#شربت_نعناع
نیم کیلو نعنا تازه رو پاک کرده شستم .فقط برگهاش احتیاجه برگ نعنا رو با چاقو کمی تیکه کردم تا هم رنگش بهتر بشه هم عطرش.حالا یک کیلو شکر رو با۳لیوان آب روی حرارت گذاشتم تا آروم آروم بجوشه و دونه های شکر حل بشن و شربت تا حدی غلیظ بشه در این زمان نعناها رو اضافه کردم گذاشتم ۱۰دقیقه باهم بجوشن اواخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو تازه و چند قطره رنگ سبز خوراکی و یک ق غ عرق نعنا بهش اضافهکردم حرارت رو خاموش کردم.دمکنی روی قابلمه قرار دادمو اجازه دادم ۲۴ساعت در محیط اشپزخونه بمونه بعدم از صافی رد کردم وداخل شیشه تمیز ریختم و داخل یخچال گذاشتم این شربت بمدت یکسال هم داخل فریزر قابل نگهداریه.داخل یخچال هم مثل بقیه شربتها میشه نگهداریش کرد.زمان استفاده با مقداری آب و چند تیکه یخ مخلوط و سرو کنید.فوق العادست خصوصا بعداز غذاهای سنگین وسرد.میتونید رنگ خوراکی رو حذف کنید اما اینقدر زیاد نیست که ضرر داشته باشه.
@mivhe71
#لوبیاچیتی_باکوفته_ریزه
#خوراک
لوبیا چیتی رو چند ساعت در آب خیس میکنیم وآبش رو عوض میکنیم تا نفخش گرفته بشه
بعد با آب میزاریم تا خوب بپزه بعد یک پیاز درشت رو نگینی ریز خوردمیکنیم وتفت میدیم بعد یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم وتفت میدیم نمک وفلفل وزردچوبه هم اضافه میکنیم وبه لوبیا چیتی اضافه میکنیم جداگانه نصف قاشق غذاخوری آرد رو هم باکره تفت میدیم وبهش آب اضافه میکنیم وبه لوبیا مون اضافه میکنیم تالعاب بندازه چندتا قارچ هم به صورت طولی برش میدیم وبهش آبلیمومیز نیم وتفت میدیم وداخل لوبیا میریزبم
گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده وآب گرفته ونمک وفلفل وزردچوبه روباهم ورز میدیم بعد قلقلی گردمیکنیم ودر روغن سرخ میکنیم بعد که لوبیا چیتی پخت و داخل ظرف ریختیم کوفته ها رو هم روش میزاریم ونوش جان
میوه و سفرآرایی مرضیه بانو
#توپك_سيب_زمينى_پنيرى
سيب زمينى پخته پنج عددمتوسط
تخم مرغ دوعدد
جعفرى خردشده سه قاشق غذاخورى
نمك، فلفل ،پودرسير به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم
آردسوخارى
آردسيب زمينى درصورت نياز
سيب زمينى كاملا سرد شده را با رنده ى متوسط رنده كنيد و نمك و فلفل و پودرسير و جعفرى خوردشده و تخم مرغ را بهش اضافه كنيد و كمى ورز بديد ،اگر احيانا مايه تون شل بود و چسبناك ، درحد يكى دوقاشق غذاخورى بهش آرد سيب زمينى و يا آردسوخارى بدون ادويه اضافه كنيد
سپس به اندازه ى يه گردوى درشت از مواد برداشته و كف دستتون باز كنيد و وسطش كمى پنير بزاريد و بعد موادتون رو گرد كنيد و داخل آردسوخارى بغلطونيد و سپس در روغن فراوان سرخ كنيد .
من هميشه از پنير پروسس كاله استفاده ميكنم چون نسبت به پنيرپيتزاهاى ديگه ، بافت نرمتر و طعم مطبوعتر و ذوب پذيرى بيشترى داره
و از همه مهمتر بصورت رول هم موجوده و ميتونم علاوه بر رنده كردن به ابعاد دلخواهم برش بزنم .
براى وسط توپكها هم پنيرم رو به مكعبهاى يك سانتى برش زدم و تونستم خيلى راحت و تميز توپكها رو گرد كنم .
من قبل از سرخ كردن ،توپكهارو نيمساعت داخل يخچال قرار دادم تا منسجمتر بشه و احيانا هنگام سرخ شدن ،ترك نخوره
@mivhe71
#نان_صبحانه
۲ ق چ خمیرمایه را داخل ۱فنجان روغن مایع باز می کنیم بعد ۲ لیوان شیر ولرم (دماش در حدی باشه که انگشت را نسوزاند) را اضافه میکنیم و بعد ۲عدد تخم مرغ زده شده، ۱ ق چ نمک، ۴الی ۵ ق غ شکر و ۲ق غ آرد را می ریزیم و میگذاریم به مدت ۲۰ دقیقه تا خمیر مایه بعمل آید. بعد از عمل آمدن و آماده شدن، آرد را تا حدی که خمیر به دست نچسبد اضافه می کنیم (مقدار آرد هم نباید زیاد باشد و الا خمیر سفت میشود و کیفیت نان پایین می آید) خمیر را به مدت ۱۰دقیقه ورز می دهیم و داخل یه کاسه ای گذاشته و رویش سلفون می کشیم و در دمای محیط میگذاریم بعد از حدود ۱الی۲ساعت خمیرمان آماده میشود.پف خمیر را میگیریم و فرم مورد نظر را میدهیم.
در فر از قبل گرم شده و دمای۱۸۰درجه سانتیگراد پخت میکنیم
@mivhe71