eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.7هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
8.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین صبحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
متبل یا باباغانوش. بادمجان کبابی، ارده، سیر له شده، فلفل سیاه و قرمز، آبلیمو، روغن زیتون، ماست چکیده، دستور و فیلم در کانال هست. همه مواد مخلوط و سرد سرو شود. به عنوان پیش غذا یا مزه یا دیپ در کنار نان‌های خشک و بیسکوییت های نمکی گزینه مناسبیست . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه تیکه ماهی بردارینو به نمک و فلفل آغشته اش کنین بعدش کف ظرفی که قراره بره تو فرو یه لایه لیمو ترش بچنین با هر ادویه ای که دوست دارین بعدش ماهی بذارین روش بعد دوباره ادویه و لیمو یکم روغن زیتونم بمالین روشونو بذارین تو فر فوری حاضره من برای ادویه از رزماری استفاده کردم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
من این دو روشو باهم انجام میدم کلا میوه هارو با رنده دایسر نایسر برش میزنم یکدست باشن پرتغال و نارنگی رو بعد برش زدن اول نیم ساعت تا ۴۵ دیقه داخل اب سرد میزارم بعد نیم ساعت داخل ابکش میزارم میوه هارو تا اب اضافیش خارج شه بعد داخل شهدی ک با ی لیوان اب و ی لیوان شکر درس کردم میزنم و داخل ابکش میزارم تا شهد اضافی خارج بشه و بعد داخل سینی میچینم رو بخاری خشک میکنم من چند دقیقه اول مداوم پشت و رو میکنم تا میوه ها ازون حالت خیسی دربیاد من روشهای زیادی رو انجام دادم و تلخ شدن این روش رو انجام دادم نتیجش خوب بود البته اینکه میگم خوب بود نظر خودم نیس نظر دوستان و آشناهایین که خوردن و ازم می پرسیدن که چه جوری خشک میکنم که پرتقالهام تلخ نمی شن من تمام میوه هارو داخل شهد میزنم فقط میوه هایی ک امکان تلخ شدنشون هست رو نیم ساعتی داخل اب سرد میزارم البته پرتغالامم معمولیا بود از تامسون استفاده نکردم 🆔 @mivhe71
‌ ‌ ‌ نشاسته گل : یک و نین پ شکر : یک‌ و نیم تا دو پ آب سرد : یک پ آب پرتقال : دو پ کره : پنجاه گرم رنده پوست پرتقال : دو ق غ ‌ مهم ترین نکته در تهیه باسلوق صبر و حوصله هستش. باید روی حرارت کم و مرتب هم بزنین . نشاسته رو با آب توی قابلمه ریخته و مخلوط کنین تا حل بشه . آب پرتقال و شکر اضافه کرده و روی حرارت بسیار ملایم مدام هم می زنیم تا کم کم‌ به غلظت برسه . نزدیک یک ساعت و نیم برای من طول کشید . وقتی به حدی رسید که وقتی با قاشق سرش خط می انداختین خط پاک نمیشد تو این مرحله کره و رنده پوست پرتقال افزوده و یک ربع دیگه هم بزنین . من‌ظرف مستطیل شکلی کمی چرب کرده و مواد داغ داغ داخل ظرف ریختم‌، بعد اینکه از حرارت افتاد حداقل چهار ساعت در یخچال گذاشته و سپس برش بزنید . ‌ vanillaa_land ‌ 🆔@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا