eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر 4 پیمانه،شیره خرما 1/2 پیمانه گلاب 1/4پیمانه،آرد برنج 4 قاشق سوپخوری،نشاسته(گل) 1 قاشق سوپخوری،آب 1/3 پیمانه،پودر هل 1/8 قاشق چایخوری(در صورت تمایل) آرد و نشاسته را داخل شیر بریزید و با همزن دستی خوب مخلوط کنید تا گلوله ای نداشته باشه آب را هم اضافه کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی و گلوله ای باقی نمونه. شیره خرما گلاب و پودر هل را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام به هم بزنید تا غلیظ بشه وقتی که مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده و بوی خامی آرد نمیاد بچشید اگر شیرینی فرنی کم بود کمی شیره اضافه کنید چون نسبت غلظت شیرها با هم فرق داره اگر فرنی خیلی غلیظ شد یکم شیر یا آب اضافه کنید. به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتونید استفاده کنید. @sbirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم خیلی خوشمزست که قبلنا خیلی درست میکردم‌ نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید یک عدد فلفل دلمه (من نصف سبز و نصف قرمز )،یک عدد پیاز رنده شده (آبش هم لازم نیست بگیرید )یک عدد هویج رنده ،۳قاشق جعفری خرد شده ،نمک فلفل پودر سیر کمی زعفرون حسابی ورز بدید و بعد تو روغن سرخ کنید و بعد رو دستمال کاغذی حتما روغن اضافیش رو بگیرید . تخم مرغ اصلا نیاز نیست چون مرغ چسبناکی داره فقط برای فرم دادن دستتون خیس کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوای هویج موادلازم: هویج ۵۰۰ گ آرد نول یا قنادی ۱۲۵ گ(۱پ) شکر ۲۵۰ گرم(۱ و ۱/۴ پ) گلاب ۲/۳پ روغن مایع ۱۸۰ میلی لیتر(۲/۳پ) هل ۱ ق م طرزتهیه: ۱.هویج رو بپزید و پوره کنید و با یک قاشق از روغن ترجیحاً در ظرف تفلون روی حرارت بذارید و هم بزنید تا آبش تبخیر بشه و جمع بشه. ۲.آرد رو الک کنید و تفت بدید تا بوی خامیش از بین بره و بوی آرد تفت خورده بلند بشه ولی رنگش تغییر نکنه، آرد رو دوباره الک کنید و روغن رو اضافه کنید. (من مخلوطی از کره و روغن می‌زنم) ۳.هویج رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. ۴.هل و شکر و گلاب رو اضافه کنید و وقتی هم زدید و یکدست شد روی حرارت بذارید و هم بزنید تا حلوا جمع بشه و به دلخواه تزئین کنید. . پوره هویج: هویج ها را در آب بپزید و پس از پخته شدن از آب خارج کنید و با رنده یا چنگال یا غذاساز پوره کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: خمير مايه فوري 1 قاشق مرباخوری آب ولرم ١ لیوان نمك ١ قاشق چايخوري آرد معمولی 3 لیوان(من از ارد سفید استفادە کردم) ارد سبوس نصف لیوان طرز تهیه : خمير مايه و آب ولرم رو مخلوط كرده، بلافاصله آردها و نمك رو بهش اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد و خوب ورز بدین تا جاييكه خميرتون نرم و يكدست بشه(لیوان سوم ارد را کم کم بریزید کە زیاد نشە)كف و ديواره ظرف رو روغن بزنيد،خمير رو گرد كرده، داخل ظرف بذاريد و كمي روي خمير رو روغن بماليد تا سطح خمير خشك نشه. روي ظرف رو پلاستيك بكشيد یا در محیط اشپزخونه یا داخل فر خاموش بذاريد بمدت یکساعت بزارید تا زمانيكه حجم خميرتون دو برابر بشه. بعد از ور اومدن، خمير رو به ٦ قسمت مساوي تقسيم كنيد حالا خميرها رو چونه بگيريد و با دستتون خمير رو باز كرده و فُرم بدين یە لایە خمیر را بیارید روی خمیر و رول کنید و قسمت انتهایی خمیر را با دست فشار و بهم وصل کنید...خميرهاي آماده شده رو داخل سيني فر با فاصله مناسب بذاريد و دوباره اجازه بدين خميرهاتون استراحت یە ربع كنه.سپس با چاقو چند خط روش زدم و باشیر رومال کردم. خميرها رو در فر180 سانتيگراد به مدت ٢٠ دقيقه بپزيد در اخر برای طلایی شدن روش 5دقیقە گریل را روشن کنید 🍔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   آرد  – به میزان لازم  کره –  یک پیمانه  تخم مرغ –  سه عدد  پودر قند –  یک پیمانه  ماست –  یک قاشق سوپ خوری  بیکینگ پودر –  یک دوم قاشق چای خوری  هل –  یک قاشق چای خوری   روش تهیه نان چایی زنجان کره و پودر قند را هم می زنیم تا کاملا یکدست شود. یک عدد تخم مرغ کامل و دو عدد زرده و هل را اضافه می کنیم و مجدد هم می زنیم .( دو تا سفیده اضافه است )  ماست و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و به مواد اضافه می کنیم . در مرحله آخر آرد را به تدریج اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد . خمیر را به قطر یک سانت با وردنه باز می کنیم و با قالب دلخواه به آن شکل می دهیم .  خمیرهای قالب زده را داخل سینی فر می چینیم و روی آن زرده تخم مرغ می مالیم و کنجد می پاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه قرار می دهیم تا بپزد . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول یه پیاز بزرگ و نگینی خورد کرده و با روغن و کمی زعفران سرخش میکنیم بعد گوشت چرخکرده رو با فلفل دلمه تفت میدیم قارچ اسلایسی و کمی کنسرو ذرت اضافه کرده و قشنگ تفت میدیم تا آب قارچ کشیده بشه حالا ادویه ها رو اضافه میکنیم(نمک فلفل سیاه زرد چوبه و آویشن) مخلوط که شدن کمی رب میزنیم و تفت میدیم و شعله رو خاموش میکنیم مایه بورک آمادست برای پیچیدن بورک تو یه ظرف یه تخم مرغ و با چنگال هم میزنیم ومیزاریم کنار دستمون یه ورق خمیر بورک باز کرده از تخم مرغ با فرچه دورتا دور خمیر و تخم مرغ میزنیم واز مایه میریزیم وسط و رول میکنیم تخم مرغ مثل چسب عمل میکنه و خمیر و میچسبونه تا مواد بیرون نریزه بورکهارو داخل سینی فر گذاشته و برای رومالشون هم یه تخم مرغ و زعفران و مخلوط میکنیم و با فرچه میزنیم و روش کنجد و سیاه دونه میزنیم و میزاریم تو فراز قبل گرم شده به مدت بیست دقیقه تا موقعیکه طلایی بشن. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه مدل کیک باقلوا هم داریم که به کیک شیرازی معروفه رسپی👇
سلام دوستان شبتون بخیر🌹 یکی از بهترین و خوش عطر ترین کیکها به نظرم کیک شیرازیِ😋 اولین بار عید ؛توی سفر خوردم و خیلی خوشم اومد.بلاخره امروز دست به کار شدم و با دستور استاد عارف درست کردم ؛ نتیجه عالی بود😉 _ شربت باقلوا از عید توی یخچال داشتم از همون استفاده کردم. _میتونید داخل مایه کیک کمی زعفران بریزید. _اگر شهددار دوست دارید کیک ها رو بعد از پخت از قالب جدا کنید و داخل یه ظرف گود بریزید و شربت بدین روش تا شربت به خوردش بره. _من روی کیکهایی که از فر درآوردم هنوز کمی گرم بودبا برس کمی شربت زعفرانی زدم(کیک رو از قالب خارج نکردم و شربت زدم) واسه همین کیک دورنگه و کم شهد😁 شما میتونید شربت بار معمولی و بدون زعفران استفاده کنید که دورنگ نشه 😉 _با این میزان که نوشتم تقریبا ۱۲ عدد مافین سایز متوسط داشتم‌. (_عزیزانی که ترازو ندارن و میخوان اندازه های کیک رو به پ داشته باشن میتونن از تبدیل گرم به پ که مینویسم استفاده کنن و محاسبات مربوطه رو انجام بدن 👇👇 ۱پ آرد:۱۵۰گرم ۱پ شکر:۲۳۰گرم ۱پ روغن مایع:۲۱۰_۲۲۰گرم ۱پ ماست :۲۵۰گرم ۱پ آب یا شیر:۲۵۰گرم ۱پ شربت بار:۳۵۰_۳۶۰گرم) دستور استاد عارف تخم مرغ:۲عدد شکر دانه ریز:۱۲۵گرم ماست:۴۰گرم شربت بار:۱۶گرم گلاب یا شیر یا آب:۷۲گرم(۴۰گرم گلاب +۳۲گرم آب ریختم) روغن مایع:۷۲گرم آرد:۲۱۵گرم ب پ:۱ق چ سرخالی نمک میوه یا جوش شیرین:۱/۴ق چ سرخالی پودر هل:۱ق چ _تخم مرغ ها+شکر و پودر هل را همزده تا شکر حل شود و مایه تخم مرغی حجیم و پوک گردد. _ ماست+گلاب+شربت بار را افزوده کمی هم زده تا مخلوط شود. _آرد و ب پ و نمک میوه یا جوش شیرین که با هم الک کرده ایم را افزوده ودر نهایت روغن مایع را با لیسک مخلوط میکنیم. _قالب مافین را با روغن جداساز چرب کرده و مایه کیک را داخل حفره های مافین ریخته و در فر ۲۲۰درجه گازی یا ۱۹۰درجه برقی کانوکشن به مدت۱۵_۲۰دقیقه میپزیم. _وقتی گرم است از قالب در آورده و شربت داغ را رویش میریزیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🍰کیک بستنی ژله اي😍 ✔️مواد لازم کیک از هر نوع که دلتون بخواد مثلا میتونه کیک اسفنجی باشه کیک صبحانه باشه یا حتی شیرینی تر باشه بستنی وانیلی یک کیلو میوه به میل خودتان من شلیل استفاده کردم شش عدد ژله پرتغال یک بسته 🍰طرزتهیه ابتدا بگم اگر تو قالب کمربندی درست کنید خیلی راحتر هستین اگه نداشتین داخل ظرف گرد کیسه فریزر قرار میدهید بعد یک لایه کیک میچینید بعد بستنی شل شده روش میریزید سپس میوه دلخواه را برش زده روی لایه بستنی قرارمیدهید دوباره بستنی میریزید ویک لایه ی دیگر کیک می چینید این کار را ادامه میدید تامواد تمام شود البته لایه اخر بستنی باشد در فریزر قرار میدهیم تا خوب بستنی سفت شود ژله پرتغال را بایک لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد نصف لیوان آب سرد اضافه میکنیم قالب را از یخچال بیرون آورده البته بعد سه تا چهارساعت ژله کاملا خنک شده را روی آن ریخته واین بارقسمت معمولی یخچال قرار میدهیم وقتی ژله گرفت کیک بستنی رو از قالب جدا کرده وتزیین میکنیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا