#غذای_جذاب
مواد لازم:
نان تافتو_پیتا
مواد میانی:
800 گرم گوشت چرخ کرده
فلفل دلمه ای 2 عدد
2 عدد گوجه فرنگی پوست گرفته
2 حبه سیر
3 عدد فلفل چیلی سبز
2 عدد پیاز متوسط
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری کره
2 قاشق غذاخوری روغن
نمک
فلفل سیاه
فلفل تند
نصف فنجان آب
طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه می ریزیم روغن و کره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و سپس سبزی خرد شده و ادویه و نمک را اضافه می کنیم و 10 دقیقه تفت می دهیم سپس رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و نصف لیوان آب را اضافه می کنیم و 3 دقیقه ادامه می دهیم. -4 دقیقه.
در حال پختن هستیم، در سینی که استفاده می کنیم یک عدد لواش می ریزیم، گوشت چرخ کرده را روی آن می گذاریم و خوب پخش می کنیم، دوباره لواش می گذاریم، این کار را انجام می دهیم تا 10 برابر شود.
با ماست سیر سرو میکنیم و نوش جان میکنیم
@mivhe71
#شامي_پوك_رشتي
.
گوشت گوسفند یا گوساله: 500 گرم
پیاز: 1 عدد
سیب زمینی: 2 عدد
لپه: 250 گرم
مغز گردو: 75 گرم
سبزی معطر (جعفری، تره، نعنا و ترخون): 500 گرم
تخم مرغ: 5 تا 6 عدد
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل و ادويه كاري : به میزان لازمگوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خرد کنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی، گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل،ادويه كاري زعفران و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ نمایید.
اين مقدار مواد براي شيش نفره.
@mivhe71
#قرابیه_باروغن_مایع
1 لیوان روغن مایع(لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی ، کاملا سرپر نباشد)
4 قاشق غذاخوری پودر قند
نصف لیوان نشاسته(نشاسته ذرت یا گندم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
2.5 لیوان آرد(حدودی)
طرز تهیه:
روغن مایع ، پودر قند ، نشاسته و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با قاشق خوب هم بزنید.سپس بکینگ پودر و یک لیوان آرد را بریزید و باز با قاشق هم بزنید. تمام آرد را یکجا نریزید. آرد را کم کم و به اندازه ای که لازم است بریزید. خمیر قرابیه باید نرم باشد و به دست نچسبد. این خمیر چون با روغن مایع درست شده از ظاهر خمیر ، به نظر میرسد که خمیر خرد میشود ولی وقتی دستتان می گیرید راحت شکل میگیرد. مقداری از خمیر را بردارید و با دستتان فشار داده آرام شکل گرد بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. موقع گرد کردن خمیر اگر فشار بدید ممکن است خمیر خرد شود دقت کنید.
در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر قرابیه کمی سرخ شود بپزید(حدود 20 دقیقه بپزید) بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید و سرو کنید. میتوانید بدون پودر قند هم سرو کنید. قرابیه کمی سفت است ولی در دهان آب میشود.نوش جان
Turkyemekler
@mivhe71