#مینی_له_معجون
موادخمیر:
آب ولرم ۱لیوان
ماست ۱/۲لیوان
روغن مایع۳ق سوپخوری
خمیر مایه۱ق سوپخوری
نمک ۱ق چایخوری
آرد به میزان لازم
مواد داخل له معجون:
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
روغن مایع ۲ق سوپخوری
پیاز رنده شده ۱عدد بزرگ
گوجه فرنگی رنده شده ۲عدد متوسط
فلفل سبز ۲عدد ریز خرد شده
جعفری خرد شده ۱/۲پیمانه
نمک وفلفل و پول بیبر ترکیه
رب گوجه ۲ق سوپخوری
۲عددزرده تخم مرغ و۱ق سوپ خوری شیر و۱ق سوپ خوری روغن برای رومال خمیر
طرز تهیه:
مواد خمیر را با هم مخلوط کنید.خمیر را در جای گرم قرار دهید تا خمیر حجمش دو برابر شود.
گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده و گوجه فرنگی رنده شده و جعفری خرد شده ونمک وفلفل و پول بیبر وروغن ورب گوجه را مخلوط کنید.له معجون را شکل داده ودر فر ۱۸۰درجه تاوقتی که سرخ شود قرار دهید.
@mivhe71
#اردور_خیار
خیار متوسط و یک اندازه 3 عدد
ماست چکیده یک ملاقه
نعناع خشک
گردو یا بادام
هویج رنده شده
انگور
خیار ها رو حلقه حلقه کرده و ماست رو با قیف روی خیارها میگذاریم. برای تزئین هم میتونید از انواع مغزها و هویج رنده شده و انگور و سبزیجات خشک استفاده کیند.
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک_یخچالی آسون و کم هزینه🌺
موادلازم:
یک لیوان شکر
دولیوان شیر
بیسکویت پتی بور دوبسته .من دو ونیم زدم
کره 50گرم
آرد دوقاشق غذاخوری سر پر
پودرکاکاءو 3ق غذاخوری
طرز تهیه:
آردو شکرو شیرو کاکاءو رومخلوط میکنیم میذاریم روی شعله تا مث فرنی خودشو بگیره وقتی خودشو گرفت کره رو اضافه میکنیم گازروخاموش میکنیم.بعدش داخل ظرف مستطیل یا مربع یک لایه بیسکویت یک لایه موادشکلاتی میریزیم.همینطور ادامه میدیم لایه هارو.لایه ی آخرو مایع شکلاتی روشو میپوشونیم.
و میذاریم داخل یخچال ب مدت 4ساعت بمونه میشه خورد.زمان اصلیش 4تا24ساعته.اماتجربه زیادثابت کرده ک باید یک روزداخل یخچال بمونه تا بیسکویت بافتش مث کیک بشه.
به امتحانش می ارزه....
عالی میشه و لذیذ.....
@mivhe71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
🌈تهدیگ رنگارنگ
🥄هنگام آبکشی برنج ۴ قاشق از برنج با زعفران،۴ قاشق با شوید،۴ قاشق با رنگ خوراکی قرمز بعد برنج های رنگی رو وقتی روغن داغ شد داخل قابلمه بصورت مثلثی بریزیدو فشرده کنید و مابقی برنج سفید
@mivhe71