#خشک_کردن_میوه
#خشک_کردن_پرتقال
#تجربه
من این دو روشو باهم انجام میدم کلا میوه هارو با رنده دایسر نایسر برش میزنم یکدست باشن
پرتغال و نارنگی رو بعد برش زدن اول نیم ساعت تا ۴۵ دیقه داخل اب سرد میزارم بعد نیم ساعت داخل ابکش میزارم میوه هارو تا اب اضافیش خارج شه بعد داخل شهدی ک با ی لیوان اب و ی لیوان شکر درس کردم میزنم
و داخل ابکش میزارم تا شهد اضافی خارج بشه و بعد داخل سینی میچینم
رو بخاری خشک میکنم من
چند دقیقه اول مداوم پشت و رو میکنم تا میوه ها ازون حالت خیسی دربیاد
من
روشهای زیادی رو انجام دادم و تلخ شدن این روش رو انجام دادم نتیجش خوب بود
البته اینکه میگم خوب بود نظر خودم نیس نظر دوستان و آشناهایین که خوردن و ازم می پرسیدن که چه جوری خشک میکنم که پرتقالهام تلخ نمی شن
من تمام میوه هارو داخل شهد میزنم
فقط میوه هایی ک امکان تلخ شدنشون هست رو نیم ساعتی داخل اب سرد میزارم
البته پرتغالامم معمولیا بود از تامسون استفاده نکردم
🆔 @mivhe71
#مسقطی_پرتقالی
#عصرونه
#تنقلات
نشاسته گل : یک و نین پ
شکر : یک و نیم تا دو پ
آب سرد : یک پ
آب پرتقال : دو پ
کره : پنجاه گرم
رنده پوست پرتقال : دو ق غ
مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین .
نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین . منظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید .
vanillaa_land
🆔@mivhe71