eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.7هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از یا صاحب الزمان (ف-م)
۳۰ نوع غذا با چرخ کرده🌶🌶 ۳۰ نوع غذا با 🥒🥒 آموزش همشونم و 🥕🥦 ترشی های خوشمزه لیته و کلم ترشی و انواع شور😍😍😍😍 غداهای 🥖 🍑 🤑 🍕 غذای روزانه😍 http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006 @shirini71😍😍😍 🌶🌶🌶🥒🥒🥦🥦 🥔🥔🥔🥕🥕🥕🍆 🌮🥙🍕🥞🥓🥩🍗 🍷🍸🍪🍩🥧🍿🍦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: 2 لیوان شیر برای 18-20 نان کوچک خمیر: آرد 300 -350 گرم شیر 250 میلی لیتر مخمر 12 گرم شکر 1 قاشق غذاخوری نمک 1/2 قاشق چایخوری روغن نباتی 1 قاشق غذاخوری پر كردن: پنیر 100-120 گرم کره 40 گرم طرز تهیه: مخمر ، شکر ، نمک را در شیر گرم حل کنید ، هم بزنید. آرد الک شده ، روغن نباتی را اضافه کنید. ورز دهید تا یک خمیر بسیار نرم بدست آید. آرد ممکن است کمی بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشد ، برای من 320 گرم استفاده شد. خمیر را در یک کاسه چرب شده با روغن نباتی قرار دهید ، با سلفون بپوشانید و در یک مکان گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. برای پر کردن ، پنیر را روی یک رنده درشت یا متوسط ​​رنده کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید ، هر کدام را به یک لایه مستطیلی بپیچید ، عرض رول 0.5 سانتی متر است. اگر خمیر چسبناک بود از آرد استفاده کنید. یک لایه خمیر را با کره نرم شده چرب کنید و روی آن پنیر رنده شده بپاشید. یک لایه از خمیر را با کره نرم شده چرب کرده ، پنیر رنده شده بپاشید. یک سوم لایه مستطیلی را در وسط و یک سوم دوم را روی لایه اول بپیچید. یک لایه باریک مستطیل شکل از خمیر بدست می آورید که باید به 9-10 قطعه بریده شود. در هر یک ، برشی ایجاد کنید که به لبه های 1 سانتی متر نرسد ، سپس هر انتهای آن را بچرخانید. نان ها را روی یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید بگذارید ، روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید بالا بیاید. قبل از پخت با تخم مرغ زده و دانه های کنجد رومال کنید. با دمای 180 درجه به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید تا قهوه ای شود. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین کدو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: ۳۵۰ گرم گوشت چرخ شده ۳ عدد بادمجان ۱ و نیم پیاز ۱ فلفل قرمز ۲-۳ فلفل سبز ۳-۴ حبه سیر ۱ و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۴-۵ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی ۱ قاشق روغن زیتون جعفری فلفل سیاه ، زیره ، پاپریکا ، نمک طرز تهیه: بادمجانها را از وسط مانند شکل نصف کنید و روی سینی فر قرار دهید و در فر کباب کنید یا روی گاز سرخ کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. اجازه دهید تا نرم شوند. برای سس، رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت. عید. پوره گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و باز تفت دهید. یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت به قوام نسبی برسد. بادمجان ها را در ظرف مناسب بچینید. مواد را روی آن بریزید. سس را هم به ظرف اضافه کنید. به اندازه ده دقیقه در فر قرار دهید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سبزیجات