#قارچ_سوخاری
سیب_زمینی_فست_فودی
بلال آبپز با سس سفید مایونز و جعفری خورد شده برای سوخاری کردن قارچ،قارچهای شسته شده و خشک شده رو به ترتیب توی آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری زدم و سرخشون کردم.
برای درست کردن پودر سوخاری دو تا نون باگت رو خرد کردم و به مدت یک ساعت گذاشتم توی فر با حرارت صد و هشتاد.بعد ریختمشون تو زیپ کیپ و با وردنه پودرشون کردم و بهش پودرسیر فراوون ، نمک ، فلفل ، پاپریکا و کنجد اضافه کردم #سیب_زمینی_فست_فودی
ابتداسیب زمینی رو پوست کنده و درشت خورد کردم چند بار شستم سپس در آب ونمک،یخ و دو حبه سیر رنده شده یکساعت گذاشتم بمونه بعد آبکش کردم و بهش مقداری زردچوبه،فلفل و آویشن زدم.داخل تابه روغن رو داغ کردم و سیب زمینی رو سرخ کردم.
23.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود جذاب کوکو رنگی رنگی❤️🌿
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کله جوش کرمانی درست کن😍😍
نوشجان❤️
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد رو خیلی شیک و مجلسی تزئین کن 🤩
کتلت گوشت وبرنج
متفاوت وخوشمزه😍
مواد لازم:
گوشت چرخ شده ۳۰۰الی ۴۰۰گرم
برنج شفته شده نصف پیمانه (برنج ایرانی باشه حتمن برنج نیمه عالیه)
لپه خیس خورده نصف پیمانه
سیب زمینی خام یک عدد
پیاز یک عدد
تخم مرغ دو عدد درشت
پنیر پیتزا نصف پیمانه (کاملا سلیقه ایست)
نان باگت خشک وپودری مقداری
شویدو گشنیز درصورت تمایل کمی
فلفل زردچوبه نمک ب مقدار کافی
طرز تهیه.
گوشت و برنج لپه وسیب زمینی رو بریزید داخل غذاساز یاچرخ گوشت تا باهم حسابی میکس بشه تخم مرغ وادویه ها رو اضافه کنید وپیاز رو که رنده زدید اضافه کنید(من آب سیب زمینی وپیاز رو نمیگیرم اصلا) حالا سبزیحات که ریز خرد کردین روهم مخلوط کنید(میتونید از سبزیجات خشک هم استفاده کنید) خوب ورز بدید تا حالت چسبندگی پیدا کند اگر دیدید هنوز مواد ابدار هست نان باگت پودر شده قاشق قاشق بریزید خوب ورز بدید ومقداری استراحت بدید داخل یخچال و در آخربا دست فرم بدیدوداخل روغن داغ سرخ کنید. (من حدود نیم پیمانه پنیر پیتزاهم زدم که طعمش فوق العاده شد) این کتلت بسیار کم روغن میکشه اصلا روغن جذبش نمیشه وسالم وخوشمزه هست
🌸 #کوبیده_مرغ
🔵 #مواد_لازم:
مرغ ١ عدد
پیاز بزرگ ١ عدد
نمک – فلفل – زرد چوبه به مقدار لازم
جعفری به مقدار لازم
🔴 #طرز_تهیه:
ابتدا استخوان های مرغ را جدا کرده و سپس گوشت و پوست مرغ را با هم دوبار چرخ می کنیم تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند بعد ١ عدد پیاز بزرگ را رنده کرده به همراه مقداری جعفری ریز شده سپس نمک فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و کاملا ورز میدهیم تا بهم بچسبد سپس هر ۹٠ گرم را (به اندازه ای که مشت پر شود) بر روی سیخ کباب میزنیم و با حرارت ملایم ذغال می پزیم