eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‍ ‍ تخم مرغ ۳ عدد روغن ۲/۳پیمانه ارد ۲ و نیم پیمانه شکر ۱ پیمانه شیر ۱ پیمانه وانیل ۱/۴قاشق چ بکین پودر ۱ قاشق م جوش شیرین ۱ قاشق م پودر کاکائو ۱ قاشق غ پودر نسکافه ۱ قاشق غ ارد ۱ قاشق غ تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با هم زن برقی میزنیم تا کاملا سفید و کشدار شود. سپس شیر و روغن را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. در مرحله بعد ارد را که با بکین پودر و جوش شیرین مخلوط کرده و سه بار الک کردیم طی چند مرحله به موادمان اضافه میکنیم. موادمان را در سه ظرف جداگانه و به یک نسبت میریزیم.به یک ظرف پودر کاکائو و به یک ظرف دیگر پودر نسکافه و به ظرف سوم یک قاشق ارد را اضافه میکنیم. کف قالب مورد نظرمان را چرب کرده و کاغذ روغنی میندازیم.(سایز قالب من ۲۰ سانت میباشد). ابتدا از مایع سفید رنگ کف قالب میریزیم. سپس مایع شکلاتی را بریزید. سپس مایع نسکافه ای را میریزیم.سعی کنید همه مواد را کامل از مرکز قالب بریزید تا لایه ها در آخر سر مرتب و تمیز در بیاد. سپس قالب را ۴۵ دقیقه ( البته بسته به فر شما دما متفاوت است) در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهیم. کیک کافیشاپی با طعم و بافتی متفاوت👌👌👌 میتونید برای روی این کیک از بریلو یا مارمالاد یا کارامل استفاده کنید که بسیار بینظیر میشود. نکته: دوستان چون روی این کیک با مارمالاد و کارامل و.....پوشیده میشود به همین خاطر شیرینی خود کیک کم است .ولی اگر شما خواستید که کیک را بدون استفاده از موارد بالا سرو کنید میزان شکر را بیشتر بریزید. soheyla.8992 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
🌸🌸نون خامه ایی هم با همین رسپی 👇درست میشه فقط بعدش توش با خامه پر میشه آب ٢/٥ ليوان ارد ٢٥٠ گرم روغن مایع ١٥٠ گرم تخم مرغ ٩ عدد پکینگ پودر ١ قاشق چايخوري عسل ١ ق مربا خوري براي خوشرنگ شدن زدم ابتدا آب وروغن مایع رو داخل ظرف ریخته روی حرارت گذاشته تابجوشد سپس ارد را ریخته و روی شعله کم 5 دقیقه میپزیم بعد از اینکه خمیرمون کمی سرد شد به میکس بسته و روی دور متوسط روشن میکنیم تخم مرغها رو دوتادوتا شکسته وبه خمیرمون اضافه میکنیم اجازه میدیم خمیرمون صاف ویکدست که شد تخم مرغهای بعدی رو اضافه میکنیم نیمی از تخم مرغها رو که اضافه کردیم میکس رو خاموش کرده وکمی از خمیر رو برمیداریم با ماسوره ساده پشت قالب گالوانيزه ٢٠سبد رو مثل شکل زیر میبافیم. بعد از بافتن سبد اضافه خمیر رو برمیگردونیم داخل میکسر وباقی تخم مرغها رو کم کم شکسته و اضافه میکنیم.حواستون باشه اگر ديدين مايع لطيف وقابل ماسوره زدن هست ديگه تخم مرغ اضافه نكنين من ٧ تا تخم مرغ اضافه كردم چون سبدم بزرگ بود. در پایان بكينگ پودر،وعسل رو اضافه میکنیم پس از مخلوط شدن خمیرمون آماده قیف زدن هست. سبدرودورقالب ٢٠ زدم وداخل فر٢٢٠ درجه نيم ساعت گذاشتم البته سينيه فريك طبقه بالاترازوسط بود درجه فر براي نون خامه اي وسبد درجه ٢٢٠ به مدت يك ربع بعدازاين زمان درجه رومياريم روي ١٨٠ ويك ربع ديگه زمان ميديم بعدازپخت فرروخاموش كرده و١٠ دقيقه بعدنون خامه اي روازفردراوردم با خامه زده شده تزيين كردم نوش جان 💐💐💐 matbakh_khatoon @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
سلام سلام حالتون چطوره دوستای گلم روزگار بر وفق مرادتون هست؟ تعطیلات عید خووش میگذره😍امیدوارم تو سال جدید بهترین ها براتون رغم بخوره😍 بریم سراغ یه شیرینی راحت با کمترین مواد 👌👌 مواد لازم: 🌺سفیده تخم مرغ: ۲عدد 🌺 پودر قند: ۱۳۰گرم 🌺گردوی خورد شده: ۱۰۰ گرم 🌺وانیل:۱/۸ قاشق چایخوری 🌺پودر هل:۱/۴قاشق چایخوری سر پر 🌺خلال پسته: به مقدار لازم طرز تهیه: پودر قند و سفیده ها را با همزن با دور تند میزنیم تا سفید وپف دار شودوانیل و پودر هل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس گردو را اضافه کرده و ارام ارام مخلوط می کنیم به حالت دورانی کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده واز مایه اماده شده روی کاغذ روغنی میگذاریم وبه دلخواه کمی مغز پسته روی شیرینی میریزیم ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه گذاشته(زمان پخت بستگی به فر شما داره) 🌺🌺🌺 نکته🌺🌺 🌺دقت کنید اگر مایه شیرینی نزدیک هم قرار دهید چون مواد باز شده و پف میکند شیرینی ها به هم میچسبند @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
ماكاروني فرمي ١٥٠ گرم سيب زميني متوسط ( تقريبا كوچك) يك عدد نصف يك سينه مرغ كوچك ك پخته و نگيني شده پنير پيتزا ١٠٠ گرم ( كم و زياد كردن پنير دست خودتون😋) ابتدا سيب زميني را پخته ...( سيب زميني رو بخاطر اين استفاده ميكنيم ك حالت چسبندگي ب غذا بدهد) ماکارونی را در آب جوش همراه با نمک و روغن به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا كاملا پخته شود ،سپس آن را آبکش کنید و بگذاريد تا سرد شود،، سیب زمینی را رنده و با ماکارونی مخلوط کنید ... مرغ، پنير و مقداري نمك و فلفل و پاپريكا بزنيد (.در صورت تمایل می توانید مرغ را حذف و کالباس يا سوسیس خرد شده اضافه کنید). مواد را كاملا باهم مخلوط كنيد و ب اون شكل دهيد در آرد سوخاری بزنيد و سپس در تخم مرغ و دوباره در آرد سوخاری...... و در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ کنید. با اين مقدار موادي ك گفتم تقريبا ١٠ عدد اسنك سايز متوسط ب شما خواهد داد😍... . اين غذا خيلي راحت درست ميشه و خيلي هم خوشمزس .. پيشنهاد ميدم امتحان كنيد😋. ashpazi_royaee @shirini71