eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
💝: شکر 140 گرم تخم مرغ 6 عدد کره 50 گرم پنیر خامه ای 250 گرم شیر 100 میلی لیتر آب لیمو 1 ق غ آرد 60 گرم نشاسته ذرت 20 گرم وانیل 1 ق چ فر روی 160 درجه روشن میکنیم پنیر خامه ای و شیر و کره رو داخل ظرف ریخته و روی بخار آب در حال جوشیدن قرار میدیم وقتی کره ذوب و مواد یکدست شد میذاریم کنار تا سرد بشه. آرد و نشاسته رو داخل پنیر الک میکنیم. زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. سفیده رو میزنیم تا سفید بشه بعد شکر رو اضافه و مجدداً میزنیم تا کاملاً فرم بگیره زرده تخم مرغ و وانیل و آبلیمو رو به پنیر اضافه و هم میزنیم. مخلوط پنیر رو به سفیده اضافه میکنیم و به آرامی فولد میکنیم. کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و قالب رو داخل یک ظرف بزرگتر و مرتفع میگذاریم و تا نیمه قالب آب جوش میریزیم و میره داخل فر برای حدود یک ساعت و ربع. اگر خواستید روش طلایی تر بشه بذارید کمی بیشتر بمونه. اگر از قالب کمربندی استفاده میکنید حتماً زیر و دیواره ها رو فویل بپیچید که آب به هیچ عنوان وارد قالب نشه. ♥اینقدر خوشمزه هست که تمامش رو ی جا میشه خورد♥ 💝:@mivhe71
سیب زمینی۳ عدد بزرگ سینه مرغ ۱ عدد پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد بزرگ سرخ شده جعفری ۱۰۰ گرم نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم تخم مرغ ۲ عدد ارد سوخاری به مقدار نیاز ابلیمو یک قاشق س اب یک قاشف س طرز تهیه سیب زمینی ها را آبپز کنید وبکوبیدمرغ را آبپز کنید وریش ریش کنید قارچ وفلفل دلمه رو نگینی خورد کنید وسرخ کنید مرغ را اضافه کنید حالا پیاز داغ وجعفری را اضافه کنید ومخلوط که شد گاز را خاموش کنید اندازه یک نارنگی از سیب زمینی برداری وکف دستتون پهنش کنید از مواد داخلش بگذارید وپنیر پیتزا یه مقدار بگذارید روش وبپیچید وداخل تخم مرغ بعد داخل ارد سوخاری میزند و در روغن داغ شده سرخ کنید نکته : ۱شعله گاز باید زیاد باشد که سیب زمینی وا نرود ۲ اینکه این دلمه نیازی به روغن زیاد ندارد که در آن غوطه ور باشد دوستان خوبم یه نکته اینکه تخم مرغ واب وآبلیمو ومقداری نمک رو با چنگال میزنیم بعد دلمه رو داخلش میزنیم اب وابلیمو به خاطر اینکه دلمه موقع سرخ شدن کف نکنه @mivhe71
دیزاین میوه
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
💝: ‌ 🍞🐢 💝:@mivhe71 مناسب برای تولد کوچلوها,می تونید واسه هرنفر یه نون به شکل لاکپشت بپزید بچه ها کلی خوشحال میشن😊 مواد لازم برای 16 نفر آرد دو و نیم تا 3 فنجان مخمر خشک فوری هفت گرم(یک قاشق سوپخوری) شکر 1 ق غ نمک 1 ق چ اب نصف فنجان شیر یک سوم فنجان کره 1 ق غ تخم مرغ 1 عدد کشمش 2 عدد طرز تهیه : یک و نیم فنجان آرد ، مخمر فوری ، شکر و نمک را مخلوط کرده کناری بگذارید . کره ، آب و شیر را مخلوط نموده روی حرارت هم بزنید تا گرم شود درحدی که دست را نسوزاند ( حدود 40 – 50 درجه ) سپس به مخلوط آرد اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . تخم مرغ را هم زده اضافه کنید و مخلوط نمایید . بقیه ی آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و جمع شود . مراقب باشید بیش از حد آرد اضافه نکنید که خمیر نرمی و لطافت خودش را از دست ندهد . خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا حالت الاستیک پیدا کند سپس رویش را پوشانده و 10 دقیقه استراحت بدهید . سینی فر را با کره یا روغن جامد چرب کنید . یک توپ حدودا 5 سانتی از خمیر برای سر لاک پشت درست کنید . 4 گردی به اندازه ی گردو از خمیر برداشته برای پاهای لاک پشت به شکل توپ در آورید . یک توپ به اندازه ی گردو هم برای دم لاک پشت از خمیر درست کنید . مابقی خمیر را گرد کرده و به عنوان بدن لاک پشت وسط سینی فر بگذارید . سرد ، دم و پاهای لاک پشت را در محل خود کمی زیر بدن قرار داده و بچسبانید . دو عدد کشمش برای جای چشمهای لاک پشت روی سرش با کمی فشاز بچسبانید . روی خمیر را پوشانده و 20 دقیقه در محلی گرم بگذارید استراحت کنید و حجیم شود . فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . بالای بدن لاک پشت را با کمک یک ابزار نیم سانتی برای لاک لاک پشت دور تا دور یک خط عمیق بکشید . میتوانید ابزار را چرب کرده یا آرد پاشی کنید که به خمیر نچسبد . سپس به صورت خطوط مورب بین این دایره را در دو جهت خط بکشید تا طرح لاک رویش ایجاد شود . نان را به مدت 20 – 25 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و رویش طلایی شود . سپس روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شود یا این که میتوانید گرم سرو نمایید .
کیک زبرا سه رنگ _روی بخاری کیک_روی_بخاری عالی مواد لازم: تخم مرغ 3عدد شیر 1لیوان آرد 2لیوان شکر 1لیوان روغن مایع نصف لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 1/2قاشق چایخوری اگه دوست دارین شیرینتر بشه مقدار شکررو بیشتر کنین. ابتدا شکرو تخم مرغ ووانیل را خوب باهمزن می زنیم تا کرمی شکل بشه وحجمش دوبرابر بشه. سپس روغن مایع وشیرورا مخلوط کرده ودر آخر آردو بکینگ پودرالک شده را اضافه می کنیم وبا لیسک خوب مخلوط می کنیم خب موادمون آمادس بعد از مواد یک پیاله بردار پودر کاکائو بریز وکمی از موادهم بزن وباز یک پیاله جدا بردار از مواد بریز رنگ قرمز بریز هم بزن باز از موادکمی بردار رنگ آبی یا سبز بهش اضافه کن هم بزن یعنی شد سه رنگ حالا اول کاکائو کمی بریز بعد رنگ قرمزبعدش رنگ آبی یا سبز که درست کردی به ترتیب از هر کدام کم کم بریز تا مواد آخر ميتوني یک ملاقه برداری با ملاقه بریزی یک ملاقه از کاکائو بعد قرمر بعد آبی باز کاکائو بعد قرمز بعد آبی تا آخر قابلمه را چرب کرده ومواد را داخلش میریزیم ورو درش دمکنی میزاریم. روی بخاری گذاشته البته کنار بخاری میزاریم نه وسطش وشعله بخاری را زیاد میکنیم بعد از یک ساعت نیم درشو باز می کنیم وبا یک خلال نگاه میکنیم..برامن یک ساعت چهل دقیقه کشید ودر آخر ميتوني تزیین کنی نوش جان @mivhe71
کوزه 👆👆👆👆👆 روي كوزه بزرگ سفالي فقط پارچه نخي گذاشتم و با نخ و سوزن خسابي محكمش كردم ،دونه منداب رو خيس كردم و روش زدم و توي كوزه هم آب ريختم تا رطوبت كافي داشته باشه و همچنين از رو هم آب اسپري كردم ،حدود هشت روز طول كشيد تا سبز شد @mivhe71
خونگی سه رنگ ‌ پودر ژله دلخواه ۱ بسته شکر ۱قاشق غذاخوری آب ۳/۴لیوان پودر ژلاتین ۱قاشق غذاخوری یک قاشق غذاخوری گلوکز ‌ ژله مورد نظر رد داخل کاسه بزرگی ریخته شکر،پودر ژلاتین وآب رو خوب مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم(به صورت بنماری) ومدام هم میزنیم تا شفاف بشه و آخر سر گلوکز رو اضافه کرده حل که شد از روی حرارت بر میذاریم کنار میداریم با همزن برقی ۵ دقیقه میزنیمتا وقتی روی ژله کف کرد ظرف مورد نظر رو چرب کرده و ژله رو میریزیم میذاریم یخچال تا ببنده هر چند لایه میخواین به همین روش درست کرده وری هم میریزیم بعد که کاملا سفت شد از قالب جدا کرده و برش میزنیم @mivhe71