eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.8هزار دنبال‌کننده
19هزار عکس
8.2هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد ميانيش تقريبا مثل سمبوسه هست. سيب زميني آبپز رو له يا رنده كنيد+پياز داغ+جعفری و گشنیز ساطوری شده+ زردچوبه+فلفل قرمز زياد(پودر یا تازه)+كمي زيره+نمك و فلفل سياه.اينارو مخلوط كنيد،بين نون تست بذاريد و در ساندويچساز پِرِس كنيد. اگر ساندویچساز ندارید،تابه رو خیلی کم چرب کنید و در تابه دو طرفش رو برشته کنید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
👇 سلاااام دوستان عزیزم، نماز روزه هاتون قبول باشه. ایشون دونات_بدون_تخم_مرغ_آرزو هستن. نه_به_تخم_مرغ😂 آرد400گرم روغن مایع یا کره 5ق غ شکر 3_5ق غ مایه خمیر 1ق غ (سرپر) ب پ نصف ق چ(توکلیپ یک ق چ نوشتم😑) نمک کمی پوست لیمو یا پوست پرتقال کمی آب ولرم (یا شیر) تقریبا یک لیوان(بستگی به خمیرتون داره) اول بگم که اگه از مايه خمیرتون مطمین نیستید با کمی آب ولرم و یه ق غ شکر عمل بیارید. که من اینکارو نکردم. در کاسه ای آرد+مایه خمیر+نمک+پوست پرتقال+شکر+ب پ راباهم مخلوط کنید. سپس روغن یا کره رااضافه کنید. و کم کم آب ولرم یا شیر را اضافه کرده ومخلوط کنید وقتی خمیر جمع شد ربع ساعت ورز دهید. تا خمیرباکیفیتی بدست آید. یک ساعت درجای گرم استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر را روی سطح کمی باز کنیدیک بند انگشت ضخامت داشته باشه. با لیوان یا قالب گرد قالب زده و دوباره 15_30دقیقه دیگه استراحت دهید. و بعد در ظرفی ب اندازه کافی روغن ریخته و روی گاز بزارید تا داغ بشه. و سپس به آرامی خمیر قالب زده را بلند کرده تا پف خمیر نخوابه. و توی روغن داغ بندازید و هرازگاهی زیروروشون کنید تا خوب پف کنن و سرخ بشن و مغز پخت بشن. دقت کنید شعله کم باشه ک خوب پخته بشن و وسطش خمیری نمونه. نکته * هربا که خمیر رو قالب زدید اضافات خمیر رو همون اول تو پلاستیک بپوشونید تا خشک نشه و خمیر ترک ترک نخوره) این مقدار آب یا شیر ممکنه بسته ب آردتون کمتر یا بیشتر لازمتون بشه. پس تا حدی آب اضافه کنید که ببینید خمیر نرم و سبکی بدست بیاد. و با ورز دادن هست که خمیر کیفیتش میره بالا 🤗 در مورد ماندگاری پیراشکی یا دونات. بنظر من بهتره همون روز مصرف بشه. هر چیزی بهتره تازه مصرف بشه. تا نرم و با کیفیت باشه. 🌹 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 راستی من مقداری خمیر رو هم گزاشتم توی فر پختم. که بازم خوشمزه هست. اما خب سرخکردنی یه چیز دیگس😒😁 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ورژن جديد دونات سرخ كردني دونات كيكه 👌 مواد لازم تخم مرغ ٣عدد شكر ي پيمانه روغن مايع ٢/٣پيمانه ماست٢/٣پيمانه ارد٢پيمانه پكينگ پودر٢قاشق چايخوري وانيل١قاشق چايخوري نمك نوك قاشق چايخوري تخم مرغ هارو با وانيل حسابي ميزنيم تا پف كنه سپس شكر رو اضافه ميكنيم و به زدن ادامه ميديم تا مايع كش دارو غليظ شده و به ترتيب ماست و روغن رو اضافه ميكنيم و در اخر اردمون رو كه قبلا با پگينگ پودر ونمك سه بار الك كرديم رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و در قالب چرب شده ميريزيم من از قالب دونات استفاده كردم شما ميتونين تو قالب كاپ كيك يا ي قالب بيست و سه سانتي بريزين من سولاردوم رو با كانوكشن صدو هشتاد درجه گرم كردم و دوباره با كانوكشن صدو هشتاد درجه به مدت بيست وچهار دقيقه پختم البته زمان تقريبي هستش و فرهاي مختلف با هم فرق دارن اگه تو قالب بزرگ ريختين سي دقيقه تا سي و پنج دقيقه زمان ميخواد @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کباب سیخی دو رنگ فیله های چرخ شده را به همراه یک عدد پیاز آب گرفته شده،پودر زعفران و پودر سیر نمک فلفل سیاه ورز می دهیم و در آخر با یک قاشق خامه صبحانه مخلوط می کنیم.برای گوشت نیز همین کار را انجام داده با این تفاوت پودر سیر را حذف می کنیم.‌ نکته های لازم برای سیخ گرفتن:‌‌‌ سیخ چوبی را با آب مرطوب کرده و فیله های گلوله شده را آماده کنید و برای گوشت چرخ شده نیز همین کار را انجام دهید با این تفاوت که کمی سایز گلوله را بزرگتر بگیرید که هنگام پخت کوچکتر از گلوله های مرغ نشود.‌و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید،و حالا یکی درمیان سیخ بگیرد.‌‌‌ و انتها و نوک سیخ را با دستمال تمیز کنید و در روغن و کره سرخ کنید.‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍎🍏🍨🍧 سیب زرد یا قرمز شیرین و رسیده :۱۲ عدد گلاب :۱/۲لیوان عرق بیدمشک :۱ استکان عرق بهارنارنج : ۱ استکان شکر :۱۰ ق غ عسل :۲ ق غ آب :۲لیوان زعفران دم کرده :به اندازه دلخواه تخم ریحان : بمیزان لازم سیبها را پوست کنده و با رنده درشت رنده کنید و تخم ریحان (تخم شربتی) را پاک کنید و بشورید و در اب گرم خیس کنید تا لعاب بندازد . سیبها را در کاسه بزرگی بریزید و بقیه مواد رو بهش اضافه کنید وکاملا هم بزنید که شکر و عسل کاملا حل بشن .بذارید توی یخچال و سرد که شد میل کنین,برای ماه رمضان این فالوده رو درست کنید خیلی میچسبه و حتی با سیبهایی که تو یخچال مونده و مصرف نمیشه هم میشه این فالوده رو درست کرد .جدیدا هم دکتر کردافشاری این دستور رو خیلی توصیه میکنن . دوستان اگه خواستید میتونید تمامی مواد رو با ذایقه خودتون کم و زیاد کنین از لحاظ شیرینی و غیره. من کمی هم شیره انگور اصافه کردم . @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا