#كرابيه_دارچين
شكر1ليوان روغن مايع1 ليوان وانيل1ق م دارچين1ق م بكينگ پودر1 ق م نمك 1 پنس تخم مرغ 2عددآرد400 گرم يا تا جايي ك خمير بدست نچسبه براي رومال:زرده تخم مرغ 1عددپودر كاكائوو 1 ق م ابتدا تخم مرغ،شكر را باهمزن دستي همزده تا شكر حل بشه بعد ب تدريج وانيل،نمك،دارچين و روغن مايع رو اضافه كرده بعد همزده ارد و بكينگ پودر رو هم اضافه كرده با نوك انگشت خوب ورز داده تا خمير نرمي بدست بياد و بدست نچسبه از خمير اندازه گردو برداشته توي دست گرد كرد و با كف دست صاف كرده داخل سيني فر ك كاغذ روغني پهن كرديم كنار هم با فاصله ميچينيم رومال كرده با كاردك چندتا خط انداخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180بمدت 20دقيقه قرار ميدهيم .
😍 @mivhe71
🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈
#چای_پوست_پرتقال_ودارچین🍊☕️
👈مواد لازم :
چای خشک ۱ ق چ(برای هر فنجان)
پوست تازه یا خشک شده ۱ عدد پرتقال
دارچین ۱ شاخه
آب جوش به ازای هر فنجان
👈رسپی :
✔چای ، پوست پرتقال و شاخه دارچین را داخل قوری آبجوش بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد.
@mivhe71
#چای_پوست_پرتقال_ودارچین🍊☕️
👈مواد لازم :
چای خشک ۱ ق چ(برای هر فنجان)
پوست تازه یا خشک شده ۱ عدد پرتقال
دارچین ۱ شاخه
آب جوش به ازای هر فنجان
👈رسپی :
✔چای ، پوست پرتقال و شاخه دارچین را داخل قوری آبجوش بریزید و بگذارید به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم بکشد.
@mivhe71
نعمتهای خدا هیچی بدون حکمت آفریده نشده ,حتی پوست پرتقال😌
پرتقال که نوش جون می کنید پوستاشو دور نریزیید,علاوه بر اینکه تو کیک و شیرینی و قیمه نثار و مرصع پلو استفاده میشه یه دمنوش عالی هم می تونه باشه
امتحان کنید خوشتون اومد گزینه خوبی برای پذیرایی از مهمونای ایام نوروزه 😍👌
#چای_پرتقال
#دمنوش_پوست_پرتقال🍊☕️👆
#نکته_های_مهمونی ♥
پیشغذاهای ساده و خوشمزه که بصورت تکنفره سرو میشن،ایده جالب و خوشگلی برای میز مهمونی هستن.
سالاد سیب زمینی با ماست موسیر.
سیب زمینی آبپز و خرد شده+ شوید و خیلی کم جعفری +نمک،فلفل +ماست موسیر.با تکه های فلفل دلمه ای تزئین شده.
نکته ای که باید رعایت کنید اینه که سیب زمینی رو حتما با کمی نمک آبپز کنید تا خوشطعم بشه و اینکه بیش از حد نپزید تا له نشه.
@mivhe71
#کیک_موکا_گردویی
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد یک و نیم پیمانه
گردوی خرد شده 100 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
شیر داغ 1 پیمانه
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
پودر قهوه 2 قاشق سوپخوری
نسکافه 1 قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا پودر کاکائو و قهوه و نسکافه را در شیرِ داغ حل کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود.
شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا کاملا سبک و کرمی شود.
سپس روغن مایع و محلول پودر کاکائو و قهوه ... که در شیر حل کردیم را اضافه میکنیم.
در آخر آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و طی دو مرحله روی مایه کیک الک کرده و با لیسک هم میزنیم تا مواد کاملاً با هم مخلوط شود. در آخر هم گردو را اضافه میکنیم.
قالب مورد نظرتان رابا کره چرب و اردپاشی کنید و مواد را تا نصف قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 45 دقیقه بگذارید. با خلال دندان کیک را چک کنید هر زمان که تمیز بیرون امد, کیکتان امادست.
#سس _موکا
حدود نصف پیمانه خامه را همراه با یک چهارم پیمانه پودر قند ویک ق غ پودر قهوه ویک ق غ نسکافه روی حرارت گذاشته خامه نجوشه فقط گرم بشه وپودرها داخلش حل بشن کافیه ومیزارید کنار خنک بشه ومیریزید روی کیک
میتونید بجای پودر قند از شکلات استفاده کنید وبجای پودر قهوه از پودر کاکائو
این سس برای روی کیک ها ی نسکافه ای عالیه برای عاشقای نسکافه بخاطر عطر بی نظیرش
🍔 @mivhe71
#تارت_بیسکویت_وخامه
مواد لازم :
بیسکویت شکلاتی ۱۵ عدد
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۲ لیوان
میوه فصل جهت تزئین
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا” هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مجددا” هم می زنیم تا کاملا” صدفی شود. بیسکویتها را کاملا” پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا” یکدست شود.
قالبی به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا” خنک شود.
خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@mivhe71
🍃🌼🌸🌺🍃