🍒#شیک_گيلاس 🍒
بستني وانيلي ٤-٦ قاشق غذاخوري، گيلاس٨-١٠عدد، گيلاس و خلال پسته براي تزئين
ابتدا هسته گيلاس ها رو جدا ميكنيم و داخل فريزر ميذاريم تا كمي متجمد بشه و بعد ميريزيم داخل ميكسر يا مخلوط كن و حسابي ميزنيم تا ريز بشه و بعد بستني وانيليمون رو اضافه ميكنيم ميذاريم انقدري هم بخوره كه خوب يكدست بشه ، اين مخلوط بايد كاملا سفت و غليظ باشد. براي داخل مواد و تزئين نيز ميتوانيم از مغز پسته استفاده كنيم
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#کوکوی_مرغ_مجلسی
سینه مرغ۱عدد
پیاز ۱عدد
سیب زمینی ۱عدد
زرشک
گردو
زعفران دم کرده ۲ق غ
تخم مرغ ۵عدد
هویج پخته ۱عدد
پکینگ پودر ۱ق م
سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم وبا پیاز تفت داده وهویج پخته و خورد شده وسیبزمینی ابپز رنده شده وزعفران ونمک وادویه وتخم مرغ مخلوط میکنیم وته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم وروش زرشک وگردو میریزیم ودر ظرف رو با فویل میپوشونیم وتو فر ۱۸۰درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه وسرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم
میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید
@mivhe71
#دسر_عربی
پودرکرم کارامل:1بسته
شیر:2لیوان
بیسکویت پتی بور:20عدد
خامه:1پاکت
کافی میکس:1ق غ
پودر ژلاتین:1ق غ
ابتدا پودر کارامل را با دولیوان شیر و پودر ژلاتین و کافی میکس ترکیب میکنیم و روی حرارت قرار دهید تا وقتی که بجوشه هم میزنیم وسپس همینطور که داغه توی مخلوط کن ریخته و یک بسته بیسکوییت پتی بور رو توش خورد کنیدو خوب هم بزنید و( یا با غذاساز و یا مث من با گوشکوب برقی) سپس یک بسته خامه اضافه ومجددا هم بزنید سپس در ظرف ریخته(ظرف نیاز چرب کردن نداره، خامه چرب هست و ب راحتی بر میگرده) حدودا دو یا سه ساعت در یخچال و یا نیم ساعت در فریزر بگذارید (من واسه تسریع کار تو فریزر میزارم خیلی زود آماده میشه، قبلش چک کنید ک کاملا سفت شده باشه) وقتی آماده شد میتونید سس کارامل رو روش بریزید و با هر چیز دیگه تزیین کنید ...پی نوشت: میتونید از هر قالبی استفاده کنید. من قالب سیلیکونی استفاده کردم(قالب های پلاستیکی هم عالی هستن، اگر تجربه چندانی واسه آماده کردن دسر با قالب های سه بعدی ندارید پیشنهاد میکنم حتما از قالب پلاستیکی استفاده کنید)
@mivhe71