eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین سالاد الویه
دیزاین سفره غذا
گوشتی : مواد لازم: ارد سيصد و پنجاه گرم شير ولرم يك ليوان خمير مايه دو قاشق مربا خوری  شكر يك قاشق مربا خوری  كره ۳۰ گرم  نمك يك دوم قاشق چایخوری   طرز تهیه: ابتدا خمير مايه و شكر را به شير ولرم اضافه مي كنيم مي گذاريم تا خمير مايه عمل ايد ، كره ونمک را اضافه مي كنيم سپس نيمي از ارد الك شده را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم ,بقيه ارد را به تدريج اضافه مي كنيم اگر خمير به دست نچسبيد. بقيه ارد را اضافه نمي كنيم و خمير را با دست ورز مي دهيم در صورت نياز ارد اضافه مي كنيم تا خمير يكدست و نرمي بدست ايد و به دست نچسبد خمير را ده دقيقه استراحت مي دهيم ،روي سطح ارد پاشي شده خمير را قطر سه الي چهار ميلي متر باز مي كنيم و قالب گرد مي زنيم و روي خمير اول سس فلفل و بعد مواد مياني به دلخواه قرار مي دهيم ...که من در اینجا سینه مرغ نگینی خرد و سرخ شده با پیازداغ و فلفل دلمه و قارچ و نخود فرنگی گذاشتم که خوشمزه شد.و براي قسمت رو به دلخواه روي خمير طرح مي زنيم و روي مواد قرار مي دهيم و رومال زرده تخم مرغ و زعفران مي زنيم و در فر صد و هشتاد درجه به مدت نيم ساعت قرار مي دهيم . @mivhe71
خانگی : مواد لازم عسل ۲ قاشق غذاخوری شیر ۲۰۰ گرم آناناس ۱ فنجان خرما ۱ فنجان شكلات آب شده ۱ فنجان طرز تهیه ۱- ابتدا در ظرفی مناسب شیر و عسل را با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم. ۲- آناناس و خرما را به آن اضافه می‌کنیم و به هم می‌زنیم. ۳- قالب را آماده كرده و كمی شكلات آب شده داخل آن میریزیم و خوب میگردانیم تا تمام دیواره ها را بپوشاند و بعد مواد را داخل آن میریزیم و در فریزر می‌گذاریم تا یخ بزند. ۴- بعد از یخ زدن بستنی آن را از قالب خارج می‌کنیم و با یك قیف بقیه شكلات را به داخل بستنی تزریق كرده و آن را سرو ته مدتی در فریزر قرار میدهیم تا شكلات سفت شود و بعد آن را سرو میكنیم. سایر نکات میتوانید از سایر میوه ها هم برای تهیه بستنی استفاده كنید میتوانید به موادتان خامه هم اضافه كنید تا بستنی شما خوشمزه تر شود تهیه این بستنی با پوره موز بسیار لذیذ است... @mivhe71
دیزایین سالاد
سینه مرغ رو میپزیم بعد ریش ریش یا رنده میکنیم تخم مرغ پخته شده و خیارشور رو رنده میکنیم ،جعفری ساتوری شده ، ماست ، سس مایونز و 3 قاشق سس هزار جزیره مخلوط میکنیم و نمک و فلفل میزنیم،ذرت پخته شده یا نخود فرنگی هم میتونید مخلوط کنید کلا مواد میانه دلبخواهی هستش هرکدوم از این موارد رو میتونید حذف کنید بجز مرغ ، ماست و سس مایونز..بعد کناره های نان تست رو می بریم و توی ظرفی که میخواییم سرو کنیم میچینیم..میتونید به شکل کیک طبقه طبقه بچینید و سالاد مرغ رو بریزید یا مثلا نون تست رو مثلثی برش بدین بین دو تکه سالاد مرغ بریزید و چند ساعت توی یخچال بذارین تا مواد به خورد نون تستا بره بعد که میخواستین سرو کنید میتونید به دیواره نون تستا سس مایونز بزنید یا مثل من کناره های کیک مرغتون که چند طبقه درست کردین برای دیواره استفاده کنید.. @mivhe71
👇👇👇👇👇👇👇👇 مواد لازم: آرد 1 و ¼ پیمانه بیکینگ پودر 1و ½ قاشق چای خوری نمک ¼ قاشق چای خوری کره 50 گرم کره بادام زمینی ½ پیمانه شکر قهوه ای ½ پیمانه تخم مرغ درشت 1 عدد وانیل ¼ قاشق چای خوری شیر 2/3 پیمانه طرز تهیه : قر را با روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. آرد و بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. کره، کره ی بادام زمینی و شکر قهوه ای را با دور متوسط همزن برقی حدود 2 دقیقه بزنید . تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده حدود 1 دقیقه دیگر هم بزنید. مخلوط آرد و شیر را به تدریج اضافه کرده با دور کند همزن مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی مخلوط شوند. داخل قالب کاپ کیک کاغذ بیاندازید و دو سوم حجم قالب را از مواد پر کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده حدود 20 دقیقه قرار دهید. با خلال دندان تست کنید اگر پخته بود از فر خارج کرده اجازه دهید سرد شود. نکات: اگر به شکر قهوه ای دسترسی ندارید از شکر سفید استفاده کنید. میتوانید همه مواد را داخل یک قالب بزرگ بریزید که در این صورت زمان پخت حدود 5 دقیقه بیشتر میشود. نوش جان @mivhe71
ساده بدون نیاز به همزن🍪 ❤️ ۱۰۰ گرم کره نرم شده در محیط ۵۰ گرم روغن‌مایع شکر وانیلی یک ق چ یک عدد تخم مرغ ۷۵ گرم نشاسته ذرت ۳۰۰گرم آرد نصف ق چ بکینگ پودر گردو یا مغز دلخواه یا شکلات نسوز نصف لیوان ۱۲۰ گرم پودر قند خیلی ساده بدون نیاز به همزن اول کره و روغن مایع را خوب مخلوط کنید ، پودر قنداضافه و خوب مخلوط بشه ، وانیل و تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط حالا آرد و بکینگ پودر را اضافه و خوب مخلوط کنید وقتی ار خمیر گلوله در دست گرفتید و گرد شد یعنی مواد خوب مخلوط شده مغزیجات‌یا شکلات را اضافه و فقط مخلوط کنید . فر را روی ۱۷۰ از قبل روشن کنید و گلوله هایی را درست کنید یا با دست یا قاشق یمدت ۱۳ تا ۱۵ دقیقه داخل فر بزارید. تمام مراحل را هم میتونید یا همزن انجام بدید هم با دست و استفاده از دستکش 🤣 حتما فر از قبل گرم باشه و نکته دیگه اصلا کوکی نیاز به همزدن زیاد نداره در حد مخلوط و یکدست شدن کافیه @mivhe71