#فرنی_بستنى
زرده ی تخم مرغ ۲عدد
آردبرنج ۳قاشق
نشاسته ی گل ۲قاشق
شیر۲لیوان
شکر۴قاشق غداخوری
بستنی وانیلی یک لیوان
وانیل کمی
گلاب نصف لیوان
زرده ی تخم مرغ رابانصف شکرخوب میزنیم وانیل اصافه کرده
شیرواردبرنج ونشاسته ومابقی شکررامخلوط کرده روی حرارت گداشته تخم مرغ زده شده رابه آرامی اصافه کرده گرم که شدگلاب ودراخربستنی را اضافه کرده خوب مخلوط که شدوکمی علیظ شد آماده ست میتونیم ۳قسمت کنیم وکاکائووزعفران اصافه کنیم
@mivhe71
#سوپ_جو_پرک 🍜 😋
#ويژه_رمضان🌙
طرزتهیه:
🔸اول یک عدد سينه مرغ و پیاز و روغن رو با هم تفت میدیم بعد٢ ليوان جو پرک شسته شده رو اضافه میکنیم و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم و میزاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه و لعابدار بشه در اخر مقداری رب گوجه رو با ادویه ها تفت میدیم و به سوپ اضافه میکنیم و ٢ ليوان اب قلم رو داخلش میریزیم و میزاریم تا جا بیفته.
@mivhe71
#سینه_مرغ_و_قارچ_و_گوجه
سینه مرغ
قارچ🍄
پیاز
گوجه🍅
فلفل دلمه ای. رب. نمک. زعفران . یا زرد چوبه.
#طرز_تهیه
سینه مرغ رو برش میزنیم مزه دارش میکنیم بعد لابه لای برشها قارچ و گوجه میزاریم بعد از تمام شدن این کار توی مایتابه میچنیم کمی روغن یا کره میزنیم روی سینه مرغ رو نمک وزعفران میزنیم وبعد یه پیاز کنارش خورد میکنیم ویه دونه فلفل دلمه ای خورد میکنیم وبعد یک لیوان آب اصافه میکنیم جوش که اومد زیرش رو کم میکنیم و بعد جدا گونه یه قاشق رب رو تفت میدیم با نمک وزردچوبه توی آب مرغ میریزیم وکمی هم روی سینه مرغ ویه قاشق غذا خوری آبلیمو🍋 بهش اضافه میکنیم....نکته اینکه فلفل دلمه ای رو بر حسب سینه مرغ اضافه کنید اگرم کم بود سینه مرغ یه نصفه کافیه اگر زیاد بود یک دونه کامل.
@mivhe71
#خوراک_لوبیاسبز
پیاز (نگینی خردشده) :یک عدد
سیر خردشده:یک حبه
روغن:به مقدار لازم
گوشت خورشتی (خردشده):دویست گرم
نمک و فلفل سیاه:به مقدار لازم
زردچوبه:یک دوم قاشق چای خوری
لوبیا سبز (خردشده):دویست گرم
سیب زمینی (نگینی خردشده):دو عدد
هویج (نگینی خردشده):دو عدد
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری
آب لیمو:یک قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)
طرز تهیه خوراک لوبیا سبز:
در قابلمهای مناسب، پیاز و سیر را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید.
فلفل و زردچوبه را به گوشت بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. سه پیمانه آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوشت به مدت لازم روی حرارت بماند تا پخته شود.
پس از پختِ گوشت، لوبیا سبز را به آن اضافه کنید و بگذارید بماند تا گوشت و لوبیا کاملاً پخته شوند.
در ٣٠ دقیقه آخر پخت خوراک، سیب زمینی و در ٢٠ دقیقه آخر هویج را به آن اضافه کنید.
رب گوجهفرنگی را در تابهای حاوی یک قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و خوش رنگ شود، سپس در ١۵ دقیقه آخرِ پختِ خوراک به آن اضافه کنید و بگذارید
@mivhe71