eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🧅🧄🧀🍗🍗 1. ترکیبِ سینه و رونِ چرخ شده رو بریز داخلِ ظرف. (با بوقلمون و گوشت قرمز هم میشه که برنامه‌یِ اونا هم ضبط شده و تو روزایِ آینده میبینیمشون.) . 2. ۱ پیازِ متوسط رو رنده کن، آبش رو بگیر و به مرغ اضافه کن. . 3. ۱ قاشقِ مُربّاخوری از هرکدومِ نمک، سیاه و پودرِ سیر ر به همراهِ ۲۵ گرم کره‌ای که ۱۵ دقیقه تویِ دمای محیط بوده رو به محتویات ظرف اضافه کن. . 4. مواد رو حسابی ورز بده تا وقتی که به خوبی از ظرف جدا بشه و به دست هم نچسبه. . 5. سطحِ یک ظرفِ صاف مثل تخته کار رو با روغن (ترجیحاً زیتون) چرب کن که موقع فُرم دهی گوشت نچسبه به کَفِ ظَرف. . 6. به اندازه یک مُشت از مواد رو بردار و شروع کن به پهن کردن؛ وقتی که به اندازه ی یک دستِ باز مواد رو پهن کردی اطرافش رو مرتب کن. . 7. داخلش رو با ، برگِ و به اندازه یک ردیف پُر کن. (میتونی هر پنیری بریزی و یا اصلاً پنیر نریزی که سالمتر هم بشه.) . 8. حالا شروع کن به کردنِ مرغ، سر و تهِ رول رو به خوبی ببند که مواد ازش خارج نشه. . 9. نیم تا یک ساعت بگذار داخلِ یخچال که استراحت کنه و اصطلاحاً خودش رو بگیره. . 10. رول ها رو داخلِ یک نچسب یا صفحه قرار بده تا بپزه (بدون روغن) موقع گریل کردن تو همه جهت بچرخون تا کامل اطراف و بالا پایینش حرارت ببینه. (گوشت مُرغ لطیفه و به راحتی مغز پُخت میشه با اینکار) 11. نوشِ جونت...❤️ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم:سبزیجات شامل فلفل دلمه رنگی، پیاز، گوجه، هویج، بادمجان، کدو سبز، و سیب زمینی که من نداشتم، گوشت چرخ شده و یکعدد پیاز رنده شده و نمک گوشت چرخ کرده با پیاز رنده شده و نمک مخلوَط کردم و بصورت گرد دراوردم، سبزیجات رو هم گرد گرد برش زدم و همه رو کنار هم چیدم، و دو سه قاشق غذاخوری رب گوجه رو هم با یک لیوان آب و نمک، فلفل سیاه، کمی زرچوبه و کمی زعفران دم شده همه رو مخلوط کردم و روی سبزیجات ریختم چون خوده سبزیجاتم آب میندازه، روشو با کاغذآلومینیوم پوشوندم و توی فر با دمای صدو هفتادو پنج بمدت یکساعت و نیم پنجره وسط گذاشتم بعد از یکساعت آلومینیوم رو برداشتم و گذاشتم نیم ساعت دیگه بمونه شما میتونید روی سبزیجات رو گریل کنید.در آخر میتونید روی سبزیجات روغن کنجد یا زیتون بریرید. نوش جان پ. ن. ماست کدو و خیار که رنده زدم و یک حبه سیر هم رنده زدم بهش پونه زدم.جاتون خالی. اون گلها هم کدو هستن. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊شیر پرتقالی مواد لازم (یک نفر) • ۳/۴ لیوان شیر سرد • یک عدد پرتقال پوست کنده • یک قاشق چای‌خوری پوست پرتقال رنده شده • دو قاشق مرباخوری پر عسل 🍹🍶طرز تهیه ۱) ابتدا شیر و عسل را درون مخلوط‌کن حدود یک دقیقه با هم مخلوط کنید. ۲) سپس، پرتقال پوست کنده و خرد شده را به همراه پوست پرتقال رنده شده درون مخلوط‌کن بریزید و حدود یک دقیقه دیگر مخلوط کنید. رنگ نوشیدنی ، باید زرد و روی آن کف ایجاد شود. ۳) آنها را درون لیوان بریزید و با فیله پرتقال تزئین و سرو کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💦نوشیدنی برای رفع گرمازدگی 🍹مواد لازم (برای دو لیوان): 🔸بستنی: ۴ اسکوپ 🔸یخ خرد شده: یک لیوان 🔸عرق بهار نارنج: حدود یک لیوان 🔸شکر: نصف لیوان 🔸بهار نارنج خشک شده 🔸لیموترش:سه عدد بزرگ 🍹روش تهیه: آب لیموها را کامل بگیرید و پالپ‌های‌شان را با چاقو کاملا جدا کنید. اگر طعم ترش پوست لیمو را دوست دارید کمی از آن را رنده کنید.بهار نارنج‌های خشک شده را با دست کمی خرد کنید. آب و پالپ لیمو را به همراه نیمی از رنده پوست لیمو، عرق بهار نارنج، شکر، دو اسکوپ بستنی و یخ در مخلوط کن بریزید و آنقدر بزنید تا مایع یکنواختی به دست آید.در هر لیوان یک اسکوپ بستنی بریزید و مایه را به آن اضافه کنید. لیوان‌ها را با کمی رنده پوست لیمو و بهارنارنج خشک شده تزئین کنید. @mivhe71