eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.8هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
مواد لازم: گوشت مرغ : نیم کیلو برنج محلی : نصف لیوان لپه : نصف لیوان سبزی کوفته : ۴ ، ۵ ق غ خ پودر پاپریکا : ۱ ق غ خ نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، زردچوبه زعفران ساییده شده پیاز درشت : ۲ عدد تخم مرغ : ۱ عدد رب گوجه مرزه خرد شده ‌ طرز تهیه: نیم کیلو گوشت مرغ رو که مخلوط ران و سینه بود، رو چرخ کردم. نصف لیوان برنج محلی رو که از قبل ۱ ساعت خیس کرده بودم ، پختم و گذاشتم حسابی دونش نرم بشه. برای این کوفته لپه هم استفاده میشه که من حذفش کردم.. به اینصورت که نصف لیوان لپه رو خیس کرده، داخل زودپز میپزید و بعد که حسابی نرم شد،یکم میکوبیدش و به مواد کوفته تون اضافه میکنید. سبزی مخصوص کوفته که شامل(سبزی های معطر میشه:ریحون_ترخون_مرزه_تره و جعفری)شما میتونید از تازه یا خشک استفاده کنید.خشک ۲ قاشق غذاخوری پر و تازه حدود ۴یا۵ قاشق غذاخوری استفاده کنید. نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه ، گکمی زردچوبه زعفران سائیده شده به مقدار لازم ۱ قاشق غذاخوری پر پودر پاپریکا ادویه های این کوفته حساب میشن. .یک عدد پیاز درشت رو رنده ریز کرده و آبشو گرفتم. .سپس ۱ عدد تخم مرغ برای وا نرفتن کوفته در حین پخت نیاز داریم.(که بعضی ها فقط به زرده خالی اکتفا میکنن.) همه موادی که گفتم رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز دادم. حدود ربع ساعت روز بدید تا مواد گوشتی حسابی منسجم بشه. .چندین بار هم بلند کنید و محکم بکوبید داخل ظرف.بعد به مدت ۱ تا ۲ ساعت بذارید تو یخچال تا خوب خودشو بگیره @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
شکلاتی موادلازم: تخم مرغ:۴عدد شکر:۱لیوان شیر:۱لیوان روغن مایع:۱لیوان بیکینگ پودر:۱/۲ق چ خ وانیل:۱/۲ق چ خ پودر کاکائو:۳ق غ خ جوش شیرین:۱/۲ق چ خ ارد :۲/۵لیوان برای گاناش: خامه صبحانه:۱۰۰گرم شکلات تلخ:۸۰گرم 🌺🌺 طرزتهیه: تخم مرغ ،شکر،وانیل رو خوب هم زده تا کشدار بشه بعد به ترتیب روغن ، شیر رو اضافه در حد مخلوط شدن همزده و ارد ، بیکینگ پودر، جوش شیرین ، پودر کاکائو۳بار الک کرده در ۲ مرحله اضافه کرده و با لیسک ارام همزده توقالب چرب واردپاشی شده بریزیدتوفرازقبل گرم شده بادمای۱۸۰ بمدت۴۵دقیقه زمان میدیم.بعدازخنک شدن کیک روتزیین میکنیم.(۴۵۱) برای گاناش: خامه صبحانه رو در ظرفی روی حرارت گذاشته از اطراف که شروع به جوشیدن کرد از حرارت برداشته شکلات رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
طرز تهیه یک لیوان شکر رو با نصف لیوان اب و زعفرون میزاریم رو شعله تا جوش بیاد و غلیظ بشه بعد بهش گلاب و هل آسیاب شده اضافه میکنیم میزاریم کنار تا خنک بشه بعد گردو یا هر مغز دیگه که دوست دارید رو اسیاب میکنیم بعد بهش پودر دارچین و هل و سه قاشق از شهد شربتی که درست کردیم اضافه میکنیم و خمیری شکل میشه بعد از خمیر یوفکا استفاده میکنیم مواد رو داخلش میزاریم و هر شکلی که دوست دارید میپیچیم و سرخ میکنیم و بعد سرخ شدن داخل شهدی که خنک شده میندازیم و چند دقیقه بعد بر میداریم و اماده شده و با چای نوش جان کنید بسیار لذیذ و خوشمزه 😘😘😋😋😋 zhelehmix 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چند برش خیاربا سالاد مرغ (ترکیبات مرغ پخته و ریز خرد شده،ماست،کرفس،شوید تازه خرد شده،نمک و فلفل سیاه) پنیر جک فلفلی(یا هر نوع پنیر دیگه)چند عدد زیتون ،چند برش سیب ،مرکبات(نارنگی،پرتقال) و تخم مرغ آب پز . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کالباس خونگی روال کار👆 رسپی👇