eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
7.9هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم شیر بادام۱ پیمانه موز یخ زده۲ عدد عسل۱ قاشق غذاخوری (اختیاری) دارچین۱/۸ قاشق چایخوری( نوک قاشق چایخوری ) برای درست کردن این معجون به شیر بادام نیاز داریم. برای تهیه شیر بادام، یک پیمانه بادام درختی را با ½ پیمانه شیر یا آب درون مخلوط کن کاملا میکس کنید و از صافی رد کنید. موز یخ زده، شیر بادام و در صورت تمایل یک قاشق عسل را به همراه نوک قاشق چایخوری دارچین درون میکسر بریزید و کاملا مخلوط کنید. معجون را با یک اسلایس موز یا بادام درختی و یک پینچ دارچین تزیین و سرو کنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳مواد لازم ٤ قاشق غذاخوري شير خشك ١ قاشق عذاخوري پودر كاكائو ١ قاشق غذاخوري پودر كاسترد ١ عدد ( ٣٦ گرم) دريم ويپ( پودر خامه) ١ عدد پودر كارامل ١ قوطي خامه ١ قاشق غذاخوري نوتلا ١ ليوان و نصف آب همه مواد بالا رو باهم مخلوط كنيد و با همزن دستي خوب هم بزنين، وقتي صاف و يكدست شد روي حرارت بزارين و مدام هم بزنين كه گلوله گلوله نشه، همين كه به جوش اومد تو قالب سيليكوني بريزين و ٣ ساعت بزارين يخچال و بعد راحت از قالب جدا كنين و سرو كنين، به همين راحتي و به همين خوشمزگي. ✍ميتونين بجاي شير خشك و آب از ١/٥ تا ٢ ليوان شير مايع استفاده كنين. اگر مقدار آب و شيرخشك يا شير مايع كمتر باشه دسر سفت ميشه اما اگر بيشتر باشه دسر شُلتر ميشه و بايد تو كاسه بريزين. اگر طعم شكلاتي دَنِت رو دوست ندارين بجاي نوتلا و پودر شكلات از وانيل، زعفرون، موز، كوكيز، نسكافه و انواع پوره ميوه ها ميتونين استفاده كنين. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
‍ ‍ 👩‍🍳مواد لازم ۵۰ گرم اسفناج ۴ شاخه جعفری ۲ حبه سیر ۸ عدد فلفل تند ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم آرد ۲۲۰ گرم ماست یونانی ۲۰۰ گرم سس گوجه فرنگی ۱۵۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده ۲۵۰ گرم کره   اسفناج و جعفری را خرد کنید. دو حبه سیر را ریز کنید و فلفل ها را به شکل حلقه ای خرد کنید. کف تاوه را با اسپری روغن چرب کنید و گوشت چرخ کرده را به مدت ۶ الی ۷ دقیقه تفت بدهید. سپس آن را کنار بگذارید. ¼ پیمانه آرد اندازه بگیرید و کنار بگذارید و از آن برای نچسبیدن خمیر به دست استفاده کنید. بقیه آرد را با ماست، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق چای خوری نمک داخل ظرف بزرگی ترکیب کنید. سطحی که می خواهید خمیر را روی آن صاف کنید آرد بزنید سپس خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه صاف کنید. سپس خمیر را روی هم تا کنید و با دست ورز بدهید. اگر خمیر به هم نمی چسبد نگران نشوید آنقدر ورز بدهید و با وردنه صاف کنید تا به هم بچسبد. بعد از این که خمیر نرم و کشدار به دست آمد آن را به دو نیم کنید و با وردنه هر دو را صاف کنید و در اندازه های مستطیل ۶ در ۱۰ دربیاورید. خمیر صاف شده را داخل سینی فر قرار دهید. روی هر کدام از خمیرها ۲ قاشق غذاخوری سس قرمز بمالید. سپس گوشت، اسفناج، پنیر و فلفل را دو قسمت کرده و روی هر کدام از خمیرها بریزید. دوباره روی مواد ۲ قاشق غذاخوری سس بریزید. کناره های خمیر را در فاصله های ۱ سانتیمتری برش بزنید. ابتدا لبه های سر و ته خمیر را تا کنید و بعد لبه های برش خورده را یکی از چپ یکی از راست مثل بافت مو تا کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. تاوه را روی گاز با حرارت کم قرار دهید و کره و سیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه تفت بدهید. استرامبولی را از فر بیرون بیاورید و کره و سیر را با برس روی آن بمالید. دوباره به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بعد از ۵ دقیقه سرو کنید. اگر دوست داشتید می توانید آن را با چاقو برش بزنید سس باقیمانده را روی آن بریزید و با جعفری تزئین کنید. می تونید بعد از گذاشتن مواد میانی، خمیر استرامبولی را ساده بپیچید و روی اون رو برش های کوچک بزنید. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا