eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋😋😋 دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید. 2 قاشق ارده 2 قاشق دوشاب (شیره خرما ) 3 قاشق عسل مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
مواد لازم : بیسکویت شکلاتی ۱۵ عدد سفیده تخم مرغ ۳ عدد بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری خامه فرم گرفته ۲ لیوان میوه فصل جهت تزئین طرز تهیه: سفیده تخم مرغ را با همزن برقی کاملا” هم می زنیم تا پف کرده و از ظرف جدا نشود سپس بیکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و مجددا” هم می زنیم تا کاملا” صدفی شود. بیسکویتها را کاملا” پودر می کنیم و به مخلوط سفیده و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر کاملا” یکدست شود. قالبی به قطر ۲۴ سانتیمتر انتخاب کرده و کف آن را کمی چرب می کنیم و خمیر را کف قالب می ریزیم و درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می پزیم. لایه کیکی حاصل را از قالب خارج می کنیم تا کاملا” خنک شود. خامه فرم گرفته را روی ابن لایه می ریزیم و با میوه های فصل به سلیقه خودمان تزئین می کنیم. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@mivhe71 🍃🌼🌸🌺🍃
ژله رنگین کمان 🌈🌈🌈 . برای این مدل ژله من از پودر ژله های انگور، بلوبري، ليمونعنا، پرتقال و موز استفاده کردم هر بسته ژله رو با آب جوش حل کنید و روی کانتر آشپزخونه بزارید تا کاملا خنک شود یعنی گرما نداشته باشد شیر کم چرب هم حدود دو ساعت از یخچال خارج کنید بزارید هم دمای محیط بشه یعنی انگشتتون سرما حس نکنه اول از ژله انگور شروع میکنیم و یک لیوان (فرانسوی دسته دار ) شیر به ژله خنک شده اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم اگر باز ذرات شیر حل نشد و دون دون بود با همزن کاپوچینو یکم هم بزنید حل میشه حالا قالب رو با برس چرب کنید و داخل یه ظرف بزرگ تر مقداری حبوبات بریزید و قالب رو به صورت کج بزارید و ژله انگور رو بریزید وقتی بست همین عمل رو برای باقی ژله ها تکرار کنید یعنی اول با شیر مخلوط کنید بعد داخل قالب بریزید من هر لایه رو حدود بیست دقیقه داخل فریزر گذاشتم تا ژله برنده بعد لایه بعد قالب که چرب باشه ژله راحت خارج میشه اول لبه های دسر و آزاد کنید بعد بشقاب و بزارید درب قالب و با یه حرکت برگردانید داخل ظرف سرو و تامام 😉.    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @mivhe71     ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فینگرفود با ورمیشل ترکیباتش شامل رشته ورمیشل پخته شده هویج رنده شده تخم مرغ پیازچه، پیاز رنده شده و ادویه این مواد رو با هم مخلوط کنید و مطابق عکس تو روغن سرخ کنید. ورمیشل همون رشته های فرنگی هست که داخل سوپ میریزن    @mivhe71     ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
@mivhe71 ابگوشت😊 ماهيچه یا گوشت با استخوان نخود يك پيمانه پياز ١عدد متوسط سيب زميني ۴ عدد کوچیک گوجه رنده شده يك عدد يك قاشق غذاخوري رب گوجه نمك و فلفل و زرچوبه و دارچين به مقدار لازم نصف پیازو تفت میدیم و گوشتو بهش اضافه میکنیم تا سرخ بشه بعد بهش اب اضافه میکنیم یه جوش که خورد نخود كه از شب قبل خيس شده رو بهش اضافه ميكنيم ميزاريم رو شعله متوسط تا كامل بپزه نصف دیگر پیازو تفت میدیم سپس گوجه فرنگي رنده شده و رب و نمك و فلفل بهش اضافه كرده تفت که خورد به ابگوشت اضافه کرده و نیم ساعت اخر پخت هم سیب زمینی رو اصافه میکنیم میزاریم خوب پخته بشه.
❤️ موادلازم: بادمجان 5عدد پياز 1عدددرشت سير 3حبه كشك 1/2پيمانه گردوى خردشده 1/2پيمانه نعناخشك 3ق غ روغن به ميزان لازم نمك وفلفل به مقداردلخواه گوجه فرنگى نگينى شده 1عدد براى اين كه تندى بادمجون رو بگيره و طعم خوبى به غذاميده طرزتهيه : بادمجانها رو شسته پوست مى كنيم و نمك مى پاشيم تا تلخيش گرفته بشه بعد از 15دقيقه مى شوريم و خشك مى كنيم و در روغن كمى سرخ مى كنيم بعد پيازنگينى شده رو كمى سرخ كرده و سير رنده شده رو اضافه وكمى تفت ميديم نعناى خشك وگوجه فرنگى خردشده رو اضافه وتفت داده گوجه فرنگى اون تندى وتلخى بادكجون رو ميگيره وطعم خيلى خوبى به كشك بادمجان ميده، بعدبادمجونها رو اضافه كرده وبا كوشكوب چوبى له مى كنيم تا يكدست بشه بعد كمى نمك و آب اضافه كرده وقتى جوش زد كشك رو اضافه كرده و با حرارت ملايم اجازه ميديم تا كشك بادمجان جا بيفته وقتى به روغن افتاد گردوى خرد شده رو اضافه كرده وهم مى زنيم وداخل ظرف سرو مى كشيم. من داخل ظرف تارت ريختم وروشو با تربچه ى خردشده وترخون وكشك تزئين كردم.    ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @mivhe71     ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
ایده ماکارونی و سوسیس
یه لیوان عدس پخته یه سیب زمینی پخته یه پیازخام دوتا تخم مرغ دوحبه سیر سه قاشق آرد کمی سبزی معطر تازه یا خشک همه مواد رو باهم چرخ کرده و بعد بهش آردو سبزی و تخم مرغ و بهمراه نمک و فلفل و زردچوبه اصافه کرده و مخلوط میکنیم و تو روغنی که داغ شده سرخ میکنیم😋😋😋 @mivhe71
💝: 💝:@mivhe71 از خانم نیکا .دوستان گلم برا رنگ کردن پلوها اصلا از رنگهای خوراکی استفاده نمیکنم تمام رنگها طبیعی هستن..برا رنگ زرد زعفران را با شکر سابیده و در کاسه میزارم و یک تکه یخ روش میزارم و بیست و چهارساعت تو فضای آشپزخانه میزارم خیلی خوشرنگ میشه بعضیا با آب جوش دم میکنن تجربه شخصی من میگه یخ بهتره (زعفران هم مارک بهرامن استفاده میکنم) برا رنگ صورتی تو فصل زمستان لبو را تمیز شسته و آبپز میکنم...ابش را فریز میکنیم ...اصلا مزه نداره...میتونید لبو را ورقه های نازک کنید و تو سینی فویل پهن کنید و روی بخاری یا شوفاژ خشک کنید (زیر نور آفتاب نباشه) بعد آسیاب کنید و مثل زعفران دم کنید و استفاده کنید روش دیگه برای رنگ کردن برنج کلم بنفش هست.کلم بنفش را چرخکرده کرده و از آبش استفاده کنید. کلم بنفش+کمی آبلیمو=صورتی کلم بنفش+کمی بکینگ پودر=آبی رنگ آبی+صورتی=بنفش پررنگ صورتی+زرد زعفران=نارنجی رنگ آبی+زرد زعفران=سبز @mivhe71