✍️دکتر ابوالفضل ساجدی
⭕موضوع:
🔷يكي از آسيبهای تعليم در كشور، غفلت از پيوند آن با تربيت است.
والدين، معلمان، مبلغان، فرهنگ سازان و دغدغه مندان تعليم دين بايد به تفاوت كار خود با تعليم ساير دروس توجه داشته باشند، اما در موارد زيادي به اين نكته توجه نمي شود. يكي از خصائص اموزش دين، پيوند با تربيت است. آموزشهاي ديني به دليل محتوا و مقصد خاص خود، با ساير دروس همچون رياضي و فيزيك، تفاوت دارد. تعليم ديني فقط ياد دادن علوم توصيفي و گزارشگر را هدف قرار نميدهد؛ بلكه با مقاصد تربيتي گره خورده است. اين آموزهها به دو دستة كلي قابل تقسيم است:
1. مسايل نظري و اعتقادي
2. مسايل عملي، اخلاقي و تربيتي و جهتدهي گرايشها و عواطف
هدف از آموزش نوع دوم ايجاد تغييرهاي رفتاري، هدايت اخلاقي و گرايشي است. آموزش نوع نخست نيز چون مقدمة پذيرش و عمل به دين است، با هدايت عملي آدمي پيوند دارد. بنابراين آموزههاي ديني، مستقيم يا غير مستقيم، با اهداف تربيتي آميخته است. قرآن نيز تعليم و تزكيه را در كنار هم ذكر ميكند و ميفرمايد:
هُوَ الَّذِي بَعَث في الاُمِّيينَ رَسولاً مِّنهُمْ يتْلُوا عَلَيهِمْ ءَايتِهِ وَ يزَكِّيهِمْ وَ يعَلِّمُهُمُ الْكِتَب وَ الحِْكْمَةَ وَ آن كانُوا مِن قَبْلُ لَفِي ضلَلٍ مُّبِينٍ (جمعه:2).
اوست خدايي كه ميان عرب اُمي (يعني قومي كه خواندن و نوشتن هم نميدانستند) پيغمبري بزرگوار از همان مردم برانگيخت تا بر آنان آيات وحي خدا تلاوت كند و آنها را از لوث جهل و اخلاق زشت پاك سازد و شريعت كتاب سماوي و حكمت الهي بياموزد با آنكه پيش از اين همه در ورطه جهالت و گمراهي بودند.
برخي از پژوهشگران غربي مانند زورديگ زبان آموزههاي ديني را زبان وجود (is language) و زبان ساير دروس را زبان ابزاري (use language) ناميدهاند تا به اين حقيقت اشاره كنند كه آموزههاي ديني با كل وجود و هستي انسان پيوند دارد. كسي كه نگرش الاهي را ميپذيرد، كل زندگي او رنگي جديد به خود ميگيرد، اما ساير دانشهاي بشري چنين خاصيتي ندارند. وقتي زبان آموزههاي ديني زبان وجود باشد و به كل حيات فرد رنگ ويژهاي دهد، پيوند آن با عمل و تربيت آشكار ميشود.
#تربیت
#فرهنگ
#آسیب
🟣 کانال استاد ابوالفضل ساجدی
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2073231414Cedf9811cee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاطرهای شنیدنی رحیم پور #ازغدی، از نحوه برخورد عبدالکریم #سروش با انتقادات و سوالهای مطرح شده @meshkatnoor
📚 مناظره دکتر و پیر (4جلد)
با ذکر منابع و مستندات
✍️ شهید هاشمی نژاد
✅ این کتاب حاوی تعالیم و اعتقادات اسلامی است که شهید "هاشمی نژاد" آن را 20سال پیش نگاشته است .وی برای پرهیز از سبک نگارش معمول کتابهای دینی، نوشتار خود را در قالب بحث و گفت و گو میان پیرمرد و دکتر جوانی که با قطار به مسافرت میروند، تنظیم کرده است .جوان پرسشها و شبهاتی را درباره تعالیم و عقاید اسلامی مطرح میکند، و پیرمرد به آنها پاسخ میدهد . عناوین برخی مباحث کتاب بدین قرار است :محمد مرد بینظیر، مسابقات در اسلام، سخنی در مورد سید جمال، اعتراف عجیب ابوسفیان، علت واقعی نفوذ پیامبر اسلام (ص)، تولد حضرت مسیح (ع)، مساوات اسلامی، بررسی قوانین قضایی در اسلام، اعتراف عجیب دکتر گوستاو لوبون و صلحنامه حدیبیه و ..... @meshkatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #پرسمان
پاسخ به شبهات اعتقادی، کلامی و فلسفی
🔹حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد #جعفری؛ دانشیار فلسفه دین موسسه امام خمینی
🔺جلسه هشتم
🔸#کرونا و بحران معنا ۱
@meshkatnoor
1399-4-14-ShobahatJamiyatOstadMortezaMosavii.mp3
3.48M
✅ بررسي و پاسخ به شبهات افزايش جمعيت (جلسه چهارم )
🎧🎤حجت الاسلام و المسلمين سيدمرتضي موسوي؛ کارشناس مسائل جمعیتی و دانش آموخته سطح عالی کلام
🌐 @meshkatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مصاحبه ی تاریخی با #آنتونی_فلو، فیلسوف مشهور قرن بیستم که بعد از پنجاه سال تبلیغ آتئیسم (بیخدایی)، سرانجام در سن 81 سالگی بعد از تحقیق راجع به کشفیات جدید #علمی، خداباور شد و خط بطلانی بر عقیده بی اساس آتئیستی خود کشید!
✅خداباور شدن ایشان ضربه سختی برای آتئیست ها برآورد شد و شُکی بزرگ برای خداناباورانی بود که صحبت از یافته های علم تجربی میکنند!
#نقد_ملحدین
#پاسخ_به_شبهات_ملحدین 🌐 @meshkatnoor
هدایت شده از خبرگزاری رسا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجت الاسلام و المسلمین #رفیعی در یک برنامه رودررو به سوالات و شبهات جوانان پاسخ میدهد
🔹علاقهمندان برای شرکت در این گفتوگو میتوانند مشخصات، سن و شماره تماس خود را تا ساعت ٢٢ امشب ١۵ تیرماه از طریق دایرکت صفحه ایسنتاگرام این استاد حوزه به نشانی rafiee_nasser اعلام کنند.
🆔 @rasanewsagency
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #پرسمان
پاسخ به شبهات اعتقادی، کلامی و فلسفی
🔹حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد #جعفری؛ دانشیار فلسفه دین موسسه امام خمینی
🔺جلسه نهم
🔸#کرونا و بحران معنا ۲ @meshkatnoor
✍️ دکتر حامد ساجدی
⭕ علم و دین: پاسخ به الحاد مدرن (نئوداروینیسم)
نظریه طراحی هوشمند:
یکی از نظریاتی که در حوزه زیست شناسی مطرح است، دیدگاه قائلین به طراحی هوشمند (Intelligent Design) است.
طرفداران این دیدگاه بر خلاف خلقت گرایان سنتی که نظریه فرگشت (تکامل - داروینیسم) را باطل می دانند و فرضیه نیای مشترک و طولانی بودن عمر زمین را نمی پذیرند، به طور کلی فرگشت را قبول می کنند. با این حال آنها بر این باورند که بر پایه اطلاعات علمی و تجربی می توان نشان داد که انتخاب طبیعی و تغییرات غیر هوشمند و تصادفی به تنهایی نمی تواند توضیح دهنده سیر تکامل موجودات زنده باشد بلکه به نظر می رسد سیر تکامل، هدفمند و هدایت شده است. همچنین آنها نمی گویند انتخاب طبیعی هیچ چیز را تبیین نمی کند، بلکه می گویند همه چیز را تبیین نمی کند.
ویلیام دمبسکی ( William Dembski) ریاضیدان و مایکل جی. بهی(Michael J. Behe) بیوشیمیدان و فیلیپ جانسون ( Phillip Johnson) حقوق دان از جمله سردمداران این دیدگاه هستند.
آنها عمدتاً بر دو موضوع تأکید می کنند که با نظریه فرگشت قابل تبیین نیست:
- پیچیدگی های فرونکاستنی (سیستمهای پیچیده در ساختار موجودات زنده همراه با برهمکنشهای بسیار دقیق میان اجزای آن به طوری که با حذف و جابجایی هر از یک از اجزاء، کارکرد سیستم به طور کلی از بین می رود.)
- پیدایش اولین موجود زنده
ر.ک:
Darwin’s Black Box,
Debating Design: From Darwin to DNA Black Box,
Philosophy of Biology, an Anthology @meshkatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #پرسمان
پاسخ به شبهات اعتقادی، کلامی و فلسفی
🔹حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد #جعفری
🔺جلسه دهم
🔸#کرونا و بحران معنا ۳ @meshkatnoor
هدایت شده از پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#کلام
#کرسی_مجازی
🔴 هم اکنون در حال برگزاری...
📸 کرسی علمی ترویجی تحلیل و نقد هستی شناسی عقل در نگره تفکیک با حضور: حجج اسلام #محمد_حسن_قدردان_قراملکی #محمد_بیابانی #حمیدرضا_شاکرین و #قاسم_ترخان با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی
📌 قم، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
🔹 هم اکنون می توانید از طریق نرم افزار اسکایپ به صورت مجازی در این کرسی حضور داشته باشید:
🌐 Join.skype.com/IFJvOgQIeSLs
🆔 @iictchannel
📚 #معرفی_کتاب «انسان شناسی در اندیشه امام خمینی رحمهالله» دفتر چهل و سوم از آثار موضوعی تبیان است که توسط مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی رحمهالله استخراج و تنظیم شده و مؤسسه چاپ و نشر عروج آن را منتشر کرده است.
این #تبیان در برگیرنده حقیقت و #ماهیت_انسان، انسان در نظام هستی، #قوای_نفس انسان، روح و #قلب، شناخت انسان، آفرینش انسان، مقام و جایگاه انسان، انسان و #تربیت است.
در تنظیم قطعات منتخب هر یک از فصول و عنوانهای فرعی، ترتیب و توالی #تاریخی صدور آنها از طرف امام ملاک عمل بوده است نه توالی #منطقی مطالب؛ مشخصات کامل مآخذ بر اساس شماره مسلسل مندرج در پایان هر فیش در انتهای کتاب آورده شده است.
#انسان_شناسی در اندیشه امام خمینی رحمهالله به زبانهای دیگر از جمله انگلیسی و روسی هم ترجمه و منتشر شده است. @meshkatnoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥علامه مصباح: تا فکر تصحیح نشود، ایستادگی در برابر آمریکا و مقاوم شدن در برابر تحریم ها، رخ نخواهد داد.
🔻 جهادفکری، جهادی دائمی است و مجاهد بازنشسته نمی شود @meshkatnoor
🔰نظم تکنیک جهان و خطرات پیشرو
✍️ رضا داوری اردکانی
🔸در صد سال اخیر جنگها و بلایا در نظر، #ادب و #تفکر اروپایی تفاوت آشکار داشته است تا آنجا که چشمانداز پیشرفت پدیدآمده در قرن هه بهتدریج پوشیده و پوشیدهتر شد و بالاخره در اندیشه #پستمدرن امید به آینده نظم کنونی جهان، دیگر جایی ندارد. گویی در این جهان معنای زندگی گم شده است و مردمان با سودای گذران عمر در #فضای_مجازی دلخوشند و احیانا آن را نشان کمال آدمی میدانند. با اینکه شعر، ادب و فلسفه معاصر ابتلای ما را به این توهم بزرگ و خطرناک گوشزد میکند، کمتر به آن پرداخته میشود یا با آنها تفنن میکنند.
🔹زمانه ما #زمانه_عسرت بیشتر دانستن و کمتر اندیشیدن است. در این زمان #علم به #اطلاعات تبدیل شده و اطلاعات جهان را پر کرده است و کار جهان با این اطلاعات که به صورت کالا درآمده و خرید و فروش میشود، میگردد. مردمان هم با آن خو گرفتهاند و خو میگیرند و نمیپرسند چرا زمانه چنین شده است و آدمی به کجا میرود؟
🔸وقتی گفته شود که زمان، زمان فکرکردن نیست؛ #تفکر به معنی متداول مراعات نشده است؛ زیرا تفکر به معنی حساببری و مصلحت بینی، جربزه داشتن و حتی #پژوهش و جستجوی دلایل وجود دارد و بیش از همیشه نیز در کار است. علم، #تکنیک و دولت الکترونیک هم هست؛ اما کسی نمیپرسد این جهان چیست و سرانجامش چه میشود و کمتر به این میاندیشند که وقتی همه نیروهای طبیعت که شیرة آن را کشیدهاند، چه بر سر آدمی میآید و آنها در برهوت خاک و افلاک و اخلاق چه خواهند کرد؟
🔹#غفلت از آغاز و انجام و بهسر بردن در «اکنون تهی» امری عادی است و در نظر کسانی به عین کمال تلقی میشود. وقتی علم به کالای مصرفی تبدیل میشود، اختیارش دیگر در دست دانشمندان و دانشگاهها نیست و معلوم نیست که تا چه اندازه در جهت تأمین صلاح بشر قرار دارد. اکنون بزرگترین کارگردانهای #بازار_علم، قدرتهای نظامی و شرکتهای چندملیتی هستند که رقم بزرگ بودجه پژوهش را آنها تأمین میکنند و پژوهش را به راه و سمتی که مسائل و منافع آنها را تأمین کند، میبرد.
🔸چون علم قدرت است، کشورها و ملتها در رقابت با هم به کار علم وارد شدهاند. گویی بازار #مقالهنویسی هم به این بازار بازمیگردد. نه اینکه این مسابقه را دانشمندان و #دانشگاهها برای توسعه و پیشرفت علم طراحی کرده باشند! نمیگویم که علم از دست دانشمندان خارج شده و در دست قدرتهای سوداگری قرار گرفته است. پژوهش کار دانشمندان است، اما به این هم باید اندیشید که مسائل علم از کجا میآید و چگونه طرح میشود و پژوهشی که در بازار دادوستد میشود، چه مصارفی میتواند داشته باشد؟
💢متأسفانه جهانی که «فکر» نمیکند و گاهی حتی خطر نزدیک به پیدا را نمیبیند و به جای اندیشیدن به خطر، شکوه و شکایت میکند و همچنان میگوید بگذار علم به #تکنولوژی پیش برود، بر سر جهان و آدمی هرچه میخواهد، بیاید! البته به عصر قبل از تکنولوژی نمیتوان بازگشت، اما باید اندیشید که تکنیک ما را کجا میبرد و آیا میتواند شر بلایایی مثل #کرونا را از سر آدمی رفع کند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 کتاب #ترگل #دلایل_عقلی_حجاب
به مناسب هفتهی عفاف و حجاب
✅ این کلیپ داستان دختری است که در برنامهی #لاک_جیغ از تاثیر یک کتاب در مسیر تحولش میگوید.
✅ #ترگل نام کتابی است که بیست دلیل عقلی و روانشناسی برای #حجاب با زبانی کاملا ساده و جوانپسند بیان میدارد.
هدایت شده از @javadgoli
🔴ترویج وهابیت از سوی عربستان در افغانستان با پول پاشی های هنگفت
✅دولت افغانستان پس از روی کار آمدن اشرف غنی در سال ۲۰۱۴ برای همکاریهای درازمدت فرهنگی، امنیتی و اقتصادی با دولت عربستان توافق کرد.
✅عربستان از چند سال پیش به این سو به دنبال تاسیس و افزایش مراکز آموزشی دینی در افغانستان است. ساخت سومین دانشگاه اسلامی جهان در ولایت ننگرهار با مبلغ ۵۰۰ میلیون دلار از جمله فعالیتهای عربستان است که مقدمات آن از سه سال پیش از آغاز مراحل ساخت این دانشگاه آغاز شده بود.
✅سفیر عربستان ماه گذشته، توافق مشابهی را با وزیر معارف افغانستان به امضا رسانده بود که بر اساس آن، عربستان متعهد شد مبلغ ۵۰۰ هزار دلار در بخش تعلیمات اسلامی به افغانستان کمک کند.
📡 یورونیوز فارسی، ۱۹ تیر ۱۳۹۹
✅ حجاب کرونایی
🔴 این روز ها خانم های زیادی رو می بینیم که ماسک زدن،نه کسی از گرما گله می کنه ،نه میگه برام محدودیت میاره و نه گله می کنن که زشتمون کرده،اگه کسی هم ماسک نزنه نمیگن آزاده و باید به انتخابش احترام گذاشت بلکه میگن داره سلامت بقیه رو به خطر میندازه و دست آخر هم مجبور میشن برای اینجور افراد که به سلامت خودشون و بقیه افراد جامعه از روی نا آگاهی و یا لاابالی گری اهمیت نمیدن قانون وضع کنن،این شما رو یاد چیزی نمیندازه؟؟؟
🌺 قانون حجاب هم مگه برای سلامت روحی فرد و جامعه از طرف خداوند وضع نشده؟ پس چرا تا این اندازه به قانون الهی حجاب حمله میشه؟
شاید اگه برای حرفهای خداوند به اندازه دکتر ها ارزش قایل بودیم وبه علم خدا ایمان داشتیم و می دونستیم واجبات خداوند اهمیت زیادی برای سلامت روح و جسممون دارن ،جور دیگه ای رفتار می کردیم.
هدایت شده از صفدر الهی راد (بنیان)
🔴 جمهوریتستیزی در لباس جمهوریت
🔻 پاسخی بر نامه سرگشاده آقای موسویخوئینی ها به مقام معظم رهبری
🔸 نامه آقای خوئینیها از جنبههای گوناگون قابل بررسی است، ولی آنچه در این مجال مورد تحلیل قرار میگیرد، نگاه ایشان و برخی دیگر از سران اصلاحات به جمهوریت است.
🔹 انقلاب اسلامی ایران بر پایة دو رکن جمهوریت و اسلامیت شکل یافته است که به تعبیر بینانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی ره، اسلامیت محتوای حکومت و جمهوریت شکل و قالب آن است. یعنی محوریت حرکت نظام بر اساس مشارکت مردمی و البته در حدود تعیینشده از سوی اسلام است.
🔸 بر اساس این رویکرد، با رعایت حدود اسلامی، اجزای مختلف نظام بصورت مستقیم یا غیرمستقیم از طریق انتخاب مردم شکل میگیرد. البته مشارکت مردمی هزینههایی را هم خواهد داشت، از جمله اینکه انتخابهای احیاناً نادرست مردم مشکلاتی را در مسیر رشد نظام به وجود میآورد، ولی قطعاً چنین هزینههایی به مراتب کمتر از نفی جمهوریت یا مقابلة با این مشارکت است.
🔹 البته تحلیل و اثبات این نکته خود مجالی مستقل میطلبد که از حوصله این نوشتار خارج است. از این رو، احترام به نظر مردم و اصرار بر رعایت حدود اسلامی از خطوط قرمز نظام اسلامی مبتنی بر مردمسالاری دینی است.
🔸 نکتة برجسته در نامه آقای موسویخوئینی ها به مقام معظم رهبری آن است که معظمله و اصل نظام باید پاسخگوی مشکلات اقتصادی و رفاهی موجود باشند. گویا توقع بزرگان اصلاحات آن است که ولی فقیه باید نقش رئیس قوة مجریه را ایفا کند و این یعنی باید از رئیس جمهور برآمده از آرای اکثریت مردم عبور کرده و بر خلاف قانون اساسی، وظایف دولت بر عهدة رهبری گذاشته شود.
🔹 در واقع، این توقع که رهبری باید پاسخگوی مشکلات فعلی باشند، به این معناست که رهبری باید به رأی مردم بیاعتنایی کرده و خود زمام امور را بدست گیرد. آیا این توقع، نهتنها بیاعتنایی، بلکه مقابلة با جمهوریت نیست؟ چگونه می توان از جمهوریت دفاع کرد، در حالی که مُنتخب مردم را از عرصۀ پاسخگویی خارج می کنیم.
🔸 نکته قابل توجه این است آقای موسوی خوئینی ها و سایر سران اصلاحات در ظاهر همواره از مدافعان جمهوریت و آزادی مردم بودند، تا حدی که باور ایشان به اسلامیت حکومت همواره محل تردید بود و حتی با تعابیری، اسلامیت را در مقابل جمهوریت قرار می دادند.
🔹 البته مقابلۀ ایشان با جمهوریت و رأی قاطع مردم مسأله تازه ای نیست. چنانکه در جریان فتنه 88، ابطال انتخابات با مشارکت حداکثری مردم از شرایط دست برداشتن آنها از فتنه انگیزی و همراهی با سرویس های بیگانه بوده است. و یا تلاش برای انحلال دولت منتخب مردم در سال 1384 از سوابق همین جریان به رهبری آقای هاشمی رفسنجانی بوده است. البته بعید است که حافظه تاریخی این جریان خیلی خوب باشد و بتوانند این خیانت ها را به یاد آورند؛ چنانکه گویا خاطرات نزدیک تری همچون حمایت قاطع از دولت فعلی که عامل مشکلات جدی اقتصادی شده است را به یاد نمی آورند.
🔸 با توجه به نکتۀ فوق، جمهوریت و رأی مردم برای آقای موسوی خوئینی ها و همفکران ایشان تنها زمانی ارزشمند است که نظر ایشان را تأمین کند. و این همان دیکتاتوری نهفته در مدعیان اصلاحات است که در موقعیت های گوناگون بیشترین دشمنی را با نظر مردم روا می دارند.
📝 به قلم: حجت الاسلام صفدر الهی راد (عضو هیأت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره))
#یادداشت
#موسوی_خوئینی_ها
#نامه_سرگشاده
#الهی_راد
📥کانال بنیان
@elahirad_ir
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
📚رمان خواب خاکستری، تصویری حقیقی از عرفان حلقه
🔻رمان «خواب خاکستری » روایت زندگی انسانهایی از جامعه را به تصویر میکشد که تشنه کام حقیقتند و برای سیراب شدن، به دنبال سرچشمههای حقیقت، معرفت، کمال، معنویت می گردند و برای رسیدن به آرامشی درونی یا درمان بیماریهای روحی، روانی و جسمی خود وارد گروههای به ظاهر عرفانی میشوند؛ ولی ...
🆔 @jamannews_ir
گروه کلام و فلسفه دین موسسه امام خمینی ره
📚رمان خواب خاکستری، تصویری حقیقی از عرفان حلقه 🔻رمان «خواب خاکستری » روایت زندگی انسانهایی از جامع
🔺🔻به گزارش جمن نیوز؛ رمان «خواب خاکستری»، ماجرای چند روز سخت و پرالتهاب را به تصویر میکشد که در آن زنی جوان (مریم) به دنبال سعید، همسر گمشدهاش به هر دری میزند و در این مسیر شاهد حوادثی شگفتانگیز و تلخ است؛ حوادثی که مخاطب را به اندیشه وامیدارد و ذهن او را درگیر مسائلی میکند که میتواند دغدغه هر انسانی در تقابل با این مباحث باشد.
🔸نویسنده رمان در خلال داستانهای موازی و شرح و پیشبردن آنها همگام و همراه با شخصیت اصلی داستان که یک زن جوان است، به روشنگری علیه عرفان نوظهور حلقه میپردازد. راوی زن جوان (اولشخص) است و در اثنای داستان شخصیتهای دیگر (زیبا، ، شیرین و...) نیز از زبان خود ماجراهایشان را شرح میدهند؛ ماجراهایی عجیب و باورنکردنی و گاه وحشتآور که با ورود به جمع عرفانی برایشان اتفاق افتاده یا شاهد آن بودهاند.
🔹نویسنده با ظرافت تمام در محاورههای میان شخصیتهای رمان و بگومگوهای آنها، مخاطب را با کلیدواژهها و اصطلاحات این عرفان آشنا میکند و ضمن شرح این اصطلاحات با زبانی ساده و بهصورتی کاربردی آنها را به چالش میکشد...
🔸سیر زمان در این رمان خطی نیست و نویسنده با استفاده از زمانپریشی آن هم از نوع گذشتهنگری به شخصیتپردازی و معرفی شخصیتها و شرح زندگی آنها میپردازد. تکگوییهای منحصربهفرد و زیبا و مناجات مریم در جایجای رمان بیانکننده عواطف و احساسات و رنجهای اوست که مخاطب را متأثر کرده و موجب همذات پنداری و همدلی با او میشود.
🖌شایان ذکر است، رمان «خواب خاکستری» به قلم «لیلا حسنزاده» با روایتی شیرین به نقد عرفان حلقه و آموزههای میپردازد. این کتاب در بهار 96 توسط انتشارات سرگیس در 272 صفحه به چاپ رسیده است.
هدایت شده از مجمع عالی حکمت اسلامی
گروه کلام و فلسفه دین موسسه امام خمینی ره
@hekmateislami
این نشست به صورت مجازی (آنلاین) از طریق نرم افزار اسکایپ برگزار می شود. 👇👇👇👇👇 https://join.skype.com/zTiqdsd6NgUF