#نوشيدني شيربادام
شیر بادام؛ یک نوشیدنی بسیار لذیذ و دلچسب.
تعداد 20 عدد بادام را با مقداری آب به مدت 1 یا 2 دقیقه بجوشانید و سپس آب آن را خالی کنید. اکنون پوست قهوه ای آن براحتی جدا میشود.
بادامها را با دو لیوان آب و دو قاشق عسل در داخل مخلوط کن ریخته و به مدت 5 تا 7 دقیقه کاملا مخلوط کنید.
شیر بادام شما آماده است. در صورت تمایل میتوانید در هنگام مخلوط کردن دو سه تکه یخ هم داخل آن بیندازید.
امتحان کنید، بسیار خوشمزه است.
نوش جان!
ضمنا نوشیدنیهای دیگری را با همین روش تهیه میتوانید با گردو، فندق و پسته هم درست کنید. مقدار تقریبی هر یک از مغزها حدود 50 گرم است.
@mivhe71
#ژله_ویترینی 🍭 😋
🔸اول سیب را به صورت چیپس برش زدم با یه لیوان آب و شکر و چند قطره رنگ خوراكى گذاشتم بجوشه در حدی که سیب نرم بشه و به راحتی خم بشه و نشکنه ،بعد سیبا رو روی هم و از یک طرف شروع به پیچیدن کردم تا به شکل گل در بیاد با خلال دندان ثابتش کردم و کنار گذاشتم یه کم از ژله آلوورا که ازقبل طبق دستورش آماده کرده بودم داخل قالب ریختم و به صورت کج داخل یخچال گذاشتم تا ببنده ولى خيلى سفت هم نشه
🔸بعداز اینکه بست رُزهایی که با سیب درست کرده بودم گذاشتم روی ژله آلوورا خلال دندانها رو از سیب ها جدا کردم و یه کم دیگه ژله ریختم تا رُزها ثابت بِشَن، برای برگ از نعنا استفاده کردم بعد بقیه ژله آلوورا روبا شیر مخلوط كردم روى ژلهى قبلى ريختم تا ويترينش مشخص بشه و لایه ی بعدی ژله تمشک استفاده کردم ،برای درست کردن ویترین میتونید از میوه هایی مثل توت فرنگی ،شاه توت ، ژله رولی و... در استفاده کنید
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#آبنبات_باطعم_زنجبیل_ودارچین 🥠 😋
▫️یک فنجان شکر
▫️نصف فنجان آب
▫️یک قاشق غذاخوری آبلیمو
▫️یک قاشق غذاخوری پودرزنجبیل
▫️یک قاشق چایخوری پودردارچین
▫️یک قاشق عسل
▫️چندعددمیخک
🔸همه مواادررابجز عسل داخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم میزاریم
تازمانیکه شکرذوب شودوبه رنگ قهوه ای روشن دربیاید
سپس شعله راخاموش کرده مقداری کمی ازموادرادرآب ریخته اگربه غلظت عسل بودآماده ست عسل راهم به مواداضافه کرده و هم میزنیم میخک هاراابیرون میاریم وباقاشق به اندازه دلخواه روی کاغذروغنی میریزیم دقت این کاربایدباسرعت انجام شودچون سریع میبندد وسفت میشود
♦️عسل اختیاری هست میتونیم بدون عسل هم درست کنیم