
#نکته❌
مصرف غذاهای پنیری محدود📛
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_بیسکوییتی
بيسکوئيت پتی بور کاکائویی 2 بسته.
بيسکوئيت پتی بور ساده 1 بسته.
شیر نصف لیوان فرانسوی.
خامه ی صبحانه 1بسته 200 گرمی.
پودر کاکائو 1قاشق غذا خوری.
شکلات تخته ایی حدودا 160 گرم.
برای مواد داخل رولت:
خامه ی قنادی 200 گرم.
پودر نارگیل 1 لیوان فرانسوی
ابتدا بيسکوئيت ها رو خرد میکنیم، سپس شیر و خامه ی صبحونه رو با هم مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا گرم شود، بعد از روی حرارت برداشته شکلات های خرد شده و پودر کاکائو رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی کاملا مخلوط میکنیم و این سس رو روی بیسکویت ها میریزیم و دوباره مخلوط می کنیم. این مواد رو روی سلفون پهن میکنیم و با قاشق کاملا یکدست میکنیم، بعد یک سلفون دیگه روش میذاریم و با کمک وردنه صافش میکنیم، بعد سلفون رویی رو برداشته و خامه ی قنادی یا صبحونه رو با پودر نارگیل مخلوط میکنیم و روی بيسکوئيت ها به صورت یک لایه پهن میکنیم و با کمک سلفون رول میکنیم، دو ساعت داخل یخچال قرار داده بعد با شکلات آب شده و مغزیجات دلخواه تزیین میکنیم. و با کمک چاقوی تیز برش های یکسان می دهیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
وقتی شوهر رسوا میشود
در یکی از مساجد قدیمی و باسابقه انقلابی اصفهان ( مسجد آیت الله خادمی) ، هرساله در دهه اول محرم، خیّرین زیادی نذوراتی از قبیل گوسفند و گوساله و ... برای دادن نذری بانی می شوند و چه حاجاتی که با همین نذر کردن ها برآورده نشده است!
اما همین چند سال پیش و یکی از همین شبهای محرم، اتفاقی عجیب در اینباره رخ داد. زن وشوهری، دو رأس گوسفند برای قربانی شدن به مسجد هدیه می کنند و می خواهند گوشتشان در غذای ظهر تاسوعا استفاده شود. نذر خانم یک میش بود که طبق معمول در منزلی که نذورات قربانی می شدند، ذبح و آماده پخت شد و نوبت به ذبح کردن نذر مرد رسید که قوچ بزرگی هم بود!
اما همین که قرار بوده آماده ذبح گردد، طناب از گردنش باز می شود و حیوان فرار می کند. خادمین و غصاب هم دوان دوان به دنبال قوچ ...
پس از دقایقی، قوچ بر سر چاهی در منزل می ایستد و ناگهان به داخل چاه می پرد!
یکی از شاگردان غصاب به ته چاه می رود تا حیوان زبان بسته را همان جا حلال کند، ولی همین که به حیوان می رسد صدایش بلند می شوند که این حیوان تلف شده است...
مسئولان هیأت از این اتفاق ناراحت و شگفت زده می شوند و زمانی که زن و شوهر به هیأت مراجعه می کنند، داستان به چاه افتادن گوسفند را برای چاره اندیشی به آنها می گویند!
همین که مرد داستان را می شنود، شروع به ناله و گریه می کند و همانجا کنار کوچه می نشیند و دست بر سر می کوبد و ناله می زند و تعجب اطرافیان را چندین برابر می کند.
وقتی کمی حال او به جا می آید، شرح ماجرا را از زن و شوهر می پرسند و آن زن در پاسخ مطلبی می گوید که ظرافت داستان در آنست:
« من و شوهرم نذر کرده بودیم که امسال روز تاسوعا گوسفندی قربانی کنیم، اما به همسرم گفتم که با پولی که تو از نزول به دست می آوری نمی شود نذر کرد و اساسا مدتی است که نزول خواری می کند ولی من خرج خودم و بچه هایم را با فروش فرشی که به ما هدیه شده بود می دهیم تا پول نزول نخوریم. همسرم به من گفت حالا ببین چطور گوسفند نذری من هم پخته می شود. من به شوهرم گفتم اگر نذر تو قبول شد من دیگر نماز نمی خوانم و حالا این اتفاق عجیب افتاده است» و بعد رو کرد وبه شوهرش و گفت: دیدی مرد! دیدی پول حرام در دستگاه امام حسین(علیه السلام) خرج نمی شود!
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
اشکنه
موادلازم
گوجه ی اصل محلی:
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍
پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل میشود. این غذا تاریخچهای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
551.8K
#رولت_مرغ_ترکی
مواد لازم:
سینه مرغ (بدون استخوان) 600 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
کره (ذوب شده) 100 گرم
ژامبون مرغ 350 گرم
پنیر فتا (خردشده) 400 گرم
اسفناج (پاک و خردشده) 300 گرم
پیازداغ 50 گرم
نخ استریل شده مخصوص آشپزی
طرز تهیه:
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
سینه های مرغ را به صورت افقی برش دهید تا نازک شوند، سپس با بیفتک کوب بکوبید تا پهن شوند.
با نمک و فلفل مزه دار کرده و روی مرغ ها را با قلم موی مخصوص آشپزی به نیمی از کره آغشته کرده و روی کیسه نایلونی بچینید، طوری که لبه های آنها روی یکدیگر قرار گیرد ژامبون ها را روی مرغ ها بچینید؛
پنیر فتا، اسفناج و پیازداغ را روی ژامبون ها به صورت یک لایه نازک بریزید، سپس آن را محکم رول کرده، کیسه نایلونی را از رولت جدا کرده و با نخ مخصوص آشپزی رولت را ببندید رولت را با فویل آلومینیومی پوشانده، دو طرفِ فویل را کاملاً ببندید، سپس آن را در ظرف نشکن و مخصوص فر بگذارید و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد پس از پخت، رولت را از فر خارج بیرون آورده و فویل آلومینیومی را جدا کنید روی رولت را با قلم موی مخصوص آشپزی به بقیه کره آغشته کرده و به مدت 15 دقیقه داخل فر، گریل کنید تا سطح آن طلایی رنگ شود پس از این مدت، رولت مرغ ترکی را از فر خارج کرده و برش دهیدنخ را از آن جدا کرده و در ظرف موردنظر سرو کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ترفند_آشپزی
👈چه گوشتی مناسب است برای کباب کوبیده 👇
مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله که چربی متعادل داشته باشد و ۳ تا ۴ مرتبه چرخ شود
پیشنهاد می شود که ۲۰% مقدار گوشت چربی بریزید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کتلت_نخود
موادلازم
گوشت چرخ کرده : 250 گرم
نخود : 1 فنجان
لپه : 1 فنجان
تخم مرغ : 3 عدد
پیاز رنده شده : 1 عدد
آرد سوخاری : 1 قاشق غذاخوری
پیازچه چند ساقه سبز ریز خورد شده
نمک… فلفل …زردچوبه….روغن….به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا نخودو لپه را از شب قبل خیس می کنیم.
میذاریم ابکش خوب که آب اضافه اش رفت دو بار چرخ می کنیم.
بعد ازاین کار تمامی مواد به غیر از روغن را به نخود و لپه چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم خوب ورز می دهیم.
دقت کنید که مایع کتلت نباید شل باشه تا بتونید خوب توی دست فرم بدید.
در نهایت کتلت های فرم داده شده را تک تک داخل روغن داغ سرخ می کنیم.
#نیت_نذری_بپز😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🍲😋😍آش شلغم، یک شام عالی برای سرماخوردگی پاییزی
🔆سرماخوردگی یکی از بدترین بیماری های فصل پاییز است. در این پست به شما طرز تهیه آش شلغم را آموزش می دهیم که یک درمان عالی برای سرماخوردگی های پاییزی است
آش شلغم
مواد لازم برای تهیه آش شلغم
🌿سبزی آش : 250 گرم
🗑عدس : 2 پیمانه
🍚برنج نیم دانه : 2 پیمانه
🍈شلغم : 6 عدد متوسط
🌶نمک، فلفل، زردچوبه : به مقدار لازم
🍵پیاز نگینی خرد شده : 1 عدد
☘پیاز درشت : 2 عدد
پیاز نگینی را کمی تفت دهید.
برنج نیم دانه و عدس را بپزید.
نمک، زردچوبه و فلفل را به پیازها اضافه کنید.
سبزی، برنج و عدس پخته شده، شلغم و 2 عدد پیاز را اضافه کنید.
بعد از پختن شلغم و پیاز، آنها را از قابلمه بیرون آورده و درون مخلوط کن میکس کنید و سپس به درون قابلمه برگردانید.
بگذارید تا آش کمی قوام بیاید.
برای چاشنی بهتر است از لیمو تازه استفاده کنید.♥️😊😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
سالاد چاق ڪننده #صورت
گنجاندن سالاد ڪاهو وجوانہ گندم در وعدههای غذایے بہ ویژه وعده شام تاثیر زیادی برافزایش نشاط وشادابے صورت وپرشدن و چاق بنظر رسیدن آن دارد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موقع استفاده از فلفل دلمه مراقب باشید😁👆
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کتلت شکم پر🍓
#گیف_آموزش_کتلت_شکم_پر😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کلاب ساندویچ مرغ🍓
#گیف_آموزش_کلاب_ساندویچ_مرغ😋
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#انگیزه در خصوص #ایده_آشپزی
#ایده_معنوی
یکی از دوستام برنامه پختن غذا رو یاد اوری کرد .منم اجرا کردم .گفتم تکرارش خالی از لطف نیست .😘
البته نمیگم هر روز بهش عمل میکنم ولی سعی میکنم بهش عمل کنم مخصوصا ماه رمضونا که همه چیمون متبرکه غذامون هم هر روز تبرک باشه.
بسم الله و وضو که مشخصه.
دعای فرج هم برای اینکه یادمون باشه به یمن وجود امام زمان غذا میخوریم و سر سفره ایشونیم.
پیاله یاسین من آب غذا رو با میاله یاسین میریزم.( پیاله های نقره ای یا استیل که آیات قرآن روشون حک شده - بیشتر جاهای زیارتی دارن)
هدیه به معصومین هم هر روز غذا مو هدیه میکنم به کسی یا معصومین یا مثلا حضرت زینب .یا حضرت معصومه یا مادر امام زمان ......
بعد چون غذا رو هدیه کردم سر سفره به همسرم میگم امروز مهمون مثلا امام حسن مجتبی ایم.😇
من حتی وقتی مهمون دارم به مهمونام میگم امروز مهمون کی هستید
ان شالله به برکت این ماه رشد معنوی واخلاص در عمل داشته باشیم .
حتما شما ها هم برنامه هایی از این قبیل دارین .😉
#ارسالی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
چند ترفند سری در آشپزی که فقط مخصوص سرآشپزهای رستورانهاست! 👌
🔸اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد.
🔸برای بریدن بیعیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید.
🔸اندزه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید.
🔸برای پیشگیری از سر خوردن چاقو، چند کش پلاستیکی دوردسته بپیچید.
🔸هر چه پوست لیمو ترش نازکتر، ترشتر
🔸برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه سفیده که اطراف زرده است توجه کنید.
🔸وقتی یک برش از کیک برمیداریم، میتوانیم با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبههای کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری کنیم.
🔸بهتر است سبزیجات تازه را در تکهای فویل بپیچیم تاطولانیتر آنها رانگه داریم.
🔸برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی غذایتان اسپری کنید.
🔸استیک را در امتداد رگه برش بزنید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری میکنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami