eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.1هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخکرده۳۰۰گرم پیازرنده۱ عددمتوسط نمک-فلفل-پیاز خردشده۱عدد-ماکارونی-هویج رنده شده ۴تا-روغن همانند کلیپ درست کنیدولذت ببرید😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز بزرگ 2 عدد گوجه 1 عدد سیب زمینی 2 عدد بادمجان 2 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم لیموعمانی 2 عدد تاس کباب رو با دنده گوسفندی،گوشت بدون استخوان ،مرغ یابوقلمون درست میکنن که امروز من با گوشت چرخ کرده درست کردم که به صورت کبابی شکل دادم البته بسیاربسیار خوشمزه ترهم شده بود.اول ازهمه گوشت چرخ شده رو با نمک،فلفل، زردچوبه، پاپریکا و پودر سیر ورز دادم و به شکل کبابهای گرد فرم دادم و گذاشتم داخل فر داِغ .در این فاصله کف تابه رو روغن زیتون ریختم و برشهای پیاز سیب زمینی،گوجه، بادمجان ،سیر رو لایه لایه کف تابه چیدم و مابین مواد نمک و فلفل پاشیدم .کبابهای شکل گرفته رو از فر خارج کردم و چیدم رو مواد تاس کباب . گوجه رنده شده ، روغن ، یک قاشق رب و زردچوبه رو تفت دادم به اضافه نمک و فلفل و یک لیوان آب سس درست کردم ریختم رو مواد با یکی دو برش فلفل سبز تندو درب بسته گذاشتم رو حرارت ملایم و به مدت دو ساعت بهش زمان دادم که پبزه و جا بیفته. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین سالاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥩 😋 ▫️گوشت راسته گوساله ۱ کیلوگرم ▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️روغن گیاهی به مقدار لازم 🔸۱- راسته‌ها را به قطر 2 الی 3 سانتیمتر می‌بریم و دو طرف آنها را به روغن زیتون آغشته می‌کنیم و آنها را با نمک و فلفل مزه‌دار می‌نماییم ۲- منقل گازی یا زغالی را آماده می‌کنیم. اگر منقل زغالی باشد، باید بگذاریم تا زغال‌ها کاملاً داغ شود و بگیرد و سفید شود. ۳- ظرف چدنی مناسب استیک را روی زغال‌ها می‌گذاریم و کمی روغن روی سطح آن اسپری می‌کنیم ۴- پس از اینکه کمی ظرف داغ شد، استیک‌ها را روی آن یا روی صفحه گریل می‌گذاریم. اگر استیک آبدار بخواهیم، هر طرف آن را 8 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم. اگر نیمه آبدار بخواهیم، 10 دقیقه هر طرف را کباب می‌کنیم. پس از آن، استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و 2 دقیقه می‌گذاریم تا کمی خنک شود، سپس سرو می‌کنیم. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫔 😋 ▫️سینه مرغ ۱ عدد ▫️پیاز ۱ عدد ▫️سیب زمینی ۱ عدد ▫️زرشک ▫️گردو ▫️زعفران دم کرده ۲ ق غ ▫️تخم مرغ ۵ عدد ▫️هویج پخته ۱ عدد ▫️پکینگ پودر ۱ ق م 🔸سینه مرغ رو پخته چرخ میکنیم و با پیاز تفت داده و هویج پخته و خورد شده و سیب زمینی آبپز رنده شده و زعفران و نمک و ادویه و تخم مرغ مخلوط میکنیم و ته ماهیتابه رو چرب میکنیم مواد رو میریزیم و روش زرشک و گردو میریزیم و در ظرف رو با فویل میپوشونیم و تو مایکروفر ۱۸۰ درجه نیم ساعت میذاریم تا خوب پخته بشه و سرخ بشه بعد سرد شدن برش میزنیم میتونید داخل ماهیتابه رو شعله گاز هم درست کنید و حتما زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت رو هم خیلی کم کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا