فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آسانترین تزیین برای شب یلدا
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم آموزش پِـــــچ پِـــــچ بدونِ فر🥐😍
فر نمیخواد سُرخ کردنیه بیا🏃♀
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#تریلیچه
#کیک_دسر
#دسر
#دسر_ترکی
#کیک_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
موادلازم برای ظرف پیرکس۲۷×۱۹
ارد سفید : ۱ لیوان
شکر : نصف لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع : نصف لیوان
شیریاماست : نصف لیوان
پکینگ پودر :1 قاشق مرباخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
🌸شربت شیری
۱ لیوان شیرسرد
۲ ق غ شکر
نصف ق چ وانیل
۲ ق غ خامه(من نریختم)
🌸لایه دوم
۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم خامه قنادی
🌸لایه سوم
کارامل
کیک راآماده میکنیم:
تخم مرغ،وانیل و شکر را خوب هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر وروغن را یکی یکی اصافه میکنیم کمی هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر و که الک کردیم به مواد اضافه و با لیسک هم میزنیم تا یکدست بشه.
ظرف پیرکس را چرب وآردپاشی کرده (میتونیدکاغذروغنی کف ظرف بندازید)مواد و در ظرف میریزیم میزاریم تو فرازقبل گرم شده بمدت چهل و پنج دقیقه بادرجه ۱۸۰ (با خلال چوبی امتحان کنید اگر تمیز در اومد کیک پخته شده)
🌸من طبق معمول بدون فر با فر دستساز ۴۵ دقیقه پختم ظرف پیرکسم نشکنه.
روی کیک داغ رو با سیخ چوبی سوراخ سوراخ میکنیم...سوراخ رو تا آخر کیک ببرید نه فقط سر کیک...بعد شربت شیری (شیروشکرووانیلوباهم مخلوط کردم) رو روی کیک میریزیم وکنار میذاریم
کیک که خنک شد روشو سلفون میکشیم میذاریم یخچال....بعد از دوسه ساعت خامه قنادی رو فرم میدیم و روی کیک میریزیم و روشو صاف میکنیم...چون روی کیک خییلی نرمه با احتیاط خامه رو روی کیک بکشید که روی کیک متلاشی نشه...مجدد کیک رو برای چند ساعت بذارید یخچال تا خامه روی کیک سفت تر بشه.(من شب تاصبح گذاشتم)
بعد کارامل رو که آماده کردیدرو روی کیک بریزید و صافش کنید..
#کارامل
۱ لیوان شکر
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۵۰ گرم کره
نصف لیوان شیر
توی تابه پهن شکرو بزارید روی حرارت تاکم کم آب وکاراملی بشه به هیچ عنوان قاشق نزنید گاهی تابه رو تکون بدید تاشکر کاملا اب بشه حرارت هم کم باشه وگرنه میسوزه
وقتی شکر کاراملی شد کره وخامه وشیرگرم شده رو اضافه کنیدهم بزنیدترجیحاباقاشق چوبی.(شکرشایداینجاکمی سفت بشه نگران نباشیدمیجوشه بازمیشه)درآخراز صافی یاالک رد کنید بذارید سرد بشه بعد روی خامه روی کیک بریزید.
برای زیبایی کیک مون مقداری خامه قنادی رو هم بزنید که کمی روان بشه بعد
بریزید داخل قیف و در فواصل منظمی خط های نازکی از خامه رو روی کارامل بکشید
و بعد در جهت رفت و برگشت با خلال دندون روی کیک رو نقش بندازید و اگه عجله ندارید بذارید یخچال چند ساعت بمونه که روی کاراملی سفت تر بشه...بعد از این زمان میل کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
خامه و کارامل رو میتونید کمی بیشتر از مقداری که من استفاده کردم استفاده کنید...شکرکیک رو بنا به ذائقه تون می تونید کمتر کنید...کارامل اگه یخچال بمونه سفت تر میشه و در دمای بیرون دوباره به غلظت اولیه برمیگرده.
اگه کف ظرف کیک کاغذ روغنی انداختید قبل از ریختن شربت شیری جداش کنید.
@shirini71
8.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه کلیپ باحال درمورد آموزش ساخت #آدم_برفی مناسب برای تزئینات شب یلدا🍉
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببنید🔉
🍓 آموزش سالاد خوشمزه🍓
#کلیپ_آموزش_سالاد_خوشمزه😋
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#_پیراشکی_با_مغز_گوشتی
مواد لازم برای خمیر:
شیر ولرم 1 لیوان
شکر 4 ق غ خوری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 4 تا 3 لیوان
روغن 6 ق غ خوری
پودر خمیر مایه 1 ق غ خوری
نمک 1 ق مربا خوری
زرده تخم مرغ .شیر.و 1 ق غ خوری زعفران برای رومال کردن
طرز تهیه:
ابتدا ب شیر ولرم 1 ق غ خوری شکر و 1 ق غ خوری سر صاف ودر خمیر مایه میزنیم و میزاریم 10 دقیقه بمونه تا عمل بیاد
بعد داخل ی ظرف دیگه تخم مرغ روغن .بقیه شکر و نمک رو اضافه کرده و هم میزنیم ک از لختگی در بیاد بعد ب شیر اضافه کرده و 3 لیوان ارد بهش اضافه میکنیم بدون هم زدن بعد لیوان 4 رم رو کم کم بهش اضافه میکنیم و با دست خوب ورز میدیم تا جایی ک ب دست نچسبه خوب ورز میدیم و روشو میپوشونیم و میزاریم ی جای گرم تا 1 ساعت بمونه و پف کنه
مواد میانی پیراشکی :
گوشت چرخ کرده 100 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 5 عدد
فلفل دلمه 1 عدد
نمک فلفل زرد چوبه و کمی رب ب میزان لازم
پنیر پیتزا ب مقدار دلخواه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو رنده و کمی تفت میدیم بعد گوشت رو اضافه کرده تفت میدیم و قارچ و فلفل دلمه را نیز اضافه و تفت میدیم و نمک فلفل زرد چوبه و رب میزنیم و از روی حرارت بر میداریم و پنیر پیتزای رنده شده اضافه کرده و هم میزنیم و میزاریم کنار
بعد خمیرمونو باز میکنیم و با قالب قلب برش میزنیم و ب این صورت ک ی قلب بزرگ و کامل اول میزاریم از مواد گوشتی روش میریزیم و قلب دوم رو با ی قالب کوچکتر قلب ک از وسطش در اوردیم روی اون یکی قلب میزاریم دور تا دورشو با چنگال فیکس میکنیم
برای رومال کردنش اول ی زرده تخم مرغ و 1 ق غ خوری زعفران دم کرده و 1 ق غ خوری شیرو 1 ق غ خوری روغن مایع رو مخلوط کرده و روی پیراشکی ها میمالیم
داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و پیراشکی هارو روش میزاریم و داخل فر از قبل گرم شده ب مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت میپزیم در آخر گریل رو روشن کرده و میزاریم طلایی بشه
@mivhe71