eitaa logo
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
5.9هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
7.4هزار ویدیو
1 فایل
با دستورهای این کانال تزیینات زیبا برای سفره های خودتون خلق کنید کپی مطالب کانال ممنوع میباشد کانال آشپزی مرضیه بانو @shirini71 کانال آیت الله مجتهدی @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
دیزاین تخم مرِغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 مواد لازم 👇👇👇 پودر خمیر مایه ۲ق چ بهبود دهنده ۱ ق چ شکر ۳ ق چ شیر ولرم ۱۲۵ میلی لیتر تخم مرغ ۱عدد نمک نوک ق چ روغن مایع ۴ ق آرد به میزان لازم( حدود ۳ پیمانه) طرزتهیه 👇👇👇 ابتدا خمیر مایه و شکر و نیمی از شیر ولرم را مخلوط میکنیم و ده دقیقه میگذاریم کنار تا خمیرمایه فعال بشه یا به اصطلاح عمل بیاید. حتما شیر ولرم باشه،میتونین از آب ولرم هم برای عمل آوردن خمیر استفاده کنین که خیلی بهتره😊 حالا تخم مرغ و نمک و بهبود دهنده و باقیمانده ی شیر رو با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه میکنیم و ده دقیقه ورز میدهیم و ۳دقیقه ی آخر روغن مایع را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا در نهایت خمیر لطیفی که یخورده چسبندگی داره داشته باشیم. خمیر را ده دقیقه استراحت میدهیم. سپس از خمیر به اندازه های دلخواه چونه میگیریم و دوباره ده دقیقه استراحت میدهیم. چونه ها را فرم داده و حدود نیم تا ۴۵ دقیقه در جای گرم استراحت میدهیم. برای رومال نان سیمیت یک ق م شیره ی خرما رو با نصف استکان آب روون کرده و داخل کنجد مغلتونیم. نان را با دمای ۱۸۰درجه و بمدت ۲۰دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا بپزد. ۵ دقیقه هم گریل روشن میکنیم. میتونین چونه ها را مثل نان بربری هم فرم بدین😊😉 این نون فوق العاده نرم و خوشمزست😋 نوش جان👌 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
سیب زمینی با قارچ مواد لازم: سیب زمینی ۵ عدد پیاز سیر ۳ حبه رنده شده کره اب شده ۲ ق غ ارد ۳ ق غ خامه رقیق شده ۱ پاکت شیر ۲ لیوان قارچ دولیوان خرد شده مواد لازم برای پوره: روغن زیتون یا مایع ۵ ق غ پودر سیر ۲ ق چ اویشن ۱ ق چ شیر ۱ لیوان پنیر پارمزان به مقدار لازم و دلخواه روش پخت: سیب زمینی ها رو بزارید کاملا بپزه، قارچهای خرد شده رو با کره یا روغن زیتون تفت بدید، توی یک ظرف پیاز رو خلالی خرد کنید، تفت بدید تا طلایی بشه، سیر رو اضافه کنید، کره رو اضافه کنید ارد رو بهش کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید رنگ ارد تغییر کرد خامه رو بریزید روی مواد ، شیر رو هم همینطور مدام هم بزنید تا غلیظ بشه البته با حرارت ملایم، قارچهای سرخ شده رو اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید، دقت کنید سس باید غلیظ بشه، سیب زمینی ها رو کاملا پوره کنید، توی ظرف روغن زیتون، پودر سیر ، نمک و فلفل ، شیر ، اویشن و پنیر پارمزان رو به سیب زمینی ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و حرارت بدید اما مراقب باشید ته نگیره و زمان زیادی هم نمیخواد حدود ۳ یا چهار دقیقه، پوره و سس قارچ رو توی ظرف سرو بریزید. نوش جان❤ 💕💕💕 @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم آموزش پِـــــچ پِـــــچ بدونِ فر🥐😍 فر نمیخواد سُرخ کردنیه بیا🏃‍♀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا