فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ شبهای زمستونی
مرغ ناردونی
.
مواد اولیه: ⬇️
مرغ ۲ تکه
رب انار ۱ ق.غ پر
رب ۱ق.غ
آب انار ۲ پیمانه
آلوبخارا ۱۰ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
سیر له شده ۱ق.چ
انار دون شده ۱ پیمانه(اختیاری)
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.مرغ رو به زردچوبه و نمک آغشته کرده و ۲ طرفش رو سرخ میکنیم
۲.مرغ رو از تابه خارج کرده تو همون تابه پیاز نگینی ریز رو تفت میدیم
۳.سیر، رب، رب انار، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، انار دون شده، آلوبخارا و آبجوش رو اضافه میکنیم و مرغ های سرخ شده رو داخل سس میذاریم تا ۱/۵ ساعت بپزن و سس غلیظ بشه و تمام
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
خلط پشت گلو:
این مشکل ریشه اصلیش بلغم در قسمت سر هست ،هیچ آنتی بیوتیکی باعث درمان آن نمی شود،فقط باید بلغم سر را خارج کرد اگر خلط پشت حلق درمان نشود باعث مشکلاتی مثل نفخ و رفلاکس معده ،پرخاشگری ،چاقی شکم و پهلو و افسردگی و کبد چرب می شود.
📌توصیه میکنم اگه هر کدوم از علائم بالا رو داری سریع فرم زیر رو پر کن تا جزء ۱۰۰ نفری باشی که توسط متخصص بصورت رایگان مشاوره میشی😍
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://formafzar.com/form/1fvih
https://formafzar.com/form/1fvih
https://formafzar.com/form/1fvih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴با آموز.شای را.یگان من،راحت میتونی ب درآمد💰برسی🤩پس فا.لوم کن ک کلی آموزش دیگه توراهه👌🤌
🔶️موادلازم:
🔹️شکر یا پودرنبات
🔹️آب
🔹️گلوکز
🔹️قالب سیلیکونی
🟢طرزتهیه:
👈شکر یا پودرنبات،آب و گلوکز رو باهم قاطی میکنیم،میذاریم رو شعله متوسط رو ب کم،هم میزنیم،وقتی حباب زد و جوش اومد،دیگه هم نمیزنیم❌️✋️میذاریمحدود۱۰. ،۱۲دیقه بجوشه،بعد ی قطره ازش تو آب یخ میریزیم،باید خودشو کامل جمع کنه،بعدمواد رو تو قالب ها میریزیم و میذاریم کامل خودشونوبگیرن👍🤗
🟣مقدار مواد رو،اگر با قاشق🥄اندازه میزنید،مثلا ۴🥄شکر،۲ونیم🥄آب و ۱🥄سر پر گلوکز بریزید🤌
👈اگر وزن میگیرید،مثلا۶۰گرم شکر،۳۰گرم آب و ۱۵گرم گلوکز بریزید
🟡پیشنهاد و انتقادی داری،بهم حتما بگو🤗🙏
🔵ممنون میشم کامل حمایتم کنی و پی.جمو ب دوستاتم معرفی کنی🙇♀️🙏
#آبنبات #شکلات #قند #قند_فانتزی #شکر #نبات #سفارش_آنلاین #غذا #شیرینی #مدرسه #دمنوش
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻كاور سوسيس از كجا بگيرم؟؟ ميشه گلوتن نزد؟ تا این نکات نخوندی درستش نکن🤚
@marjan_mazeh
@_finger_minger
🔻مراحل را به درستي رعايت كنيد
🔻ادويه ها روحتما ابتدا به مرغ بزنيد تا مرغ
حسابي مزه دار و از تخم مرغ زهم گيري بشه
🔻در تمام مراحل بايد دماي مواد پايين باشه
زمان اضافه كردن آرد و نشاسته به دستگاه
استراحت بدهيد تا دماي مواد حفظ بشه
🔻حتما زمان كاور زدن ١٥ سانت از لبه كاوز برگردانيد
تا براي هواگيري فضا داشته باشيد
🔻ابتدا با نصف مواد امتحان كنيد و ناگهاني
بدون تجربه با مقدار زياد درست نكنيد
هر مشكلي كه داشتيد در دايركت بپرسيد
🔻بعد از شوك يخ كاور چروك ميشه نگران نباشيد بخاطر كم شدن و جمع شدن سوسيس هاست از سر و ته مجدد كاوربپيچونيد و با بند محكم كنيد
🔻🔻تنها مواردي كه ميتونين حذف كنين اسانس دود و گلوتن است
و تمام اين مواد از لوازم قنادي به راحتي
ميتونين تهيه كنين🌸..
مواد لازم:
يك عدد مرغ استخوان گرفته
٢عدد تخم مرغ
٦ حبه سير
نمك ٢ ق غ
ادويه ها:
فلفل سياه ١ ق ج
پودر زنجفيل ١ ق ج
هل آسياب نصف ق ج
پودر پياز ١ ق م
جوز هندي نسف ق ج
آويشن١ ق چ
پودر خردل ١ ق چ
دارچين نصف ق چ
پاپريكاي دودي ١ ق غ
اسانس دود ٢٠ قطره
پودرهاي خشك:
آرد گندم (سفيد) ٥٠ گرم
شير خشك شور ٥٠ گرم
نشاسته ذرت ٣ ق غ پر
گلوتن ١ ق غ پر
درست كنيد و لذت ببريد🌸
#سوسيس#سوسيس_خانگي
#فستفود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه دلت کیک میخواد ولی فر نداری این بهترین کیک تابه ایه☺️👌
@nas_gul_84_b
موادلازم👇
تخم مرغ ۱عدد
روغن نصف پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
یک فنجان آرد
نصف لیوان شکر
وانیل نوک قاشق چایخوری
یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
@ashpazi.khallaghiyat
@ashpazi.khallaghiyat
ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو باهمزن هم بزنید تا کرم رنگ بشه سپس روغن و شیر را بترتیب اضافه کنید و هم بزنید
آدر و بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید
مواد رو نصف کنید و به یه قسمت پودر کاکائو
و قسمت دیگه یه قاشق آرد اضافه کنید
مواد کیک را طبق کلیپ داخل تابه ای که از قبل گرم شده و چرب کردید بریزید(میتونید کف تابه کاغذ روغنی بذارید)
سپس حرارت را روی کمترین درجه قرار داده و حدود 15 دقیقه تا نیم ساعت طول می کشه که آماده بشه
با خلال دندون تست کنید.
نوش جان🥰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماش پلو
.
مواد اولیه: ⬇️
برنج ۳ پیمانه
ماش ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد بزرگ
کشمش ۱ پیمانه
زردچوبه
نمک
لواش برای تهدیگ
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.ماش رو همراه نمک و زردچوبه ۱ دقیقه تفت میدیم و بعد آب اضافه می کنیم و میذاریم نیم ساعت بپزه
۲.برنج آبکش می کنیم، با ماش مخلوط می کنیم، تهدیگ میندازیم و دم میذاریم
۳.پیاز خلالی رو تفت میدیم اواخر تفت خوردن زردچوبه و کشمش رو اضافه می کنیم و ۱ دقیقه بعد از روی حرارت برمیداریم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.این مقدار مواد برای ۳ نفر کافیه
۲.من ساده درست کردم شما میتونید با گوشت و مرغ هم درست کنید
۳.نسبت ماش و برنج رو نسبت به ذائقه خودتون میتونید تغییر بدید
۴.طعم این پلومخلوط خیلی نزدیک به عدسپلو هستش
۵.ماش خیلی زود میپزه مراقب باشید له نشه
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی گردو
.
مواد لازم: ⬇️
گردو ۱ پیمانه
پیاز ۱ عدد
سبزی خرد شده ۱ پیمانه
(جعفری، گشنیز و شوید, اگر نعناع خشک نداشتید نعناع تازه)
تخم مرغ ۳ عدد
نعناع خشک ۲ ق.غ
نمک
فلفل سیاه
زردچوبه
پودرسیر
دارچین
.
طرز تهیه: ⬇️
۱.پیاز رو رنده می کنیم، سبزی هارو خرد می کنیم، گردو رو آسیاب می کنیم و همراه بقیه مواد مخلوط می کنیم
۲.داخل تابه روغن رو کمی داغ می کنیم و مواد رو داخل تابه میریزیم
۳.طرف اول رو با در بسته و طرف دوم رو با در باز سرخ می کنیم
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️انبار گردانی جزیره نسترن تا ۴۰ درصد شروع شد☝️
💥💥💥
🅾 هرچیزی که فکرشو میکنی ، اینجا نصف قیمته ،
هم فروش حضوری هم آنلاین 👇🏾👇🏾
https://eitaa.com/joinchat/2021785618Cbdab9c2a72
♥️#رومبلی #روتختی #روفرشی #پتو #لحاف_پشمی #تشک_پشمی
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🌺از تهدل نیت کن به امام جواد (ع) فکر کن آمادهای؟
بزن روی حــرز چیزی بهت نشون میده که باورت نمیشه 😍👇 👇👇
🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺
🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
🌺 🌺
برای رونق کسبوکار، زیادشدن رزق و روزی، جلوگیری از چشمزخم و بسیاری از بلاها بیا یهپیشنهاد براتدارم😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سس پستو
.
سس پستو یکی از اصیلترین سسهای جهانه که خاستگاه اون به شهر جنوا از کشور ایتالیا بر میگرده
.
مواد اولیه: ⬇️
ریحون
سیر
گردو
پنیر پارمزان
روغن زیتون
فلفل سیاه
نمک
.
طرز تهیه: ⬇️
تمام مواد رو با غذا ساز یا گوشتکوب برقی کامل میکس میکنیم و غلظتش رو با روغن زیتون تنظیم میکنیم
.
✅نکات تکمیلی:
۱.در رسپی اصلی این سس جای گردو باید دانهی کاج اضافه کرد ولی چون دانه کاج کم پیدا میشه ما میتونیم از گردو، بادام زمینی یا پسته استفاده کنیم
۲.در رسپی اصلی ریحون ایتالیایی استفاده میشه که جایگزینش میتونه ریحون خودمون باشه
۳.سس پستو در ظرف در بسته در یخچال تا یک هفته قابل نگهداریه
۴.از این سس در پاستا، پنینی مرغ، پیتزا، نان تست و بسته به ذائقه در خیلی از غذاها و ساندویچها میشه استفاده کرد
۵.این سس به خاطر مواد اولیه مفیدی که داره برخلاف خیلی از سسها نه تنها مضر نیست بلکه فواید زیادی هم داره
.
.
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
@menoeslami🍖🍗🍖🍗