میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#شامی_لپه
گوشت چرخکرده : ۳۰۰ گرم
لپه پخته شده : یک لیوان(دسته دار فرانسوی)
سیب زمینی آبپز : متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط : ۱ عدد
سبزی معطر ۲ قاشق غذاخوری(من جعفری،پیازچه و تره ریختم)
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
نمک،زردچوبه،فلفل قرمز و پودر سیر بمیزان لازم
لپه رو بیست و چهار ساعت خیس داده چند بار آبش رو عوض کنید لپه و سیب زمینی را بزارید تا بپزه.بعد لپه را توی میکسر میکس کنید سیب زمینی و پیاز را رنده کنید حالا در کاسه ای گوشت چرخکرده،لپه میکس شده و سیب زمینی و پیاز رنده شده،تخم مرغها،آرد،نمک و ادویه ها را همه با هم اضافه کرده و با دست خوب ورز بدین تا مواد مخلوط و چسبناک بشن یکساعت در یخچال استراحت بدین و بعد داخل تابه روغن ریخته وقتی داغ شد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و کف دست کمی پهن و گرد کنید و داخل روغن سرخ کنیدبا این مقدار بیست تا شامی درست شدمیتونید از مواد به اندازه یک گردو بردارین و وسطش رو با انگشت سوراخ کنید و به شامی هاتون شکل بدین.
🍔 @mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#كباب_تابه_ايى_باسس_بادمجان
موادلازم📝
بادمجون يك كيلوكبابى
گوجه يك عدد كبابى
فلفل سبزكبابى سه عدد
سير دو حبه(اختيارى)
پياز يك عدد متوسط
گوشت چرخ شده ٥٠٠گرم
پياز يه عدد متوسط رنده شده
جعفرى خرد شده نصف استكان
نمك و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه
كره يه ق غ خورى
✍️طرزتهيه:
پياز رو نگينى خرد كنيدو تو كمى روغن تفت بديد ،سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد ونمك و زردچوبه هم اضافه كنيدو بعد گوجه و فلفل سبزو بادمجون كبابى رو توش بريزيدوله كنيد و كمى تفت بديد(بايد كاملاله بشه) بعد مواد كباب رو آماده مى كنيم (پياز رو رنده كنيد و با تمام مواد مخلوط كنيد و اندازه ى گردو از مواد برداريد و توى روغن كم با شعله ى ملايم دوطرفش رو سرخ كنيد تا كامل بپزه.
بادمجونهارو كه اماده كرديد توى ظرفى كه قرار سرو كنیدبريزيد و پخش كنيد و بعد كبابهارو روش بچينيد،بعد به گوجه رو هم خرد كنيد و سرخ كنيد و روش بچينيد،براى تزيين مى تونيد فلفل كبابى هم استفاده كنيد و در آخر يه قاشق كره اب شده روى غذا بريزيد و سرو كنيد.
ashpazi.golchin
@mivhe71
#نوشیدنی_شیرانبه_موز
#نوشیدنی_سرد
#کافی_شاپ
🍌🍋🍌🍋🍌🍋
شیر دو پیمانه
انبه دو عدد متوسط
موز رسیده دوعدد
عسل دو قاشق غذا خوری
یخ ب مقدار لازم
همه ی مواد بالا را در مخلوط کن بریزید و بمدت یک دقیقه میکس کنید و در لیوان مورد نظر سرو کنید .
🔴🔴🔴
#نکات_میلک_شیها
نكاتى در تهيه ميلك شِيك ها:
١-توجه داشته باشيد در ميلك شِيك ها و فراپه ها از بستنى استفاده مى شود. بر خلاف اسموتى ها كه در آنها از ماست كم چرب استفاده مى شود، بستنى از ملزومات ميلك شِيك هاست.
٢-درصد چربى شير هرچه بيشتر باشد، نوشيدنى بافت غليظ ترى خواهد داشت.
٣-در اغلب دستورالعمل ها بستنى وانيلى ذكر شده است. شما مى توانيد با بستنى وانيلى را با بستنى با طعم دلخواه جايگزيى كنيد. به عنوان مثال براى تهيه ميلك شِيك توت فرنگى مى توان بستنى با طعم توت فرنگى را جايگزين كنيد.
٤-ميوه طبيعى و تازه نيز طعم مطلوبى به ميلك شِيك مى دهد و بافت آن را غليظ تر مى كند.
٥-براى مخلوط كردن ميلك شِيك ابتدا دور تند را زده سپس آن را كم كنيد و مراقب باشيد بيش از حد مخلوط نكنيد تا بافت ميلك شِىك رقيق نشود.
٦-اگر بافت غليظ ترى مى خواهيد بهتر است از بستنى بيشترى استفاده كنيد و اگر رقيق را ترجيح مى دهيد، حجم بستنى را كم كنيد.
Delcookies
@mivhe71