eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین سالاد شیرازی👆👆👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بريم سراغ يك املت خوشمزه. طرز تهيه:داخل تابه مقداري ژامبون+فلفل دلمه اي+قارچ و پياز رو در يك كره تفت بديد بعد تخم مرغهاي هم زده شده رو روش بريزيد و نمك و فلفل سياه و آويشن روش بپاشيد و درِ تابه رو بذاريد تا با حرارت ملايم بپزه.وقتي تخم مرغ پخت مقداري پنير پيتزاي رنده شده يا ورقه اي روش بذاريد و باز هم در تابه رو بذاريد تا پنير ذوب بشه.بعد با نان تُست شده يا نان دلخواهتون سرو كنيد. step.by.step.cooking 🆔 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
درمان سفید شدن مو در کانال زیر سنجاق شده!!!!!!🧐🧐🧐👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کره 170 گرم شکر قهوه ای 265 گرم تخم مرغ 2 عدد عصاره وانیل 1 ق غ آرد 190 گرم نمک 1 ق چ شکلات نیمه تلخ خرد شده یا شکلات چیپسی 170 گرم کره را در تابه ای روی حرارت گذاشته تا ذوب شود و کمی قهوه ای شود پس از خنک شدن شکر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود نمک و آرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید شکلات ها را اضافه کنید قالب مستطیلی را فویل انداخته طوری که دیواره ها را بپوشاند و چرب کنید خمیر را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه 175 سانیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه تا زمانی که طلایی شود قرار دهید از فر خارج کرده پس از خنک شدن با کمک فویل از قالب جدا کرده برش زده سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کماج واما دستور: تخم مرغ 3 عدد (همدمای محیط) آرد کیک پزی 2 لیوان یا پیمانه بیکینگ پودر 2 ق چ اندازه گیری پودر هل 1/2ق چ وانیل 1/4 ق چ شیره 2/3 لیوان (شیره انگور،شیره توت ویاشیره خرما) من سه شیره ریختم وشیرینی کیک کامل بود اگر شیره انگور تنها ریختین ممکنه کیک کم شیرین بشه می تونید حدود 1/3 لیوان شکر به دستوراضافه کنید با تخم مرغ هم بزنید،البته درصورت دلخواه،با شیره خرما تنها هم شیرینی کیک کامل هست چون شیره خرما شیرینه، روغن مایع 1/2 لیوان شیر گرم 1/2 لیوان گلاب 1/4 لیوان خرما 1/2 لیوان(خرماها را هسته وپوست گرفته و تکه تکه کنید) کشمش 2/3 لیوان(با کمی ارد مخلوط کنید وارد اضافه آن را بگیرید) گردو به دلخواه مقداری 👈 آرد+بیکینگ پودر+پودرهل را الک کنید و کنار بگذارید، درون ظرفی دیگر تخم مرغ ها بعلاوه وانیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،سپس شیره را بیفزایید دو دقیقه دیگر هم بزنید، شیر وگلاب 1دقیقه هم زده سپس روغن چند ثانیه خرما در حد مخلوط شدن درنهایت مخلوط مواد آردی کم کم اضافه شود وبا لیسک یکدست کنید دراین مرحله کشمش وگردو را مخلوط کنید قالب سایز 22 چرب واردپاشی شده ویا قالب اگر ساده بود کاغذ روغنی انداخته (بهتره میان تهی باشد) مایه کیک را درون قالب ریخته وصاف کنید در فر از 20دقیقه قبل گرم 170 درجه حدود 45 دقیقه پخت کیک چک شود شاید کمی بیشتر زمان ببرد😊 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود سبزیجات مواد لازم سیب زمینی 2 عدد بزرگ لبو یک عدد متوسط سبزیجات(نخود فرنگی+هویج+ذرت یا سیب زمینی) نمک +فلفل ماست چکیده یا یونانی طرز تهیه سیب زمینی و لبو و سبزیجات را جداگانه بپزید طوری که آب نداشته باشد سیب زمینی و لبو را پوره کنید و نمک بزنید و سبزیجات پخته را با ماست و نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل سیب زمینی بگذارید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥚🧀🥘🍄 دو عدد تخم مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری شیر.نمک و فلفل و یک قاشق مرباخوری ارد مخلوط و کمی با چنگال میزنیم.سپس به ان گوجه گیلاسی خرد شده .ساقه کرفس جوان و نازک و در صورت تمایل قارچ ووپیازچه و حتی فلفل دلمه ای خرد شده افزوده و در قالب مینی تارت چرب شده میریزیم..در فر و یا اون تستر با گزینه کانوکشن و بمدت پانزده دقیقه و با حرارت 180 پخت انجام میشه .این املت هم میتواند به عنوان صبحانه و هم میان وعده میل شود.دوستانی که فر ندارند و در عوض مایکروفر ی دارند که گزینه کانوکشن داره هم میتونن از این روش استفاده کنند و دیگه مشکلی با فلزی بودن قالب هم برای مایکروفرشون پیش نمیاد. پینوشت:من بخاطر کالری بالای پنیر ازش استفاده نمیکنم ولی اگه با کالری مشکلی ندارین استفاده از پنیر طعم و ظاهر بهتری به املتتون میده ╭┄✵🥬🥒🥕🍀✵┄╮ 🆔 mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧉 😋 ▫️پودر کاکائو ۲ق ▫️نشاسته ذرت ۳ق ▫️وانیل کمی ▫️شکر۱/۳پیمانه ▫️شیر۲/۵پیمانه 🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد دسر شما آمادس ♦️ میتونید گرم سرو کنید هم‌سرد واینکه شکر هم بسته ب ذائقتون کم وزیاد کنید @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤎❤️🧅🧄🥔 این دستور ساده و خیلی خوشمزه و راحته. دل مرغ ۷۰۰ گرم پاک کنین و بشورین پیاز درشت یک عدد سیب زمینی متوسط یک عدد رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری به مقدار لازم اول سیب زمینی ها رو نگینی ریز خورد کرده و سرخ کنین. بعد پیاز رو خلالی نازک برش بدین و تفت بدین. عسلی که شد دل و ادویه ها رو اضافه کنین. با هم تفت بدین و نیم استکان آب اضافه کنین بعد از بجوش اومدن درب تابه رو ببندین و با شعله کم بذارین بپزه. بعد بذارین آبش جمع بشه رب رو اضافه کنین تفت بدین و تمام. با گوجه و ریحان یا جعفری ساندویج کنین. واقعا خوشمزه س امتحان کنین. نوش جان❤ denjooly @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باگت رو برش و روش کره بمال و بزار تو فر برشته بشه مخلوطه ماست،مایونز،خیارشورمیکس شده،سبزیجات معطر کالباس(یا هرنوع فراورده گوشتی) 🆔@mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
شکر دانه ریز دو سوم پیمانه آرد یک و دو سوم پیمانه روغن مایع 1 پیمانه تخم مرغ 3 عدد مغز گردوی پودر شده یک سوم پیمانه بکینگ پودر 3 قاشق چایخوری وانیل ¼ قاشق چایخوری نمک 1 پنسه هویج رنده شده ریز 2 پیمانه ابتدا روغن و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی هم میزنیم سپس یکی یکی تخم مرغها را شکسته ووانیل را هم اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم تا مایه کیک کمی سفید و پفدار شود. مواد خشک(آرد /بکینگ پودرو نمک )را با هم 3 بار از الک میکنیم . سپس همزن را کنار گذاشته و با کمک لیسک آرد را به تدریج اضافه و به صورت دورانی هم میزنیم در آخر هم هویج رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه کرده و مایه را در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه قرار میدهیم تا رویش طلایی شود و از فر خارج میکنیم (برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید از یک سیخ چوبی استفاده کنید و در مرکز کیک فرو برده و اگر تمیز بیرون آمد نشانه پخت کامل کیک است اگر نه چند دقیقه دیگر زمان بدهید).بعد قالب را روی پنجره سیمی قرار میدهیم تا کاملا خنک شود @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دیزاین خیار