میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#سس_گوجه فرنگی _خانگی
#سس _کچاب
#شهلاپز
گوجه فرنگی ۵/۵۰۰
نشاسته ذرت۲قاشق غذا خوری
نمک۶ قاشق مرباخوری
فلفل سیاه۱ قاشق مربا خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق مرباخوری
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
پودر خردل ۱ قاشق مرباخوری
پودر پاپریکا یا پودر فلفل دلمه ای قرمز ۱ قاشق مرباخوری
پودر پیاز ۱ قاشق مرباخوری
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی را میکس کنید واز صافی رد کنید تا پوست وتخمه های گوجه جداشود وروی حرارت بگذارید تا بجوشد وابش تبخیر شود همه مواد دیگر را اضافه کنید اجازه دهید تا سفت شود اما نه به اندازه رب یک سس خانگی خوشمزه وبدون مواد نگهدارنده دارید میتوانید فریزری کنید وبه اندازه نیاز در یخچال نگهداری کنید که این میزان گوجه ۲ کیلو سس میدهد
@mivhe71
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
👑پریماه👑
اینم از آجیلای بو داده من برای شب یلدا ی پارسال
برنج و تخم کدو و عدس سرخ شده شمالیه
اسمش هست ... واویشتا بج
برنج ایرانی و عدس رو یک روز خیس میکنی همراه باکمی نمک که به خردش بره
برنجو و عدسو آبشکش میکنی تا ابش کشیده بشه
ماهیتابه رو میزاری داغ داغ بشه بعد یه مشت برنجو میریزی اول با قاشق بزرگ هی تند تند همش میزنی باحرارت خیلی بالا بعد که آبش رفت از ماهیتابه جداشد با یه دستمال تمیز نخی که نسوزه موچالش میکنی هی تند تند با دستمال همش میزنی وقتی که طلایی شد و.به اصطلاح چکید از رو گاز برش میداری
برای عدس باید حوصله بیشتری بخرج بدین وبا حرارت ملایم تا مغزش کاملا ترد بشه اگه از عدس های ریز استفاده کنید بهتره زودتر سرخ میشه
تخم کدو یا سویا یا گندم رو هم همینطور میتونید سرخ میکنید
و یا سویا سرخ شده اماده داخلش بریزید یا کنجد و تخم کتان یا برنج پفکی هم سرخ کنید داخلش بریزید که من ریختم
توهوای سرد خیلیی میچسبه👌😋