میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#ژله_هندوانه🍉
✅خوبيه اين ژله اينه كه مواد اين ژله تو دسترس همه هست و ابزار خاصى هم نمى خواد
✅موادى كه نياز داريد :
ژله هندوانه يه بسته
ژله طالبى يه بسته
ژله الورا يه بسته
پودر ژلاتين يك ق چ
خامه يك ق غ
شير يك ليوان سر خالى
شكلات اشكى نصف استكان
.
✅درست كردنش اصلا سخت نيست فقط نكته مهمش اينه كه براى اينكه ژله ها خوب روى هم فيكس بشن و بچسبن ،حتما ژله نيم بند باشن چون اگه سفت بشن موقع در اوردن از قالب از هم جدا ميشن و كارتون خراب ميشه 🙃
✅زمان تقريبى نيم ساعته ،ولى توجه كنيد چون نيم بند شدن ژله به دما يخچال بستگى داره پس بهتر چك كنيد😊
madam_rad
@mivhe71
#ژله_به_شکل_انار
#دسرتک_نفره
#یلدا
اول یه بسته ژله کیوی و با یه لیوان آب جوش مخلوط کردم صاف و یکدست که شد داخل یه سینی که از قبل سلفون کشیده بودم ریختم وگزاشتم یخچال کاملا که بسته شد ژله انارو هم همینصورت اماده کردم سرد که شد رویه زله کیوی ریختم و کاملا که سفت وبسته شد با کاتر انارکه خیسش کرده بودم کاتر زدم و داخل ظرف کذاشتم برایه دونه هاشم یه بسته ژله الورا رو با نصف لیوان آب جوش روان کردم بعداز سرد شدن دوقاشق خامه باهاش مخلوط کردم و با انار مخلوط کردم داخل یخچال گذاشتم وقتی سفت شد ازش برداشتم و گراشتم رو ژله های کاتر خورده
miss_._saharii
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#چیپس_میوه
#یلدا
#تنقلات
میوه های تازه و سفت رو با چاقو نازک برش زدم.موز رو زیاد نازک برش نزنید چون خراب میشه.یه سینی بزرگ دارم(مجمع)داخلش کاغدروغنی پهن کردم برشهای میوه رو بافاصله روی اون چیدم.حالا سینی رو روی بخاری با حرارت کم (اگر حرارت زیاد باشه میوه ها میچسبن به کاغذ و هم اینکه رنگشون تیره میشه)گذاشتم یک روز زمان برد تا میوه ها خشک شدن.هر۲ساعت یکبار میوه ها رو برعکس کنید تا اونطرفشم خشک بشه.میوه ها شامل:کیوی.خرمالو.نارنگی.آناناس.سیب. هستن.😍
برای اینکه پرتقال ها تلخ نشن اینکار رو انجام بدین👇
یک لیوان شکر.یک لیوان آب.یک قاشق غذاخوری آبلیمو قاطی کرده بگذارین روی حرارت تا کمی بجوشه و قوام بیاد البته نه خیلی زیاد.پرتقال ها رو دونه دونه داخل شربت زده.داخل آبکش گذاشته تا شربت اضافیش گرفته بشه بعدم داخل سینی چیده و روی بخاری یا شوفاژ با دمای کم بزارین تا خشک بشه.
این چیپس میوه خیلی سفت و خشک نمیشه چون با حرارت کم و به مرور خشک میشه.بعدم داخل ظرف دردار بزارین توی یخچال تا ماهها قابل نگهداریه.روی شوفاژ هم به همین صورت خشک میشه.البته روی شوفاژ باید فویل بزارین بعد میوه ها رو بچینید روی فویل.
راستی چاقویی که سیب رو باهاش برش میزنید رو داخل آبلیمو بزنید اینجوری سیبها سیاه نمیشن.البته امسال خودم اینکار رو انجام ندادم و حتی به سیبها ابلیمو هم نزدم و چون حرارت کم بود سیاه نشدن.
⚘⚘⚘داخل فر هم میتونید خشک کنید روی کمتررررین دما تنظیم کنید حدودا ۳تا ۴ساعت زمان میبره تا خشک بشن .میوه ها رو داخل سینی فر یا روی توری فر میتونید بزارین.
⚘⚘برای چیپس اناناس از کمپوت اناناس استفاده کردم فقط چون حلقه های کمپوت اناناس قطور بودن هر کدوم رو با چاقو اره ای به دوقسمت نازک برش زدم.
royaaaa777
@mivhe71
#کیک_صبحانه_تابه_ای
تخم مرغ دو عدد
عسل یا شکر 7 ق غ(من از عسل استفاده کردم)
ماست یا شیر سه ق غ(من از ماست استفاده کردم)
آرد 8 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل مقداری
ابتدا تخم مرغ،عسل و وانیل را خوب هم زدم تا کر رنگ بشه بعد ماست و روغن را اضافه کردم هم زدم تا یکدست بشه آرد را با بکینگ پودر دو بار الک کرده و به و اضافه کردم و مخلوط کردم تابه نچسب را داغ کردم و مقداری روغن ریختم گذاشتم روی حرارت ملایم تا داغ بشه بعد مایع را داخلش ریختم و شعله پخش کن را زیر تابه گذاشتم(با شعله ملایم) و در دم کنی گذاشتم بعد ازبیست دقیقه درش رو برداشتم و با خلال چوبز تست کردم و اگه بهش نچسبی کیک پخته و برش گردوندم تا روی کیک هم برشته بشه.روش با گاناش و پودر پسته و گردو تزیین کردم
@mivhe71