eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ تخم مرغ ۳ عدد.ماست‏۳ قاشق غذا خوری.آرد پنج قاشق غذا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری وانیل‏ نوک قاشق چای خوری زعفران دم کرده یک ق غ روغن۲ قاشق غذا خوری.رنده پوست پرتقال یک ق چ مواد شهد : شکر ۱.۵ لیوان.آب ۱ لیوان.گلاب۲ قاشق غذا خوری مواد میانی. گردو آسیاب شده نصف لیوان . هل ساییده یک ق چ.دارچین نصف ق چ.گلاب یک ق غ طرز تهیه تخم مرغ و وانیل و رنده پوست پرتقال را با همزن دستی پنج دقبقه هم بزنید.سپس ماست و روغن را اضافه کرده و هم بزنید. بعد آرد و پکینگ پودر ورا اضاف کنید و هم بزنید در آخر کار زعفران را اضافه کنید تا رنگش زرد شود. ساندویچ ساز رو کفش و روش رو چرب کنید و روشن کنید مدت پنج دقبقه گرم بشه بعد یک ق م از مایه بریزید بعد از مواد میانی یک ق چ برزیید روش و بعد دوباره یک ق م از مایه خاگینه بریزید درش رو میندیم و مدت پنج دقیقه زمان میدیم بپزه بعد این زمان باز میکنیم برمیگردونیم و دو دقیقه زمان میده تا طرف دیگه هم برشته بشه بعد تا داغ داخل شهد سرد شده میزاریم دو سه دقیقه بمونه کافیه طریقه پخت شهد شکر و آب رو داخل ظرف میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا شکر آب بشه ده دقیقه میزاریم شهد بجوشه بعد این زمان گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و خاموش میکنیم نکته وقتی از شهد درآوردین بزارین سه چهار ساعت داخل یخچال بمونه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کلمپه کرمانی اردنیم کیلو و شکر166گرم و روغن قنادی266گرم با هل مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ1دونه و شیر1/4لیوان رو بهش میزنیم بعد مواد میانی ک خرما گردو دارچین زنجبیل جوز هندی هس رو داخلش میزاریمو قالب میزنیم بعد داخل فر بیست دقیقه میزاریم اصلش اینه ک مهر بزنیم روش ولی من ایندفعه قالب بیسکوییت گرفتم با قالب زدم @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیگچـــــه قالبی موادلازم برنج کامل ایرانی خوش بو ۱پیمانه ،شیر ۵تا۶پیمانه،کره من نصف ۲۵گرم ریختم،۲قاشق ق غ خوری خامه ،گلاب وعرق هل زعفران شکر۲پیمانه ،ولی بازم سلیقه ای شیرین تر یا کم شیرینی دوست دارید. برنج رو با گلاب و یک پیمانه اب به مدت ۳تا۴ساعت خیس میکنیم بعد روی گاز میزاریم خوب اب وگلاب کشیده بشه و بخورد برنج برود شیر و کره رو اضافه میکنیم با شعله کم میزاریم بپزه وقتی خوب برنج ما پخته واصطلاحا شکفت خامه رو اضافه میکنیم ولی من خودم نزدم شکر و گلاب و عرق هل،وزعفرون رو می ریزیم و هم میزنیم تا خوب سفت شود و بمدت ۲۰دقیقه دم میکنیم و بعد تو قالب بمدت ۸ساعت البته من از دیشب تا امروز صبح گذاشتم بعدش برمیگردونیم وتزیین نوش جان😊 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تزیین شله زرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👌 اینستاگرام فن آشپزی با کلی پست متفاوت🍓👇 instagram.com/fanashpazii این غذا فقط با آب گوجه میپزه اصلا آب نمیریزیم قطره ای روغن هم نمیریزیم پنج تا گوجه رو رنده میکنیم داخل تابه میریزیم روش نمک و فلفل سیاه و زردچوبه میریزیم.گوشت چرخ شده و پیاز رنده و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و کمی پودر پیاز رو خوب ورز میدیم و بصورت قلقلی یا بصورت کتلت درمیاریم و دونه دونه داخل گوجه میندازیم. درشو می بندیم تا گوشت ها خودشون رو بگیرن و جمع بشن. یک ربع که گذشت سیب زمینی درشت خرد شده رو میریزیم .وچون گوشتها جمع شدن میتونیم زیر و رو کنیم و نیم ساعت دیگه میذاریم تا غذامون جا بیفته و کم آب بشه.میتونید به گوجتون رب هم اضافه کنید. ولی من نریختم. چون رژیمی هست نیازی نیست گوشتها یا گوجه سرخ بشه. 😍 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا