میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#مرغ_با_سس_پرتقال . .
.توصیه میکنم حتما الان که فصلش هست درست کنید از عطر و طعم و خواص این غذا بهره ببرید . فوق العاده خوش طعم 😋👌. در واقع که یه نوع غذای رژیمی هم هست . .
1. ابتدا مرغ ها را با زرد چوبه و خیلی کم نمک ( و اگر دوس داشتین رنگش تغییر کنه کمی پاپریکا ) طعم دار کنید و در دو قاشق غذا خوری روغن با حرارت خیلی کم سرخ کنید مرغ خودش روغن پس میده . (میتونید پنج دقیقه آب پز کنید و آبش رو دور بریزین و بعد سرخ کنید)میزان سرخ شدن بستگی به میل خودتون داره .
2 . سپس دو تا پیاز متوسط رو خیلی ریز خرد کرده و سرخ کرده تا خوب عسلی رنگ بشه فقط تغییر رنگ نده .( پیاز بیشتر باشه سس غلیظ تر و خوشمزه تر میشه )
.3. مرغ سرخ شده راداخل پیاز گذاشته و بعد .
4 . سه الی 4 تا لیوان آب پرتقال طبیعی که خوب با توری خیلی ریز صاف شده و حتما هم پالپ ( پره ها و پوسته ) اون خارج شده ( وگرنه تلخ میشه) به پیاز اضافه کنید . .
5. با حرارت ملایم و دم کنی بزارین خوب جابیفته .
.
. 6. نیازی به ادویه خاصی نداره کمی زعفرون کفایت میکنه پرتقال خودش بهترین اسانس هست .
.. از خلال پوست پرتقال که قسمت سفیدی اون رو کاملا خارج کردین و توی اب جوش تلخی اون رو گرفته( دو سه بار بجوشو نید بهتره ) و آبکش کرده و توی کره یه تفت ملایمی داده شده برای طعم دادن و تزیین استفاده کنید حتما .
.
.7 . اگر کمی آب پرتقال ترش بود از نصف ق غ شکر یا عسل برای تنظیم طعم استفاده کنید و همینطور نمک . . . .
..✔ .ما چون طعم آلو تو این غذا رو هم دوس داریم ، چند تا دونه آلو هم که دو ساعت تو آب خیس کرده بودم ، نیم ساعت آخر بهش اضافه کردم ( دلخواهه اگه دوس داشتین بیس اصلی خورش پرتقال آلو نداره ) . .
آب پرتقال صنعتی خوب نمیشه طعم تلخی به غذا میده.
.ازخلال خشک شده پوست پرتقال هم میشه استفاده کرد.که نیازی به تفت هم نداشت .( رژیمی طور) . ✔بچه ها شور ها هم رسیدن خیلی عالی شدن با اینکه نمکش کمتر از پارسال بود 👌
. .یه دنیا سپاس بیکران از مهرتون خیلی دوستون دارم👈❤
✔نکته ی مهم : با ابمیوه گیری فشاری آب پرتقال تلخ میش
🍔 @mivhe71
#موس_شکلاتی😋
✍ مواد لازم:
شیر 1/2 لیوان
سفیده تخم مرغ 3 عدد
شکلات تلخ 250 گرم
خامه قنادی 250 گرم
پودر ژلاتین 2 ق غ
🍜طرز تهیه :
سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا پفکی بشه و از ظرف نریزه بعد میذاریم یخچال
خامه قنادی رو فرم میدیم بعد اونم میذاریم یخچال .
شکلاتو خورد میکنیم و روی بخار کتری بنماری میکنیم
حالا پودر ژلاتین رو روی چند ق غ آب میریزیم بعد که اسفنجی شد بنماری میکنیم و کنار میذاریم
شیر رو توی یه ظرف مناسب میریزیم و میذاریم تا جوش بیاد . شکلات بنماری رو به شیر اضافه میکنیم و از رو حرارت برمیداریم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه .
بعد ژلاتین رو هم میریزیم ومخلوط میکنیم .خامه رو طی چند مرحله به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم .
حالا نوبت اضافه کردنسفیده س . اینجا میتونیم از همزن برقی استفاده کنیم تا مایه موس یکدست بشه .
حالا این موس خوشمزه شکلاتی رو داخل قالب و روی کیکمون میریزیم و 3 الی 4 ساعت زمان میدیم تا کاملا سفت بشه و خودشو بگیره .
✔️از این موس شکلاتی برای انواع دسر و تزیین کیک و یا فلینگ کیک میتونین استفاده کنین .
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71
#شیرینی_چنگالی🌸
ابتدا ۱/۲پ پودرقند و ۱۰۰گرم کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود سپس ۱عدد زرده و ۱/۲ ق.چ وانیل را اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد ۱ و۲/۳پ آرد و ۱ ق.چ بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط میکنیم بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده در سینی روی کاغذ روغنی میچینیم با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود و با چنگال رویش خط می اندازیم در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد طبقه وسط 15 دقیقه میپزیم بعد از خنک شدن در شکلات ذوب شده زده و در پودر نارگیل و ... میزنیم.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @mivhe71