eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥙 اول یک پیاز متوسط توی غذاساز ریختم تا خرد بشه بعد به ترتیب حدود ۳۰۰ گرم سینه مرغ ، ۱.۵ لیوان نخود خام خیس خورده ( از شب قبل همراه کمی نمک خیس کردم ) ، ۱ عدد تخم مرغ و ادویه جات شامل ( پودر زیره،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرکاری،پودرسیر، فلفل سیاه و نمک ) اضافه کردم صبر کردم تا کاملا له و یکدست بشه طوری که وقتی از مواد با قاشق بر می‌دارید سفت باشه و از قاشق نریزه به اندازه ی یه گردو درشت از مواد برداشتم توی دستم گرد کردم و توی پودر سوخاری غلطاندم و بعد توی روغن داغ با شعله متوسط ( تا مغز پخت بشه ) سرخ کردم البته میشه پودر سوخاری رو حذف کنید و مستقیم از همون ابزار تهیه فلافل استفاده کنید و در روغن سرخ کنید هر دو مدلش خوشمزه است . نکته : میتونید به دلخواه تون ادویه جات حذف یا اضافه کنید من زیاد تند درست نمیکنم تا بچه ها هم بتونن‌ بخورند میتونید فلافل آماده کنید و توی فریزر بزارید و زمان مصرف سرخش کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: ۲عدد هویج ۲عدد تخم مرغ ۲قاشق ماست شیرین ۲قاشق غذا خوری آرد وانیل کمی بکین پودر 1 ق چ مواد شهد: ۱پیمانه شکر ۱پیمانه آب زعفرون دم کرده طرز تهیه: 1. هویج را رنده ریز کرده ابشو فشار میدیم تا خارج بشه بقیه مواد را کاملا قاطی کرده و هم میزنیم تا یکنواخت شود. 2. مواد را در ظرف نچسبی میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم که خودش را بگیرد. 3. بعد اینکه خودشو گرفت برمیگردونیم طرف دیگه اش هم کمی بپزه، بعد مواد آجیلی دلخواه رو روش میریزیم و صاف میکنیم. (گردو،بادام،پسته،دارچین،گل محمدی،هل،رنجبیل) 4. بعد به ارومی رولش کرده و برش داده و شیره سرد را که قبلا اماده کردیم روش میریزیم و میگزاریم خوب به خودش جذب کنه. 5. در ظرف سرو گذاشته و روش را با پسته تزیین میکنیم. نوش جان... ashpazi_ba_fereshteh @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍫🍌 ۸ اسکوپ بستنی ، ۳ ق غ پودر کاکائو، یه دونه موز بزرگ، کمی گردو به دلخواه، و یک چهارم استکان شیر(درصورت تمایل برای رقیق شدن نوشیدنی) ...همه رو توی مخلوط کن ریخته و میکس میکنیم. نوش جان😋 ⚡نکته : میتونیم به جای موز کاکائو ،از هلو، زرد آلو، توت فرنگی و....استفاده کنید و طعم‌های مختلفش رو تهیه کنید. ‍ @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان این غذا رو هم میشه سرخ کرد و هم در فر گذاشت. اگر توی فر باشه رژیمی تره و برای افرادی که ممنوعیت استفاده از روغن دارن مناسبه. من نوع فر رو توضیح میدم اما اگر خواستین سرخش کنید، همه مراحل رو پیش برین و بعد به جای گذاشتن توی فر سرخ کنید. .  پوره سیب زمینی یک و نیم پیمانه /پودر سوخاری نصف پیمانه /اسفناج پخته و خرد شده یک سوم پیمانه  /روغن سرخ کردنی به مقدار لازم /نمک یک چهارم قاشق چایخوری طرز تهیه ناگت سبزیجات فر را با دمای 180درجه سانتیگراد روشن کنید. درون ظرف مخصوص پخت، لایه ای از فویل آلومینیومی قرار داده، روی آن را کمی روغن اسپری کرده و کنار بگذارید. درون یک بشقاب با استفاده از یک چنگال، پودر سوخاری را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک خوب مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. درون کاسه ای متوسط، سیب زمینی و اسفناج را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید سپس با دست از مخلوط به اندازه یک لقمه، یک لقمه برداشته و آن ها را به شکل توپ درآورده سپس درون مخلوط پودر سوخاری و نمک بغلطانید. ناگت ها را به ظرفی که از قبل آماده کرده اید منتقل کرده و کمی آن ها را به روغن آغشته کنید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه آن ها را بپزید. پ ن: به جای اسفناج از پیازچه، جعفری و گشنیز هم میشه استفاده کرد. اگر دوست داشتین میتونید وسطش پیاز داغ یا پنیر پیتزا بزارین. اگر سیب زمینی تازه دارین کع رنگش کمی به سفیدی میزنه و خواستین ناگت رو سرخ کنید حتما از یک تخم مرغ استفاده کنید. iranpokht ‍ @mivhe71