eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.6هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 👈اگه دنبال یه کیکی هستین که بافتش یکم ترباشه و خوش عطر و میوه ای باشه این کیک بهترینه واستون من از ژله توت فرنگی استفاده کردم شما میتونین از هر ژله ای باهر طعمی که دوست دارین استفاده کنین. یه کیک وانیلی درست کنین هر کیکی که تاحالا درست کردین و خوب شده .مواد کیک رو نصف کنین نصفشو بریزین تو قالب به نصف دیگه مایع کیک ،نصف پاکت پودر ژله اضافه کنین مخلوط کنین بعد بریزین روی مایع وانیلیتون یکم بهمش بزنین بعد بزارین تو فر. بعد که کیک پخت و خنک شد با سیخ چوبی یا چنگال سوراخ سوراخش کنین نصف دیگه ژله رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنین خنک که شد بریزین رو کیک .روی کیکو با سلفون میپوشونیم و میزاریم تو یخچال تا ژله به خورد کیک بره. روی کیک رو میتونین با خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه تزیین کنین من یکم پودر ژله برای عطر بیشتر روی خامه پاشیدم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@shirini71😍 تخم مرغ ۴عدد آرد شیرینی پزی ۱پیمانه وسه چهارم پیمانه شکر یک پیمانه هویج سه عدد متوسط گردو خرد شده نصف پیمانه روغن مایع سه چهارم پیمانه پودر هل نصف قاشق چای خوری پودر دارچین یک قاشق مرباخوری بکین پودر یک قاشق غذا خوری ابتدا تخم مرغ وشکرو خوب باهم مخلوط میکنیم وخوب هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بعد روغن مایه وگردو اضافه میکنیم وبعد هویج رنده شده رواضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومرحله آخر مواد خشک یعنی آرد ،بکین پودر،دارچین،پودر هل کم کم اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تایکدست بشه بعد قابلمه رو چرب میکنیم کاغذ روغنی میزاریم ودوباره چرب میکنیم و‌مواد داخلش میریزیم ودرشو دم کن میزاریم وروی حرارت میزاریم بااستفاده ازشعله پخش کن وحرارت کم به مدت یک ساعت ونیم اجازه میدیم تاکیک آماده بشه بعد بایک سیخ چوبی امتحان میکنیم تاکیکمون آماده شده باشه اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی آماده شده ومیتونیم از قابلمه جدا کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@mivhe71 👈یه نوع پخت ماکارونی آسون و خوشمزه که هم میتونین سسشو جدا درست کنین و ماکارونی رو بعد آبکش جدا دم بزارید هم میتونین قاطی مثل بقیه ماکارونیا درست کنین. برای سس تن ماهی؛ پیاز یکعدد بزرگ تن ماهی یک قوطی فلفل سبز یکعدد فلفل دلمه نصف یکعدد گوجه رنده شده یکعدد رب گوجه دوق غ نمک و ادویه(زردچوبه،پودرسیر،آویشن و ادویه مخلوط)پیاز رو تو روغن تفت میدیم نمک و زردچوبه میزنیم فلفل سبز رو ریز خرد میکنیم میریزیم. تن ماهی رو اضافه میکنیم. پودرسیر و ادویه مخلوط میزنیم. فلفل دلمه خرد میکنیم میریزیم گوجه رنده اضافه میکنیم آب گوجه که کشیده شد رب میزنیم .در آخر آویشن میپاشیم و شعله رو کم میکنیم تا سسمون جابیفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍦 خامه (حتما تازه) خامه قنادي٤٠٠ گرم تخم مرغ ٣ عدد شكر ٤ ق س وانيل ١/٨ ق چ خلال پسته ٤٠ گرم كمپوت اناناس يك قوطي ربع كيلويي زرده وسفيده تخم مرغ راجداكرده وزرده روباشكرووانيل خيلي خوب هم زده تا سفيدوپفي بشه ،سپس ظرف حاوي زرده روروي بخاركتري ٥ دقيقه مرتب هم بزنين وبذارين خنك بشه ،خامه روهم جدازده تا فرم بگيره وسفيده روهم بزنين تافرم بگيره ،سپس سفيده ي فرم گرفته روبه خامه زده شده اضافه كرده وزرده روهم اضافه كنين ودرنهايت كمپوت اناناس روخركرده وباخلال پسته به مواداضافه كنين .موادروداخل قالب ريخته ودرفريزربذارين تاببنده.👈ميتونين داخل ليوان وبابيسكوييت بصورت تكنفره سروكنين.ويااينكه داخل قالب لوف سلفون كشيده وموادروداخلش بذارين تاببنده من ١ ق چ پودرژلاتين به موادم اضافه كردم .ظرف حاوي زرده تخم مرغ راروي بخاركتري ٥ دقيقه بنماري كردم ومرتب هم زدم. اين دسربينهايت خوشمزس خامه قنادي روميتونين ازسوپرماركتا تهيه كنين.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🥔سیب زمینی با طعم چیلی😊 سیب زمینی پخته شده ۳ عدد 2 ق س روغن زیتون لیمو ترش ۲ عدد رزماری پودر شده ۲ ق س پودر سیر ۲ ق س چیلی ۲ ق س سیب زمینی ها را پخته و با پوست برشهای درشت زده، سپس همه مواد را به انها زده و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط گذاشته، و سینی فر را اسپری روغن زده و‌ سیب زمینی ها را درون سینی قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر میگذاریم و دوباره انها را زیر و رو کرده و میگذاریم در فر و گریل هم روشن کرده و ۱۰ دقیقه و این میان وعده اماده میباشد . درست کنید و نوش جان کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بریم سراغ رسپی این شیرینی کاکائویی خوشمزه . مواد لازم: 100 گرم کره نرم شده در دمای محیط 1 استکان پودر قند معادل ۱۵۰گرم 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 2 لیوان آردمعادل ۳۰۰گرم 3 قاشق غذاخوری روغن مایع وانیل کمی پودر بیکینگ1قاشق مرباخوری سر خالی 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو . طرز تهیه: تخم مرغ ، کره و پودر شکررا درون یک ظرف مناسب بریزید وباهمزن یک دقیقە هم بزنید سپس نشاسته،روغن،وانیل وبیکینک پودر اضافه کنید وهم بزنید،کم کم آرد را اضافه کنیدتا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد. خمیر را به دو قسمت بزرگ وکوچک تقسیم کنید و 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به قسمت کوچکتر خمیر اضافه کرده و دوباره ورز دهید. تکه ای از خمیر سفید به اندازه گردو بردارید وبا دست باز کنید و یک تکه کوچک از خمیر کاکائویی بزارید خوب گرد کنید و آن را مانند شکل بپیچید ، کاغذ روغنی در سینی انداخته وکوکی ها را با فاصله گذاشته وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه بمدت 15دقیقە بزارید تابپزید وکمی تغییر رنگ دهدبعد از خنک شدن با شکلات ذوب شده تزیین کنید.نگهداری:یه هفته توی ظرف درب دار در یخچال این مقدار مواد ۱۲عدد شیرینی بهمون میده @mivhe71