eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زرده ی تخم مرغ ۲عدد آردبرنج ۳قاشق نشاسته ی گل ۲قاشق شیر۲لیوان شکر۴قاشق غداخوری بستنی وانیلی یک لیوان وانیل کمی گلاب نصف لیوان زرده ی تخم مرغ رابانصف شکرخوب میزنیم وانیل اصافه کرده شیرواردبرنج ونشاسته ومابقی شکررامخلوط کرده روی حرارت گداشته تخم مرغ زده شده رابه آرامی اصافه کرده گرم که شدگلاب ودراخربستنی را اضافه کرده خوب مخلوط که شدوکمی علیظ شد آماده ست میتونیم ۳قسمت کنیم وکاکائووزعفران اصافه کنیم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍜 😋 🌙 طرزتهیه: 🔸اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سینه مرغ قارچ🍄 پیاز گوجه🍅 فلفل دلمه ای. رب. نمک. زعفران . یا زرد چوبه. سینه مرغ رو برش میزنیم مزه دارش میکنیم بعد لابه لای برش‌ها قارچ و گوجه میزاریم بعد از تمام شدن این کار توی مایتابه میچنیم کمی روغن یا کره میزنیم روی سینه مرغ رو نمک وزعفران میزنیم وبعد یه پیاز کنارش خورد میکنیم ویه دونه فلفل دلمه ای خورد میکنیم وبعد یک لیوان آب اصافه میکنیم جوش که اومد زیرش رو کم میکنیم و بعد جدا گونه یه قاشق رب رو تفت میدیم با نمک وزردچوبه توی آب مرغ میریزیم وکمی هم روی سینه مرغ ویه قاشق غذا خوری آبلیمو🍋 بهش اضافه میکنیم....نکته اینکه فلفل دلمه ای رو بر حسب سینه مرغ اضافه کنید اگرم کم بود سینه مرغ یه نصفه کافیه اگر زیاد بود یک دونه کامل. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیاز (نگینی خردشده) :یک عدد سیر خردشده:یک حبه روغن:به مقدار لازم گوشت خورشتی (خردشده):دویست گرم نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم زردچوبه:یک دوم قاشق چای خوری لوبیا سبز (خردشده):دویست گرم سیب زمینی (نگینی خردشده):دو عدد هویج (نگینی خردشده):دو عدد رب گوجه ‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری آب لیمو:یک قاشق غذاخوری(در صورت تمایل) طرز تهیه خوراک لوبیا سبز: در قابلمه‌ای مناسب، پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید. فلفل و زردچوبه را به گوشت بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت لازم روی حرارت بماند تا پخته شود. پس از پختِ گوشت، لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند. در ٣٠ دقیقه آخر پخت خوراک، سیب زمینی و در ٢٠ دقیقه آخر هویج را به آن اضافه کنید. رب گوجه‌فرنگی را در تابه‌ای حاوی یک قاشق سوپ‌خوری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و خوش رنگ شود، سپس در ١۵ دقیقه آخرِ پختِ خوراک به آن اضافه کنید و بگذارید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد