#باسلوق_گردویی 🥓 😋
🔸یک پیمانه ارد رو با یک و نیم پیمانه شیره انگور و یک قاشق غ نشاسته هم میزنیم تا گلوله ی اردی باقی نمونه یک ق م دارچین و رازیانه هم اضافه میکنیم . بعد دو برابر اب میریزیم و هم میزنیم و روی حرارات ملایم میزاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ تر بشه و شروع کنه از وسط قل بزنه حالا از حرارت برمیداریم و تسبیح های باسلوق که گردوهای که با نخ و سوزن تمیز بهم وصل کردیم رو داخل شیره میزنیم و در میاریم اویزون میکنیم تا یک ربع بعد دوباره داخل مواد میزنیم و میزاریم خشک بشه دو روز تا شش روز بستگی به میزان خشکی که دوست دارید
برش بزنید و جای خشک یا داخل فریزر نگه داری کنید
@mivhe71
#دسر
ابميوه غليظ پشن فروت بدون هسته يك پيمانه
يك بيمانه شير عسل
دو ليوان خامه قنادي
همه باهم ميريزيم ميكسر تا خوب مخلوط بشه به مدت جهار دقيقه
بسكوييت از هرنوعي ميشه استفاده كرد
بزنيد تو ابميوه پشن فروت و يك لايه بسكوييت ته ظرف صف بدين يك لايه از مواد تا اخر😍🍓
برا اخرين لايه ٢٠٠ گرم شكلات ذوب شده با 150 ميلي ليتر خامه قنادي خوب مخلوط كرده با همزن
ميريزيم اخرين لايه با شكلات خورد شده تزيينش كرده
ميتونين اب ميوه رو با ذائقه خودتون تغيير بدين
جهار ساعت ميذاريم يخجال كاملا خنك بشه ونوش جان😍👌
@mivhe71
#گل_کلم مزه دار شده در فر 🌺
مواد لازم :
یک عدد گل کلم متوسط
۲ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک قاشق غذاخوری آرد
یک لیوان آب گازدار
۱ ق م پودر فلفل قرمز
۱ ق م پودر فلفل سیاه وآویشن
۱ حبه سیر رنده شده
یک کاسه ماست و سیر برای سس
طرز تهیه :
اول تمام مواد مزه دار کردن را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند گل کلم های تکه تکه شده را به صورت خام داخل مواد بریزید و روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه گل کلم ها نرم شوند و کمی روشون برشته شود بپزید و با ماست و سیر نوش جان کنید
@mivhe71
#دسر_شانانو
مواد لازم:
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
بستنی وانیلی تک نفره ۱عدد
شیر عسلی نصف قوطی
خامه صبحانه ۲۰۰گرم
پودر ژلاتین ۳ق غ
ژله آلوورا ۱بسته
طرز تهیه
ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه میکنیم وکمی با همزن میزنیم بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم
حالا ژله رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید و به مخلوط اضافه کنید ودر آخر پودر ژلاتین رو که بن ماری کردید و به دمای محیط رسوندید اضافه میکنیم وسپس مقداری از مواد را گرفته و با ۳ق غ تخم شربتی که از قبل خیس دادیم مخلوط میکنیم و داخل ظرف سرو میریزیم و بمدت ۱۰دقیقه داخل فریزر قرار داده تا ببنده.
به بقیه مواد دو سه قطره رنگ خوراکی میزنیم و روی لایه ی قبلی میریزیم و در یخچال میگذاریم تا ببنده.این دسر فوق العاده خوشمزست😋😋
بجای خامه صبحانه میتونین خامه ی قنادی بزنین که خوشمزه تر هم میشه😊
samaneh.r67
╭┄✵🍦🍨🍧🍮🍫✵┄╮
@mivhe71
#کوکو_سبزی نان_تست
سبزی (ریحان ، ترخون ، شوید ، گشنیز و جعفری) خرد شده. 250گرم
تخم مرغ. 3 عدد
گردوی خرد شده. 3 ق غ
آرد. 1 الی 2 ق غ
نمک ، زردچوبه و فلفل
به مقدار لازم
روغن. بمیزان لازم
نان تست 10 عدد
برای این کار وسط نان تست رو با کاتر به هر مدلی که دوست دارید میتونید خالی کنید
بعد نون تستها رو در یک تابه نچسب با مقدار کمی روغن بذارید و مواد کوکو رو وسط نون تستها بریزید در تابه رو ببندیداجازه بدین مواد خوب پخته و سرخ بشه بعد برعکس کنید و دوباره در تابه رو بگذارید مراقب باشید از روغن زیاد استفاده نکنید، چون نون تست خیلی روغن جذب میکنه
@mivhe71