eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
 😍 لپه دو سوم لیوان برنج یک سوم لیوان چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله ٥٠٠گرم پیاز رنده شده یکعدد متوسطو يكععد براي پيازداغ تخم مرغ یکعدد نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم سبزی کوفته سه ق.غ(نداشتید،مرزه خشک شده یک ق.غ) زرشک و آلو به میزان لازم لپه و برنج و بذارید با مقداری نمک نیم پز بشه،لپه رو بریزید داخل یک کاسه با گوشکوب دستی مقداری بکوبید تا کمی خرد بشه،يا اينكه اگر مثل من زور بازو نداريد داخل خردكن بريزيد و یکی دو پالس بزنید،نباید کاملا پودر بشه،با باقی مواد ورز بدید تا چسبندگی ایجاد بشه،خوووووب ورز بديدا،خيلي مهمه براي اينكه كوفته وانره،تو قابلمه یک عدد پیاز سرخ کنید بهش زردچوبه و رب اضافه کنید،دو لیوان آب بریزید،یکعدد استاک گوشت يا نمك و فلفل بريزيد کمی مرزه خشک شده ،چند عدد آلو بخارا ،یک ق.غ زرشک بهش اضافه کنید،وقتی جوش اومد از مواد کوفته بردارید هر اندازه که دوست دارید،کف دست پهن کنید آلو یا تخم مرغ یا زرشک و پیاز داغ و گردو داخلش بذارید و گردش کنید و بندازید داخل مواد سس،دستاتون و کمی خیس کنید تا مواد کوفته به دستتون نچسبه ،ميتونيدم خيس نكنيد خوب گردش كنيد،بذاريد داخل سس،بهش حدود یکساعت زمان بدید تا کامل بپزه بعضيا بعد گرد كردن ميذارن يخچال بعد داخل سس ميذارن تا كوفته شون وا نره،من اينكارو نميكنم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سوپ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد الویه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: زرده ۲ عدد شیر ۵۰ میلی لیتر روی ترازو ۵۰گرمه روغن جامد اب شده ۲ ق غ ارد حدود ۱۵۰ گرم یا تا زمانیکه خمیر چسبنده نباشد طرز تهیه: تمام مواد را به دمای محیط برسانید زرده و روغن را با همزن دستی بزنید شیر را به ان اضافه کنید و ارد را تدریجا اضافه کنید تا خمیر نچسبی داشته باشید نه لطیف باشد نه خشک و ترک دار خمیر را ۳ تا ۵ دقیقه ورز دهید داخل نایلن قرار دهید در محیط اشپزخانه به مدت نیم تا یک ساعت از خمیر چانه های ۱۰ گرمی جدا کنید داخل نایلن قرار دهید برای داخل باقلوا پسته سبز کال ۱۰۰ گ پودر قند ۱۰۰ گ پودر هل ۳ ق غ با هم ترکیب کنید چانه ها را اول داخل ارد برنج زده و سپس مطابق فیلم بپیچید روی ان را با ترکیب کره و روغن جامد چرب کنید داخل فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کمی لبه خمیر طلایی شود کافیست پخت کنید سپس باقلوا داغ را داخل شهد خنک بیندازید طرز تهیه شهد: ۲ پ شکر ۲ پ اب نیم پ عرق هل یا گلاب زعفران به دلخواه اب و شکر را با هم ترکیب کنید هم بزنید تا شکر در اب حل شود روی شعله ملایم قرار دهید تا به مرحله ریز جوش برسد از مرحله ریز جوش ۵ دقیقه وقت لازم است تا شهد به قوام لازم برسد سپس گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید شهد به جوش بیاید به مرحله ریز جوش برسد ۲ دقیقه زمان بدهید سپس پودر زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎 از گونی های کاموایی استفاده کنید و به صورت بالشتک های مستطیلی بدوزیدشون و مثل تصویر یه طرفش رو باز بذارید میتونید با روبان و مهره و گل خشک یا گل کاغذی کوچولو تزیینش کنید داخلش رو با پنبه یا پارچه و.... پر کنید و روش یه کم خزه بذارید که محتویات داخلش رو بپوشونه حالا هفت سینتون رو روی کیسه ها قرار بدید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حدود ۵ تا ۶ عدد سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ و یک زرده برای رومال ۱ ق چ بکینگ پودر نمک و فلفل کمی ۱ تا ۲ ق غ روغن زیتون ۱۰۰ گرم آرد الک کرده پنیر پارمزان یک پیمانه سیب زمینی ها رو آبپز کنید و پوست بگیرید. پوره کنید و بعد خنک کنید. با روغن زیتون و تخم مرغ مخلوط کنید و‌ نمک و فلفل بزنید. اکنون آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر یکدستی بوجود بیاد و اگه لازم بود کمی آرد اضافه کنید اما سفت نشه. از خمیر چونه درست کنید. پهن کنید و به اندازه دلخواه دربیارید. ضخامت زیاد نباشه. سینی رو چرب کنید و کاغذ بندازید. خمیر رو منتقل کنید و بین شون فاصله بذارید. با چنگال روی نونا خط بندازید. با زرده و کمی روغن مایع رومال درست کنید و رویه نونها بمالید و از پنیر رنده شده کمی بپاشید. در صورت تمایل کنجد و یا زعفران یاسیاه دونه ویا شوید و ... روشون بپاشید. فر رو از قبل روشن و داغ کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و به مدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا طلایی بشه @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا