دسر_کافی_میکس_پنیری
شير ۲پ
آب سرد نصف پ
شكر ۳/۴پ
كافي ميكس دو بسته
قهوه فوري يك ق غ
پودر ژلاتين دو ق غ سر پر
ماسكارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صورتی ا بسته
ژلاتين رو روي آب سرد بريزيد ،يكم كه حالتش اسفنجي شد روي بخار كتري بذاريد تا كم كم حل و كاملا شفاف بشه .شير و شكر رو روي حرارت بذاريد تا شكر حل بشه بعد كافي ميكس و قهوه رو اضافه كنيد و اجازه بدید گرم بشه ژلاتين رو اضافه كنيد و شعله رو خاموش كنيد و بذاريد از داغي بيفته و كمي خنك بشه خامه و ماسكارپونه رو با همزن دستي یا برقی خوب هم بزنيد تا يكدست بشه و به مواد كه حالا كمي خنك شده اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد موادتون حالا بايد كاملا يكدست باشه،اگه گوله داره حتما از صافي رد كنيد.داخل ظرفهاي دلخواه بريزيد و در يخچال بذاريد تا كاملا ببنده
@mivhe71
كاچي
٤ قاشق غذاخوري آرد سفيد
١٠ قاشق غذاخوري شكر
٥٠ گرم كره
٢ پيمانه آب
گلاب و هل و زعفران به ميزان دلخواه
.
ابتدا كره رو ذوب ميكنيم و بعد ٤ قاشق آرد رو داخل كره تفت ميديم تا كمي طلايي بشه
سپس آب، شكر، هل، گلاب و زعفران را اضافه ميكنيم و بعد از اينكه جوش اومد شعله رو كم ميكنيم و اجازه ميديم كاچي بپزه و غليظ بشه
@mivhe71
کباب دیگی اونم از نوع خیس😍😋
گوشت با پیاز رنده شده وکمی نمک وفلفل وزعفرون مخلوط کردم بعد از یک ساعت به اندازه های کوچیک تو دستم شکل دادم وتو تابه گذاشتم بعد از این که اب گوشت کشیده شد با کمی کره تفت دادم ویه سس خوشمزه درست کردم وکباب ها را داخل سس گذاشتم وبعد از یک ربع حرارت را خاموش کردم واما سس یکی دو قاشق رب را با روغن کمی تفت دادم دو حبه سیر (اگه دوست دارید)را ریز خرد کردم وبه رب اضافه کردم ،نمک وفلفل وزردچوبه وکمی آویشن اضافه کردم وبعد از کمی تفت چندتا گوجه رنده شده را هم افزوده ویک استکان اب جوش هم اضافه کردم
@mivhe71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🖤🍃جزء ها🍃🖤
1✨🖤
2
3✨
4✨
5✨
6✨
7✨
8
9✨
10✨
11✨
12
13
14✨
15
16
17
18
19✨
20
21
22
23✨
24
25
26✨
27
28✨
29✨
30✨
منتظر های دلهای پاکتون هستیم 👇
دوستان واعضا خوب کانال مرضیه بانو ختم قرآن بنیت تسلی دل آقا جانمون صاحب زمان (عج ) برای تاسوعا و عاشورا حسینی سلامتی وظهور آقا و هدیه به امام حسین ع و ۷۲ تن از یارانشون ،خواهش و درخواست از آقا برای دعا برای رفع بلاو بیماری کرونا از شیعیان و کشور ایران(فرصت تلاوت تا عصر روز پنجشنبه ) ثبت نام پی وی مدیر
@fyrwz431 مدیر-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
#ژله_اب_نباتی
🌟🌟🌟🌟🌟
ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
آب سرد یک چهارم لیوان
نی پلاستیکی به مقدار لازم
مرحله ۱ – ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود.مرحله ۲ – آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.مرحله ۳ – ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.مرحله ۴ – نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری كنيد.از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
مقدار ژله آب نباتی بسته به قالب و تعداد ژله استفاده شده دارد.
🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟
@mivhe71
#چیز_کیک
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
برای کف قالب دو بسته بیسکویت پتی بور ؛ 75 گرم کره ، برای لایه پنیری : دو بسته پنیر خامه ای کاله 100 گرمی بی نمک . یک عدد خامه صورتی پگاه 200گرمی . 1/2 پیمانه شکر ، یک بسته پودر ژله لیمو یا آلوورا . در صورت تمایل پوره لیمو و کیوی 100 گرم. کمی وانیل شکری
دو بسته بیسکویت پتی بور و 75 گرم کره میکس کنید و توی قالب کمربندی پرس کنید و اطراف آن برش نازک کیوی بچینید و به مدت یک ربع در یخچال استراحت دهید .پودر ژله آلوورا یا لیمو را در نیم لیوان آب گرم حل کرده.همه مواد فوق را میکس کرده و بر روی لایه بیسکویتی بریزید و حدود 2-3 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد .لایه پنیر را روی کیک بریزید. وقتی کامل خودش را گرفت ؛ لایه ژله آلوورا را بعد از خنک شدن بر روی لایه پنیر بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید . نکات : میزان شکر بستگی به ذائقه دارد.با زیاد شدن مواد به نسبت پودر ژله یا ژلاتین هم باید زیاد شود. برش های نازک لیمو را روی کیک مونتاژ کرده و با برگ نعنا تزیین کنید.
🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شکلاتا یا شیرینی ها فوق العادست با هر رنگ شکلاتی خه دوس دارید میتونید تزئین کنید.⠀
درضمن یه نکته ی خیلی مهم اینه که همیشه وقتی میخواید شکلات رو رنگی کنید شکلات سفید روبا رنگ های پودری,حلال در چربی مخلوط کنید⠀
مواد لازم (کاملا تقریبی و با توجه به تعداد نفرات هست.⠀
بیسکوییت پودر شده(پتی بور،ساقه طلایی یا هر بیسکوییت دیگه)⠀
یک قاشق غذا خوری پودر کاکائو ⠀
چند قاشق شکلات صبحانه⠀
در صورت نیاز برای رقیق کردن مقداری شیر اضافه کنید.⠀
طرز تهیه:بیسکوییت هارو پودر کنید،پودر کاکائو و چند قاشق شکلات صبحانه اضافه کنید و مواد رو مخلوط کنید با بلندر و یا با دست.⠀
در صورت نیاز مقداری شیر اضافه کنید تا خمیرتون شکل بگیره.⠀
بعد به شکلی که دوست دارید به شیرینی هاتون طرح بدین.نیم ساعت بزارید یخچال.⠀
شکلات شیری و سفید یا هر شکلات دیگری رو به روش بن ماری ذوب کنید کمی که خنک شد ،گردو و یا فندق اضافه کنید.⠀
بعد شیرینی هارو ،داخل شکلات بغلتونید.⠀
بعد نیمساعت مجددا داخل یخچال قرار بدین تا خنک بشه و بعد میتونید در کنار چایی یا قهوه نوش جان کنید.💜😍
@shirini71
#رول_حلوا
#حلوای_آرد_برنج
طرز تهیه آرد برنج ۱ پیمانه_ شکر ۱ پیمانه_ آب ۲ پیمانه_ روغن _شربت آلبالو یا رنگ مجاز خورکی
آرد برنج رو با آب مخلوط میکنیم تا نرم و یکدست شود شکر رو اضافه کرده و روی اجاق گذاشته و مرتب هم می زنیم شربت آلبالو رو اضافه کرده و در آخر روغن را اضافه میکنیم تا حلوا سفت و یک دست شود سپس روی نان میکادو ریخته و لوله میکنیم به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال یا فریزر گذاشته بعد میبریم )(اگر از شربت آلبالو استفاده کردید از مقدار آب کم کنید)
🆔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#رول_حلوا_بانان_میکادو
#حلوارولی
طرز تهيه حلوا رو كه همه بلدين
فقط مي خوام راجب اين رول كردن نكاتش رو بهتون بگم كه
در عين سادگي چندتا نكته ريز دار
نكته اول:
نون ميكادويي كه خريداري مي كنين حتما بايد نازك باشه
نبايد از اونايي باشه كه براي شيريني ميكادو استفاده ميشه
نكته دوم:
بايد بزارين حلوا از داغي اوليه بيفته اما سرد نشه تا نون نرم بشه و بتونين راحت رول كنين
اگه داغ باشه نون حالت خميري پيدا مي كنه و اگر سرد باشه ترك مي خوره و رول نميشه
نكته سوم:
بايد بزارين ١٠دقيقه بگذره بعد حلوا رو به كمك چاقو اره اي برش بزنين
نكته چهارم:
اين حلوا بايد يكم شلتر از حلواهاي ديگه تهيه بشه
نكته پنجم:
ميزان حلوايي كه روي نون ميزارين بايد زيادتر باشه كه خوشگل ديده بشه
mahmodimahsa
#کمپوت_سیب
سیب. ۱۰ عدد
شکر. ۳/۴ لیوان
آب. ۶ لیوان
گلاب. ۱/۴ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ. ۲ قاشق غذا خوری( اختیاری)
آب و شکر رو مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر حل شود. سپس زعفران و سیب رو اضافه کرده بعد از اینکه دو دقیقه جوشید شعله رو کم کنید و حدود یک ساعت زمان بدید تا سیب ها نرم بشن.
یک ربع آخر پخت گلاب رو اضافه کنید. وقتی سیب ها نرم شد شعله رو خاموش کرده اجازه دهید خنک شود
@mivhe71