#آبنبات_شیری یا کَسمَک
مواد لازم:
شیر 1کیلو
شکر 500 گرم
زعفران مقداری
هل کوبیده مقداری
مغزیجات، گردو یا پسته
طرز تهیه : شیر و شکر را باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی شعله ملایم، وقتی ک بجوش آمد میزاریم مثل رب گوجه بشه فقط هم بزنید ک شیر و شکر زود میسوزه مواظب باشید ته نگیره وقتی ک سفت شد مثل رب گوجه، هل و زعفران و مغزیجات رو میریزین داخل و میزارین رو ی زمین هم میزنید و قتی که کمی سفت شد داخل سینی چرب شده میریزیم
به پلاستیک فریزر رو چربا میکنیم کف سینی میزاریم و یکی دیگه ام چرب میکنیم برای پهن کردن شکلات
وقتی ک هم زدید و سفت شد داخل سینی پهن میکنید و با چاقو برش میزنیم همینطور که داغه پلاستیک رو روی شکلات ها میزاریم و برش میزنیم میزاریم یخچال تا نیم ساعت خشک بشه بعد میاریم از یخچال بیرون آمادست
نوش جان 😋😋
❌نکته❌ خانواده گفتن که شکرش زیاده، شما 450 گرم خواستید بریزید و اینکه وقتی گذاشتیند روی زمین هم بزنید مواظب باشد خیلی هم نزنید ک خیلی خیلی سفت بشه و ترک داشته باشه
من خیلی هم زدم روی آبنبات هام ترک داره شما مواظب باشید
@mivhe71
#سالاد_خسرو_شاهی
مواد لازم:
سینه مرغ آبپز شده
قارچ ورقه ای خرد شده
پیاز خلالی
سس مایونز
ماست خامه ای
آبلیمو
نمک و فلفل و پودر سیر و آویشن
سیب زمینی رنده درشت
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه بپزید و ریش ریش یا خرد کنید
سپس قارچ رو ورقه کنید و تفت بدین و به مرغ اضافه کنید
حالا پیاز رو سرخ کنید و به مرغ و قارچ اضافه کنید (مقداری از پیاز داغ را برای تزیین نگه دارید)
سیب زمینی رو هم سرخ کنید میتونید همه سیب زمینی رو برای تزیین بذارید و یا اینکه نصفشو داخل سالاد اضافه کنید و مابقی رو برای تزیین بذارید
در نهایت سس مایونز ، ماست ،ادویه ها آبلیمو و نمک و فلفل وآویشن رو خوب مخلوط کنید و سس رو به سالاد اضافه وخوب مخلوط کنید
برای سرو با سیب زمینی سرخ شده و پیاز داغ تزیین کنید و از طعم خوووبش لذت ببرید
@mivhe71
ژله یلدایی
طبقه قرمز یه لیوان اب گنجایش داره
طبقه سفید دو لیوان اب
طبقه سبزش سه لیوان اب
(البته حدودی)
خب اول قالبتونو با روغن مایع چرب میکنین و میذارین تو فریزرهر بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش بنماری میکنین و میذارین سرد شه اگه میخواین رنگ خوراکی اضافه کنین وقتی ژله داغه رنگ رو بریزین و بعد از سرد شدن ژله برای هر یه بسته نصف لیوان شیر اضافه کنین و از صافی رد کنین هر لایه رو که ریختین بذارین تو یخچال تا نیمبند بشه لایه بعد رو با قاشق آروم بریزین تو قالب و آخر کار بذارین ژله 6 ساعت تو یخچال بمونه اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین تا از دیواره جدا بشه و برگردونین تو ظرف میتونین بجای شیر همین مقدار بستنی نرم شده اضافه کنین برای لایه سفید از پاناکوتا وانیلی هم استفاده کنین
@mivhe71
#ایده_یلدایی 😍🍉
این دیزاین فانتزی و جذاب رو به راحتی و با صرف کمترین زمان میتونین انجام بدید ؛ برش دهان قورباغه رو بزنید و داخل هندونه رو با قاشق توپی دربیارید و کاملا خالی کنید، از قطعه برش دهان، دست و پا و چشمهای قورباغه رو برش بزنید و با کمک خلال دندان روی کار فیکس کنید. برای چشمها میتونید از گوجه گیلاسی یا انگور استفاده کنید و در آخر توپهای هندوانه رو در دهان این قورباغه ی شکمو بریزید 😋
@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شمع_آرایی
#یلدا
#میز_شام
حتی اگه هیچ وقت نتونی دنیا رو تغییر بدی،
نذار دنیا از تو یه آدم دیگه بسازه ...
بهونه واسه بد شدن زیاده،
اما،
تو همون "من" ِ همیشگی بمون؛
"من" ِ مهربون ...