eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
دیزاین صبحانه
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
مواد لازم: آرد فانتزی ۳ ل نمک ۱/۲ ق چ اندازه گیری شکر ۵ ق س خمیر مایه ۱ و ۱/۲ ق چ شیر گرم ۳/۴ ل تخم مرغ درشت ۱ ع کره دمای محیط ۳ ق غ برای رومال: زرده تخم مرغ ۱ ع شیر ۱ ق م طرز تهیه: آرد رو داخل ظرف الک کرده با نمک مخلوط کنید وسطش رو گود کنید شکر و خمیر مایه رو اضافه کنید شیر و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید و وسط آرد اضافه کنید مخلوط کنید تا خمیر جمع بشه کره نرم رو اضافه کرده ورز بدین تا کاملا به خورد خمیر بره و خمیر یکدست بشه و به دست نچسبه خمیر رو استراحت بدین تا حجمش دو تا سه برابر بشه خمیر آماده رو کمی ورز بدین به اندازه های دلخواه تقسیم کنید من هشت قسمت کردم شما اگه نونهای بزرگتری میخواین به تکه های کمتر تقسیم کنید. چانه ها رو ۵ دقیقه استراحت بدین و از چانه اول شروع کنید و شکل بدین داخل سینی بچینید روشونو پوشانده ۱۰ دقیقه استراحت بدین بعد رومال بزنید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدین به مدت حدود ۲۰ دقیقه تا طلایی بشن @mivhe71
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
دیزاین گوجه و خیار
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
من از يك كيلو كلم قمري(از برگ كلم هم ميشه به جاي قمري استفاده كرد) كه به صورت خلال نازك برش زدم براي سه پيمونه برنج استفاده كردم ي دونه پياز و نگين ريز كردم و تفت ش دادم كلم هاي خلال شده رو به پياز اضافه و با شعله كم حسابي تفت دادم و دو تا قاشق سركه زدم تا بوي كلم گرفته شه و فيله مرغ و با نمك فلفل و كمي ابليمو و زعفرون تفت دادم و دو قاشق رب زدم و تفت دادم و پودر دارچين زدم و به مخلوط كلم و پياز تفت داده شده اضافه كردم و لابه لاي برنج ابكش شده دم گذاشتم @mivhe71
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
دیزاین غذا
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۱ شهریور ۱۴۰۰
مواد لازم: 44 خمیر یوفکا باقلوا 100 گرم کره 1 فنجان روغن برای داخل: 250 گرم پنیر نصف دسته جعفری خردشده برای رومال: نصف فنجان روغن ‌ طرز تهیه: ابتدا به کره ذوب شده ، روغن اضافه کرده و کنار می گذاریم. مواد داخلی رو مخلوط میکنیم. 2 قطعه خمیر روی میز میذاریم ،رویش روغن میریزیم،دوباره دولایه خمیر میذاریم دوباره روغن می ریزیم ، سپس مواد داخلی را میریزیم و رول درست می کنیم. رول نه خیلی تنگ است و نه خیلی شل بعد در فر ۱۸۰ میذاریم به مدت ۳۰ دقیقه باشد.‌ ‌ @mivhe71
۲۱ شهریور ۱۴۰۰