میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کوفته_مرغ
مواد لازم:
گوشت مرغ : نیم کیلو
برنج محلی : نصف لیوان
لپه : نصف لیوان
سبزی کوفته : ۴ ، ۵ ق غ خ
پودر پاپریکا : ۱ ق غ خ
نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زردچوبه
زعفران ساییده شده
پیاز درشت : ۲ عدد
تخم مرغ : ۱ عدد
رب گوجه
مرزه خرد شده
طرز تهیه:
نیم کیلو گوشت مرغ رو که مخلوط ران و سینه بود، رو چرخ کردم.
نصف لیوان برنج محلی رو که از قبل ۱ ساعت خیس کرده بودم ، پختم و گذاشتم حسابی دونش نرم بشه.
برای این کوفته لپه هم استفاده میشه که من حذفش کردم..
به اینصورت که نصف لیوان لپه رو خیس کرده، داخل زودپز میپزید و بعد که حسابی نرم شد،یکم میکوبیدش و به مواد کوفته تون اضافه میکنید.
سبزی مخصوص کوفته که شامل(سبزی های معطر میشه:ریحون_ترخون_مرزه_تره و جعفری)شما میتونید از تازه یا خشک استفاده کنید.خشک ۲ قاشق غذاخوری پر و تازه حدود ۴یا۵ قاشق غذاخوری استفاده کنید.
نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، گکمی زردچوبه زعفران سائیده شده به مقدار لازم ۱ قاشق غذاخوری پر پودر پاپریکا ادویه های این کوفته حساب میشن.
.یک عدد پیاز درشت رو رنده ریز کرده و آبشو گرفتم.
.سپس ۱ عدد تخم مرغ برای وا نرفتن کوفته در حین پخت نیاز داریم.(که بعضی ها فقط به زرده خالی اکتفا میکنن.)
همه موادی که گفتم رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز دادم.
حدود ربع ساعت روز بدید تا مواد گوشتی حسابی منسجم بشه.
.چندین بار هم بلند کنید و محکم بکوبید داخل ظرف.بعد به مدت ۱ تا ۲ ساعت بذارید تو یخچال تا خوب خودشو بگیره
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کیک شکلاتی
موادلازم:
تخم مرغ:۴عدد
شکر:۱لیوان
شیر:۱لیوان
روغن مایع:۱لیوان
بیکینگ پودر:۱/۲ق چ خ
وانیل:۱/۲ق چ خ
پودر کاکائو:۳ق غ خ
جوش شیرین:۱/۲ق چ خ
ارد :۲/۵لیوان
برای گاناش:
خامه صبحانه:۱۰۰گرم
شکلات تلخ:۸۰گرم
🌺🌺
طرزتهیه:
تخم مرغ ،شکر،وانیل رو خوب هم زده تا کشدار بشه بعد به ترتیب روغن ، شیر رو اضافه در حد مخلوط شدن همزده و ارد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین ، پودر کاکائو۳بار الک کرده در ۲ مرحله اضافه کرده و با لیسک ارام همزده توقالب چرب واردپاشی شده بریزیدتوفرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰ بمدت۴۵دقیقه زمان میدیم.بعدازخنک شدن کیک روتزیین میکنیم.(۴۵۱)
برای گاناش:
خامه صبحانه رو در ظرفی روی حرارت گذاشته از اطراف که شروع به جوشیدن کرد از حرارت برداشته شکلات رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
@shirini71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#باقلوا_بدون_فر
#باقلواگردویی
#شیرینی_بدون_فر
#پذیرایی
طرز تهیه
یک لیوان شکر رو با نصف لیوان اب و زعفرون میزاریم رو شعله تا جوش بیاد و غلیظ بشه بعد بهش گلاب و هل آسیاب شده اضافه میکنیم میزاریم کنار تا خنک بشه بعد گردو یا هر مغز دیگه که دوست دارید رو اسیاب میکنیم بعد بهش پودر دارچین و هل و سه قاشق از شهد شربتی که درست کردیم اضافه میکنیم و خمیری شکل میشه بعد از خمیر یوفکا استفاده میکنیم مواد رو داخلش میزاریم و هر شکلی که دوست دارید میپیچیم و سرخ میکنیم و بعد سرخ شدن داخل شهدی که خنک شده میندازیم و چند دقیقه بعد بر میداریم و اماده شده و با چای نوش جان کنید بسیار لذیذ و خوشمزه 😘😘😋😋😋
zhelehmix
🆔 @mivhe71
#عصرونه_سالم
چند برش خیاربا سالاد مرغ (ترکیبات مرغ پخته و ریز خرد شده،ماست،کرفس،شوید تازه خرد شده،نمک و فلفل سیاه) پنیر جک فلفلی(یا هر نوع پنیر دیگه)چند عدد زیتون ،چند برش سیب ،مرکبات(نارنگی،پرتقال) و تخم مرغ آب پز .
@mivhe71