میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#چیز_کیک_انار
ژله آلوئه ورا ۲/۳ بسته + ۱ لیوان آبجوش
دونه ی انار به مقدار لازم
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
۱ ق غ پر خامه صبحانه
شیر ۳-۴ ق غ
ژله انار ۱ بسته + ۱ لیوان آبجوش
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۲۰۰ گ م
خامه قنادی یا خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
🔥اگه از خامه صبحانه استفاده کردید ۱-۲ ق پودرقند هم اضافه کنید
طرز تهیه
ژله آلوئه ورا رو داخل آبجوش بریزید و روی بخار کتری بزارید تا ژله کاملاً حل بشه. کف و دیواره قالبی که کمی از قالب اصلیتون کوچکتره سلفون بکشید و نصف ژله رو توش بریزید یه کم دونه ی انار هم داخلش بریزید. نیم ساعت بزارید ت یخچال تا نیم بند بشه و رویه ببنده.
بعد بقیه ژله رو آروم روش بریزید و یه مقدار دیگه هم دونه انار بهش اضافه کنید. بزارید تو یخچال تا کاملا خودشو بگیره.
بیسکویت رو پودر کنید. ۱ ق غ خامه صبحانه رو اضافه کنید و شیر رو هم کم کم بریزید تا بیسکویت منسجم بشه
کف و یواره قالب گرد به قطر ۱۵ و ارتفاع ۸ سانتیمتر رو با سلفون بپوشونید.
بیسکویت رو کف قالب پهن کنید و بزارید تو یخچال.
برای لایه پنیری
ژله انار رو با ۱ لیوان آبجوش مخلوط کنید و رکی بخار کتری بزارید تا ژله حل بشه بعد کنار بزارید تا از دما بیفته.
خامه و پنیر رو ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا یکدست بشن
ژله رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکست بشه.
۱/۳ مایه پنیری رو داخل قالب روی بیسکویت بریزید و نیم ساعت تو یخچال بزارید تا رویه ببنده.
ژله آلوئه ورا که کاملاً خودشو گرفته از قالب دربیارید و توی قالب روی مواد پنیری بزارید و بقیه مایه پنیری رو آروم روش بریزید .
۸ ساعت تو یخچال بزارید تا کاملاً خودشو بگیره بعد براحتی از قالب خارج کنید و به دلخواه تزئینش کنید.
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کالباس_خونگی
سینه مرغ۵۰۰گرم
زرده تخم مرغ۱عدد
سیرریزخوردشده یاچرخ شده۴عدد
هویچ نگینی وابپزشده۱عددکوچک
روغن مایع۲قاشق غذاخوری
آردذرت۱قاشق غذاخوری
نمک۱قاشق چاییخوری
فلفل سیاه کمی
فلفل قرمزکمی
زنجبیل نصف قاشق چاییخوری
پودرهل نصف قاشق چاییخوری
طرزتهیه:
سینه مرغ راباسیرداخل چرخ گوشت یاغذاسازمیزاریم خوب لهش میکنیم .نمک وزرده تخم مرغ وآردوفلفل هاوزنجبیل وپودرهل وروغن مایع رومیریزیم وخوب ورزمیدیم تاموادچسبنده شوند.هویچ وقارچ راقبلا به صورت جداخوردواب پزکردیم اضاف میکنیم
حالاسلفون پهن میکنیم وموادوروش میریزیم وخوب فرم میدیم ورول میکنیم وچنددور سلفون پیچ میکنیم وانتهاهای سلفون روبانخ گره میدیم وداخل قابلمه ای که آبجوش داره میزاریم دوساعت بپزه دراین زمان کالباس روزیرورومیکنیم تاهمه جاش خوب بپزه.بعددرش میاریم ۱۲ساعت دریخچال قرارمیدیم تاآماده بشه وخوب برش بخوره
@mivhe71